Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία σύνθεση μόνο το κουτί με χαλάει λίγο μήπως υπάρχει κάτι πιο καλό στα 50 ευρώ ?

Οπως είπα και πιο πάνω οι kaby lake δεν είναι καλύτερη στο gaming από τους ryzen ?

Όχι. Ανάλογα το gaming άλλοτε ο ένας είναι μπροστά και άλλοτε ο άλλος. Απλά οι ryzen θέλουν και υψηλά χρονισμένος μνήμες σε αντίστοιχα σενάρια.

Το θέμα εδώ είναι πως ο R5 1600 σε συνολική ισχύ είναι πολύ πάνω από ολα τα άλλα cpu αυτής της κατηγορίας τιμής.

Στην ουσία έχει βγάλει εκτός αγοράς όλους τους I5, αλλά και τους μικρότερους ryzen....

Τι σημαίνει μεγάλη επεξεργαστική ισχύ?

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Ελευθερία για multitasking

Ταχύτητα σε rendering κ.λ.π.

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1 για το σύστημα του adtakhs

Πρέπει να το τσεκάρουμε πιο συχνά το digitalmaster έχει μακράν τις καλύτερες τιμές. Αν δεν ενδιαφέρει τον αγοραστή η παραπάνω αναμονή μετράει φουλ.

Όχι είναι πολύ κοντά, δες το παραπάνω video κ πρόσεξε τα 1% και 0,1% lows

Ναι πολύ καλή σύνθεση δεν το είχε πιάσει το μάτι μου αυτό το κατάστημα.

Α οκ απλά ήξερα ότι με τους ryzen 7 υπήρχαν πολλά προβλήματα.

Τι games θα παίζεις; Όλοι εσείς που θέλετε lineage, wow και τέτοια games μην κοιτάτε προς ryzen.

Λίγα από αυτά που έχω στο μυαλό είναι doom, witcher 3, prey, battlefield 1, gear of wars 4 και dragon age inquisition.

Τα online δεν με νοιάζουν καθόλου ίσως το μονο που μπορεί να δοκιμάσω είναι το overwatch λόγω hype.

Δημοσ.

Όχι. Ανάλογα το gaming άλλοτε ο ένας είναι μπροστά και άλλοτε ο άλλος. Απλά οι ryzen θέλουν και υψηλά χρονισμένος μνήμες σε αντίστοιχα σενάρια.

Το θέμα εδώ είναι πως ο R5 1600 σε συνολική ισχύ είναι πολύ πάνω από ολα τα άλλα cpu αυτής της κατηγορίας τιμής.

Στην ουσία έχει βγάλει εκτός αγοράς όλους τους I5, αλλά και τους μικρότερους ryzen....

Τι σημαίνει μεγάλη επεξεργαστική ισχύ?

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Ελευθερία για multitasking

Ταχύτητα σε rendering κ.λ.π.

Α οκ απλά φοβάμαι μην έχω θέματα με υπερθέρμανση τώρα το καλοκαίρι με αυτό το κουτί αν αργότερα βάλω και άλλα 8gb θα είμαι οκ για 3-4 χρόνια ?

Δημοσ.

Α οκ απλά φοβάμαι μην έχω θέματα με υπερθέρμανση τώρα το καλοκαίρι με αυτό το κουτί αν αργότερα βάλω και άλλα 8gb θα είμαι οκ για 3-4 χρόνια ?

Αν σε ενδιαφερουν οι θερμοκρασεις γενικα στους επεξεργαστες μην κανεις καθολου overclock και παρε μια αεροψυξη των 25-30ευρω και εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερουν οι θερμοκρασεις γενικα στους επεξεργαστες μην κανεις καθολου overclock και παρε μια αεροψυξη των 25-30ευρω και εισαι αρχοντας.

Όχι δεν θα κάνω oc

Δημοσ.

Σκληρο δισκο τελικα χρειαζεσαι ή οχι?Αν χρειαζεσαι και σκληρο δισκο θα πρεπει να μπει φθηνοτερη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Σκληρο δισκο τελικα χρειαζεσαι ή οχι?Αν χρειαζεσαι και σκληρο δισκο θα πρεπει να μπει φθηνοτερη καρτα γραφικων.

Μάλλον όχι.

Με τις εγγυήσεις τι γίνεται πάει ανα εξάρτημα ?

Δημοσ.

Να σε ενημερωσω απο τωρα οτι αν πας με την λογικη να εισαι μονο με τον ssd δεν θα σου φτασει ουτε για πλακα. Το gears of war 4 πχ στο Windows 10 store με τα πολλα update εχει φτασει κοντα στα 120gb πχ.

Οσο για τις εγγυησεις ναι κανονικα καθε εξαρτημα εχει διαφορετικη εγγυηση.

Δημοσ.

Να σε ενημερωσω απο τωρα οτι αν πας με την λογικη να εισαι μονο με τον ssd δεν θα σου φτασει ουτε για πλακα. Το gears of war 4 πχ στο Windows 10 store με τα πολλα update εχει φτασει κοντα στα 120gb πχ.

Οσο για τις εγγυησεις ναι κανονικα καθε εξαρτημα εχει διαφορετικη εγγυηση.

Έχεις δίκιο τελικά θα βάλω και σκληρο, seagate ή western digital προτείνεις.

Δημοσ.

Οι Ryzen ειναι "δροσεροι",μονο αν σου περισσεψουν χρηματα κοιτα για φτηνο after market cooler στο τελος.Αν βαλεις αλλα 8gb αργοτερα θα εισαι ενταξει.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο τελικά θα βάλω και σκληρο, seagate ή western digital προτείνεις.

Προσωπικα western digital εχω αλλα υπαρχει κοσμος που προτιμαει τους seagate. Αρα το αφηνω πανω σου ποιον θα διαλεξεις(wd caviar blue/black ή seagate baraccuda).

• Like 1
Δημοσ.

Psu : Link.png Site: CorsairRMx Series 750X

Mobo : Link.png Site: ASUSMaximus IX Hero
Cpu* : Link.png Site: IntelCore i3-7100
Ram : Link.png Site: G.SkillTridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz
Gpu* : Link.png Site: NvidiaGeForce GTX 1050 Ti 4GB
HDD : Link.png Site: WesternDigital Blue 1TB

Case δεν επελεξα γιατι πιστευω ειναι καθαρα δικο σου θεμα τι σου αρεσει να βλεπεις καθε μερα, απλα θα επελεγα εναν με τζαμακι για να βλεπεις και τα led απο ram / fan /  case κλπ.. Εχω δωσει βαση σε μητρικη τροφοδοτικο και ραμ μιας και ειπες οτι στο μελλον μπορει να αλλαξεις επεξεργαστη και γραφικων για αυτο και τα ( * ) σε αυτα τα πεδια καθως ειναι πολυ καλοι για οτι θες να παιξεις σε 1080p. Ram και Psu θα ειναι αρκετα για μια αναβαθμιση, καθως και η μητρικη σου υποστηριζει dual sli / tripple crossfire kai 4 υποδοχες για ραμ. τωρα για τα λεφτα ειναι υποκειμενικο, 100 ευρο +/- οταν κανεις μια επενδυση για χρονια δεν την θεωρω υπερβολη, αλλα σαφως μπορεις να κοψεις οτι δεν σου κανει. ( δεν εκανα τις προσθεσεις τιμων αλλα πιστευω ειναι καπου στα 800-900 )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...