Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν WD 1TB για ταινίες/σειρές, μουσική και φωτογραφίες.

Ο συγκεκριμένος κάνει εναν ενοχλητικό θόρυβο στο καινούριο Ryzen σύστημα που χω φτιάξει όταν ανοίγω κάποιο αρχείο η ψάχνω το οτιδήποτε, ΑΛΛΑ στο παλιο μου σύστημα που αποτελείται από έναν q9400 και μια p5q-e δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο.

Τώρα πχ τον έχω βάλει στο παλιό και δεν ακούγεται. 

ΥΓ: είναι 100% health. Επίσης τον έχω απ το 2009 και μέχρι το 2011 είχα το λειτουργικό εκεί, μετά πήρα ssd. 

Παίζει να φταίνε οι θύρες sata που έχουν οι καινούριες μητρικές; Κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%..

Παίζει να φταίει κάτι με την τροφοδοσία ;

Στο new pc έχω ένα thermaltake 530 SE

Στο παλιό ένα chieftec 750 που μου έδωσε ένα φιλαράκι επειδή το παλιό πέθανε.

Δεν θα με ένοιαζε καν αν δεν ήταν δυνατός ο θόρυβος.. σε φάση να βάζω να κατεβάζει κάποια σειρά και κάθε 2 sec να κάνει ένα ΝΤΟΥΠ, ΝΤΟΥΠ, ΝΤΟΥΠ κάτι που δεν κάνει στο παλιό pc να ξανά πω..

Μερικές φορές κάνει και θόρυβο διαρκείας και ξεσηκώνει το σπίτι όλο. 

Τα φώτα σας please ! 

Είναι αυτός εδώ.

post-227331-0-75367200-1494365998_thumb.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το κουτί και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο; Γιατί μου φαίνεται πιο λογικό να κάνει θόρυβο λόγω επαφής με το πλαίσιο.

Δημοσ.

Το κουτί και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο; Γιατί μου φαίνεται πιο λογικό να κάνει θόρυβο λόγω επαφής με το πλαίσιο.

Χμμμ, θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω. 

Έχω ένα zalman z1 neo στο καινούριο και ένα haf 902 στο παλιό. 

Αν είναι αυτό τι προτείνεις να κάνω; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες πατέντες για να ελαχιστοποιείς κραδασμούς. Από το να βάλεις λαστιχένια ελάσματα ανάμεσα στις βίδες και το πλαίσιο, μέχρι να περάσεις ελαστικό κορδόνι και να τοποθετήσεις τον δίσκο εκεί αντί για να τον βιδώσεις. Δες εδώ για παράδειγμα, το έχω κάνει με έναν δίσκο και δεν ακούγεται τίποτα:

https://www.youtube.com/watch?v=t5OMEppo16k

Δημοσ.

bro για σιγουρεψε λιγο οτι δε ειναι απο κραδασμους η κακη επαφη πανω στο κουτι σου

βγαλτον και βαλτον πανω σε κατι να δουλευει πανω η τελος παντων σε μια επιφανεια εκτος κουτιου

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κανει θορυβο τελικα εξω απ το κουτι..

ωραια  οποτε κανε τις πατεντες που σε προτειναν τα παιδια η βαλε λαστιχακια -ροδελες κλπ !! :-D

Δημοσ.

Ο δίσκος εκτός του ότι είναι SATA II, είναι και αρκετά παλιός σε τεχνολογίες, με περισσότερους κραδασμούς σε μοτέρ και κεφαλές. Έχω και εγώ 2 τέτοιους σε ένα παλιό μηχάνημα. Είναι δυστυχώς θορυβώδεις δίσκοι, αλλά σκυλιά (για Green) μιας και γενικά παλαιότερα, η WD ήταν καλύτερη σε ποιότητα. Και οι δικοί μου έχουν ακόμη 100% υγεία. Κάνε ότι σου είπαν τα παιδιά από πάνω για να μειώσεις τους κραδασμούς...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...