vagelis81 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τρεχω καποιο game και μου δημιουργουνται καποια προβληματακια στην εικονα (κολληματακια) και σε καταλληλο forum μου ειπαν να δοκιμασω αρχικα τις ρυθμισεις του παιχνιδιου αλλα και να κλεισω καποιες εφαρμογες που ενδεχομενως μου καταναλωνουν μνημη (ram).Παταω λοιπον alt ctrl del και βλεπω εκει που λεει memory γραφει 27%.Να σας πω οτι εχω 8gb αλλα θελω να ρωτησω αν απο κει θα κλεισω τις εφαρμογες που προανεφερα.Επισης θελω να ρωτησω αν αξιζει το κοπο και αν υπαρχει περιπτωση να κλεισω καποια που να δημιουργησει προβλημα. Ευχαριστω!
Georgepo Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 μηπως να δεις αν εχεις κολησει κατι και εχει γονατισει το συστημα σου.....
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Πάτα msconfig στο run, πας στην καρτέλα startup και μας βγάζεις φωτογραφία/screenshot την λίστα να δούμε τι ανοίγει.
vagelis81 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ και τους δύο σας. Αν εχω κολησει κατι πως μπορώ να το τσεκάρω;;
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ και τους δύο σας. Αν εχω κολησει κατι πως μπορώ να το τσεκάρω;; Κάνε ότι σου είπα πρώτα να δούμε. Και μετά κατέβασε το adwcleaner.
vagelis81 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Πάτα msconfig στο run, πας στην καρτέλα startup και μας βγάζεις φωτογραφία/screenshot την λίστα να δούμε τι ανοίγει. Δε μου βγαζει τιποτα ,αλλα μου λεει να παω στο task manager
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ξαναδοκίμασε msconfig στο run. Πάτα στο search "run" και στο παράθυρο "msconfig".
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Λογικά έχεις τα 10 και εκεί δνε δουλεύει. Κατέβασε το malwarebytes και τρέξε το.
vagelis81 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τα 10αρια εχω .Κατεβασα το adwcleaner που ειπε καποιος φιλος πιο πανω και μου εβγαλε οτι δε βρηκε κατι.Λογικο ειναι,εκανα format πριν 3 ημερες.
xaerialtwistx Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Λογικά έχεις τα 10 και εκεί δνε δουλεύει. Κατέβασε το malwarebytes και τρέξε το. Στα 10 (και νομίζω και στα 8) η καρτέλα startup βρίσκεται στον task manager. Δεν είναι ότι δεν δουλεύει, απλά πρεπει να κάνει από εκεί ότι είναι (πχ για το screenshot που έλεγες) 1
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 12 posts και 12 ώρες πέρασαν και το μόνο που ξέρουμε για το σύστημα σου (cpu, vga, mobo, ram ή ποιο laptop) είναι η ram και δεν ξέρουμε καν ποιο παιχνίδι είναι. Αντέχει το σύστημα σου αυτό το παιχνίδι; Σε γενικές γραμμές αν κολλάει ένα παιχνίδι πρώτα κατεβάζουμε τα settings στις ρυθμίσεις των γραφικών και μετά ψαχνόμαστε για να κόψουμε background services. Κατέβασε το στα 1024χ768 χωρίς fsaa και χωρίς εφέ (fog, shadows, max view distance, grass/trees/scenary, rain κτλ ότι έχει και όπως τα έχει το κάθε παιχνίδι) και ανεβάζεις σιγά-σιγά λίγο ανάλυση, λίγο fsaa (antialising) και προσθέτουμε post effects μέχρι το παιχνίδι να παίζει τουλάχιστον με 30fps στις δύσκολες σκηνές. 1
thepoint Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Φαντάζομαι η χρήση λειτουργίας παιχνιδιού να είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα