Alex-V Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εχω βαλει, δεν υπαρχει προβλημα αληθεια περα απο την πλακα επειδη ψαχνομαι πολυ με σπιτικες συνταγες, την συγκεκριμενη συνταγη ιδιαιτερα την δευτερη με την λιγοτερη σοδα, την χρησιμοποιω εδω και 1 χρονο και πραγματικα δεν ξαναγυρναω στου εμποριου. δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα, οταν ιδρωνω δεν μυριζω καθολου και δεν αφηνει σταμπες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εχω βαλει, δεν υπαρχει προβλημα αληθεια περα απο την πλακα επειδη ψαχνομαι πολυ με σπιτικες συνταγες, την συγκεκριμενη συνταγη ιδιαιτερα την δευτερη με την λιγοτερη σοδα, την χρησιμοποιω εδω και 1 χρονο και πραγματικα δεν ξαναγυρναω στου εμποριου. δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα, οταν ιδρωνω δεν μυριζω καθολου και δεν αφηνει σταμπες. Ναι βρε παιδί μου δεν διαφωνώ με τα home made αποσμητικά κλπ, απλά όταν μιλάς για αλεύρι, σόδα και λάδι, δεν ακούγεται πειστικό πως δεν θα αφήσει στάμπες στα ρούχα, ειδικά στα σκουρόχρωμα. Θυμάμαι πιο παλιά κάποιο αποσμητικό με ταλκ που ενώ ήταν καλό, μου είχε καταστρέψει άπειρα ρούχα...
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Για ζελ ξυρίσματος αυτό είναι ακίνδυνο; https://www.skroutz.gr/s/7487593/Nivea-Cooling-Sensitive-Shaving-Gel-2x200ml.html
futureshock Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 εγω δηλαδη που περνω του Lidl με κοβεται για γαγγραινα στα χερια; 2
likor Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Για τον αφρο ξυρισματος και τα αφρολουτρα που λετε μπορει να περιεχουν χημικα αλλα τα ξεπλενουμε με νερο. Το αποσμητικο ομως μενει στις μασχαλες και πιθανον να απορροφάτε απο τον οργανισμο. Στο amazon.com βλεπω πολλα αποσμητικα να ειναι aluminium free, και σιγα σιγα οι εταιριες θα αφαιρεσουν το αλουμινιο επειδη οι καταναλωτες αρχισαν να ανησυχουν!
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 http://www.lifo.gr/articles/science_articles/79228
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 11/5/2017 στις 11:39 ΠΜ, opera είπε Το sanex 0% δεν έχει αλουμίνιο. Κι εγω το sanex 0% παιρνω. Το επιλεγω ως ασφαλεστερο, για συνεχη χρηση. Ομως...στο προκειμενο, δεν βλεπω να κανει τοσο καλη δουλεια. Δεν ειμαι ανθρωπος που ιδρωνει πολυ, ιδρωνω κανονικα, δηλαδη οπως ενας μεσος ανθρωπος. Ομως, δεν με βοηθαει. Παροτι και σε δουλεια γραφειου (δεν ειμαι καμια οικοδομη!), παροτι οτι ριχνω...απειρη ποσοτητα μετα το μπανιο, πριν φτασει μεσημερι της καθε μερας, η μυρωδια του ιδρωτα ειναι εμφανης! Εχω δει δε, οτι αυτο με τις υποτιθεμενες 48 ωρες, ειναι χειροτερο απο αυτο με τις 24! Ετσι, επιλεγω αυτο με τις 24, αλλα και παλι δεν με βγαζει παντα ασπροπροσωπο. Αλλος εμπειριες με το sanex 0%?
opera Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, mindreader είπε Κι εγω το sanex 0% παιρνω. Το επιλεγω ως ασφαλεστερο, για συνεχη χρηση. Ομως...στο προκειμενο, δεν βλεπω να κανει τοσο καλη δουλεια. Δεν ειμαι ανθρωπος που ιδρωνει πολυ, ιδρωνω κανονικα, δηλαδη οπως ενας μεσος ανθρωπος. Ομως, δεν με βοηθαει. Παροτι και σε δουλεια γραφειου (δεν ειμαι καμια οικοδομη!), παροτι οτι ριχνω...απειρη ποσοτητα μετα το μπανιο, πριν φτασει μεσημερι της καθε μερας, η μυρωδια του ιδρωτα ειναι εμφανης! Εχω δει δε, οτι αυτο με τις υποτιθεμενες 48 ωρες, ειναι χειροτερο απο αυτο με τις 24! Ετσι, επιλεγω αυτο με τις 24, αλλα και παλι δεν με βγαζει παντα ασπροπροσωπο. Αλλος εμπειριες με το sanex 0%? Δυστυχώς έτσι είναι,χρειάζεται ξανά νέα εφαρμογή για να βγάλει 24ωρο και σχεδόν μηδέν τρίχα. 1
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, opera είπε Δυστυχώς έτσι είναι,χρειάζεται ξανά νέα εφαρμογή για να βγάλει 24ωρο και σχεδόν μηδέν τρίχα. Αρα δεν ειμαι μονος.... Δεν ειναι τοσο δυνατο οσο θα επρεπε.
tsiro7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Και εγώ τα sanex χρησιμοποιώ και όχι δεν είναι τόσο δυνατά. Αν βάλεις δύο φορές μέσα στη μέρα κάτι ψιλοκανουν πάντως. Όλα αυτά το καλοκαίρι, το χειμώνα με καλύπτουν πλήρως. 1
duende Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 θυμαται κανεις τη perkosun? εβαζες και δε μυριζε τιποτα για μια εβδομαδα, ποιος ξερει τι ειχε μεσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα