Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Μεσα σε αυτο το χαος των smartphone προσπαθωντας να βγαλω ακρη και να μπορω να κανω την δουλεια μου ανετα αποφασισα να γραψω εδω μπας και βγαλω ακρη, βεβαια οπως οι περισσοτεροι θα ηθελα να μπορω ανετα να παω να τσιμπησω καποιο high end αλλα δυστυχως υπαρχουν και υποχρεωσεις, περα απο αυτο γλυκοκοιταζω το samsung a3 παρακατω εχω σμπληρωσει και το ερωτηματολογιο 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μεχρι 250-300, αν αξιζει(συμφωνα με την κριση οποιου το προτεινει)

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media, email, ληψη φωτογραφιων, youtube παιχνιδια σπανια.

Εφαρμογες: Twitter,Facebook,instagram,snapchat, viber, photoshop, lightroom, dropbox, pinterest, snapseed

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Δεν εχω προτιμησει, αν και δεν θα θελα να ναι τεραστια(6+)

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικο ναι τα υπολοιπα οχι και τοσο!

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πολυ!

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ισως, δεν αποτελει βασικο παραγοντα

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; οχι 

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να ειναι αξιολογη

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Απο οτι εχω διαβάσει το Xiaomi γενικα δεν δίνει μεγάλη βάση σε οτι εχει σχεση με την κάμερα και λογικό καπου πρέπει να γινει κόψιμο, τωρα για το Honor δεν ξερω και πολλα για πείτε μερικές λεπτομέρειες... Και γιατι οχι σε σχεση με το A3 του 2017

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απο οτι εχω διαβάσει το Xiaomi γενικα δεν δίνει μεγάλη βάση σε οτι εχει σχεση με την κάμερα και λογικό καπου πρέπει να γινει κόψιμο, τωρα για το Honor δεν ξερω και πολλα για πείτε μερικές λεπτομέρειες... Και γιατι οχι σε σχεση με το A3 του 2017

Νομίζω η σύγκριση τα λέει όλα http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8195&idPhone2=8336
Δημοσ.

Αρα κοιτάμε Honor μεταχειρισμένο η καινούριο Xiaomi η Huawei, τι να πω σας ευχαριστω για το feedback αλλα δεν, μαλλον πρέπει να αύξησω το budget η απλα να παω στο A3 να τελειώνω! Προσωπικά με κέρδισε το design του εσωτερικά πιστεύω οτι ειναι απλα οκ και με την αναβάθμιση σε Nougat θα ειναι παραπάνω απο αξιοπρεπείς!

Καλημερα!

Δημοσ.

Αρα κοιτάμε Honor μεταχειρισμένο η καινούριο Xiaomi η Huawei, τι να πω σας ευχαριστω για το feedback αλλα δεν, μαλλον πρέπει να αύξησω το budget η απλα να παω στο A3 να τελειώνω! Προσωπικά με κέρδισε το design του εσωτερικά πιστεύω οτι ειναι απλα οκ και με την αναβάθμιση σε Nougat θα ειναι παραπάνω απο αξιοπρεπείς!

Καλημερα!

Πήγαινε και δες το Honor σε ένα κατάστημα (Κωτσόβολο, Γερμανό,Public κλπ).

Ίσως με την επαφή που θα έχεις να αλλάξεις γνώμη.

Και γενικά δες από κοντά κινητό ,γιατί βλέπω ότι έχεις "κολλήσει" στο Α3 .

Επίσης κάνε μία αναζήτηση στο Forum, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σαν την δική σου στα 250-300€.

Δημοσ.

Λοιπόν ακου,αφού από ότι κατάλαβα θες Samsung πήγαινε και κοίτα το Samsung Galaxy A5 2017.

Αρκετά καλύτερο από το Α3 που θες .

Δες και την σύγκριση εδώ http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8494&idPhone2=8336

Και εδώ πόσο κάνει http://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html

Δημοσ.

ακριβώς στην ίδια φάση κ εγώ είμαι φίλε. θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τα μεταχειρισμένα. ανεβα €30 και πήγαινε σε LG G5 SE. καλύτερη κάμερα απολα τα υπόλοιπα κινητά. καλύτερη μπροστινή selfie, και το σημαντικότερο ευρυγωνιος φακος. η πρώτη εταιρία που το καινοτομισε κ τώρα οι άλλες ακολουθουν.Επίσης έχει τρομερό ηχείο. μπαταρία ναι μεν έχει λίγο κουτσουρεμένη 2800 αντί 3000+ που έχουν τα υπόλοιπα αλλά λογο λίγο μικρότερης οθόνης και σωστής διαχείρισης σου βγάζει μερα. και εάν δε σου φτάνει παίρνεις και Μια 2η κ με Μια κίνηση δε ξεμένεις ποτέ. και τέλος έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με 2 χρόνια εγγύησης.

Δημοσ.

ακριβώς στην ίδια φάση κ εγώ είμαι φίλε. θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τα μεταχειρισμένα. ανεβα €30 και πήγαινε σε LG G5 SE. καλύτερη κάμερα απολα τα υπόλοιπα κινητά. καλύτερη μπροστινή selfie, και το σημαντικότερο ευρυγωνιος φακος. η πρώτη εταιρία που το καινοτομισε κ τώρα οι άλλες ακολουθουν.Επίσης έχει τρομερό ηχείο. μπαταρία ναι μεν έχει λίγο κουτσουρεμένη 2800 αντί 3000+ που έχουν τα υπόλοιπα αλλά λογο λίγο μικρότερης οθόνης και σωστής διαχείρισης σου βγάζει μερα. και εάν δε σου φτάνει παίρνεις και Μια 2η κ με Μια κίνηση δε ξεμένεις ποτέ. και τέλος έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με 2 χρόνια εγγύησης.

Εγώ πάντως δεν θα εμπιστευομουν LG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...