kleo1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 πως έχουν τα πράγματα. είχα αγοράσει μια μηχανή πριν μήνες.. επειδή ως γνωστόν η χώρα μας είναι καφενείο, μου δώσανε την άδεια κυκλοφορίας σ ένα χαρτί από dot matrix εκτυπωτή. (θυμάστε που δεν είχαν ούτε χαρτί παλαιότερα για τέτοια θέματα.) δεν με ενδιέφερε καθόλου, αλλά τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο να ταξιδέψω στο εξωτερικό με τη μηχανή. υποθέτω αν δείξω αυτό το χαρτί όπου μου ζητηθεί θα έχω πρόβλημα. δε ξέρω κιόλας αν μπορέσω να περάσω τα σύνορα με τέτοιο χαρτί. θα πάω τις επομενες μέρες να ζητήσω την κανονική άδεια. αν... φάω κανένα άκυρο (πολύ πιθανό) τι μπορώ να κάνω; μπορεί μόλις πάω να το πάρω και να λήξει το θέμα, αλλά επειδή ποτέ δε ξέρεις γράφω κι εδώ για να είμαι προετοιμασμένος και να μη πηγαίνω 2-3 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 αυτα ,μονοι σαλονικα γινονται.αν πας και τους πεις οτι θα βγεις εκτος ελλαδος,θα κανουν κατι.πιθανον να αφησουν τον καφε κατω ....τεταρτη αν θυμαμαι καλα,δεν εξυπηρετουν.μονο πληρωνονται........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα