Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε,

Απο οτι εψαξα λιγο ειναι συχνο προβλημα το βυσμα του φορτηστη να ειναι πολυ ευαισθητο στην οποιαδηποτε κινηση και να μην μπορει να φορτησει το λαπτοπ..

Ανοιξα το λαπτοπ σημερα να δω αν κοπηκε κανα καλωδιο της υποδοχης power jack αλλα μου φαινεται οκ..

Να πω εδω οτι το προβλημα αρχισε αφου μου χαλασε ο αυθεντικος φορτιστης μετα απο μικρη πτωση εν ωρα λειτουργιας του λαπτοπ

Πηρα νεο φορτηστη οχι τον ιδιο αλλα με τα ιδια χαρακτηριστικα.

Αλλα απο οτι φαινεται δεν χαλασε μονο ο φορτηστης αλλα κ η υποδοχη(εκτος αν ο νεος φορτηστης ειναι μουφα).

Υπαρχει καποιος π εχει αντικαταστησει power jack??Τι μου προτεινετε να κανω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Υπαρχουν δυο περιπτωσεις

1. να ειναι με βυσμα στη μητρικη και να το αλλαξεις ευκολα μονος σου (αφου ξερεις να ανοιγεις το λαπτοπ)

2. να ειναι κολλημενο.

Αλλα μπορει να μη φταιει ουτε το jack και να ειναι θεμα μητρικης.

Δημοσ.

Η διαμετρος το βυσματος ειναι η ιδια ? η μονο τα watt και τα amper ? γενικα καθετε καλα η παιζει ? ειναι απο αλλο φορητο η ειναι ιμιτασιον? 

Δημοσ.

Ειναι μαρκα qoltec 24 ευρω εκανε ενω αυτος π ειχα 45..αρα λογικα ημιτασιον..

Τα βαττ κ τα αμπερ ξεκαθαριζω οτι ειναι ιδια.

Την διαμετρο του βυσματος επειδη δεν μπορουσα να την μετρισω πηγα στο eshop και μου ειπε ο τυπος οτι αυτος θα μου κανει...δεν μετρισε τα χιλιοστα οποτε δεν ξερω ποσο legit ειναι τα λογια του..

Γενικα δεν εφαρμοζει τελεια στην υποδοχη αλλα φορτιζει ωρες ωρες...αλλα οσο παιρνανε οι μερες τοσο πιο δυσκολα φορτιζει..

Δημοσ.

Ειναι μαρκα qoltec 24 ευρω εκανε ενω αυτος π ειχα 45..αρα λογικα ημιτασιον..

Τα βαττ κ τα αμπερ ξεκαθαριζω οτι ειναι ιδια.

Την διαμετρο του βυσματος επειδη δεν μπορουσα να την μετρισω πηγα στο eshop και μου ειπε ο τυπος οτι αυτος θα μου κανει...δεν μετρισε τα χιλιοστα οποτε δεν ξερω ποσο legit ειναι τα λογια του..

Γενικα δεν εφαρμοζει τελεια στην υποδοχη αλλα φορτιζει ωρες ωρες...αλλα οσο παιρνανε οι μερες τοσο πιο δυσκολα φορτιζει..

Από αυτό που αναφέρεις υποθέτω ότι δεν είναι θέμα του φορτιστή αλλά της κόλλησης του βύσματος με την μητρική.

Μαλλον είναι κολλημένο απευθείας στην μητρική και από την πτώση ζορίστηκαν οι κολλήσεις ή μπορεί να έχει σπάσει και το ίδιο και μέρα με την μέρα χαλαρώνει όλο και περισσότερο.

Να υποθέσω ότι όταν αποσυνδέσεις το βύσμα του φορτιστή το νοιώθεις ιδιαίτερα ζεστό στο σημείο που κουμπώνει με το φορητό; Συνήθως λόγω κακή επαφής υπάρχει υπερθέρμανση και του βύματος.

Δημοσ.

Υπαρχουν δυο περιπτωσεις

1. να ειναι με βυσμα στη μητρικη και να το αλλαξεις ευκολα μονος σου (αφου ξερεις να ανοιγεις το λαπτοπ)

2. να ειναι κολλημενο.

Αλλα μπορει να μη φταιει ουτε το jack και να ειναι θεμα μητρικης.

Θεμα μητρικης;;Ωχ..

Το power jacl ειναι με καλωδιο συνδεδεμενο στη μητρικη και το ελενξα εχθες δεν εχει ξεκολησει κατι...

Θα δοκιμασω αν ειναι να αλλαξω power jack μα ενα δεκαρικο κανει...πρεπει να παρω το ιδιο μοντελο ακριβως;;Γιατι το λαπτοπ μου ειναι λιγο σπανιο απο οτι εχω καταλαβει κ δεν υπαρχουν πολλα ανταλλακτικα ειδικα στην ελλαδα..

Και αν παρω απο ebay θα κανει 3 μηνες να ρθει

Δημοσ.

αν είναι με καλώδιο καλύτερα για εσένα

ανταλλακτικό το βρίσκεις με καλώδιο ή σκέτο το βύσμα;

σκέτο βύσμα θα είναι πιο φθηνό αλλά θα χρειαστείς κολλητήρι

η μητρική δεν πρέπει να έχει επηρεαστεί αφού το βύσμα δεν ήταν κολλημένο επάνω της και το πρόβλημά σου είναι θέμα επαφής

Δημοσ.

Και για το δεν παιρνεις ένα βύσμα ότι να με, από άλλη μαρκα πχ και να το κολλήσεις στο λάπτοπ με καλώδια. Το βύσμα βγάλτο και απέξω αν δεν σε ενοχλει. Εγώ αυτό θα έκανα αφού είναι με καλώδια και όχι κολλημένο πάνω στην μητρική.

Δημοσ.

πες μας μοντέλο και βγαλε και φωτογραφια του jack 

συνηθως "καίγονται" και "ξεχειλωνουν" τα jack απο τη χρήση  

Δημοσ.

αν είναι με καλώδιο καλύτερα για εσένα

ανταλλακτικό το βρίσκεις με καλώδιο ή σκέτο το βύσμα;

σκέτο βύσμα θα είναι πιο φθηνό αλλά θα χρειαστείς κολλητήρι

η μητρική δεν πρέπει να έχει επηρεαστεί αφού το βύσμα δεν ήταν κολλημένο επάνω της και το πρόβλημά σου είναι θέμα επαφής

Εχει και με καλωδιο και μονο του.Κολλητιρι εχω αλλα δεν εχω κολλησει ποτε τιποτα.

Και για το δεν παιρνεις ένα βύσμα ότι να με, από άλλη μαρκα πχ και να το κολλήσεις στο λάπτοπ με καλώδια. Το βύσμα βγάλτο και απέξω αν δεν σε ενοχλει. Εγώ αυτό θα έκανα αφού είναι με καλώδια και όχι κολλημένο πάνω στην μητρική.

Σορρυ δεν καταλαβα τι λες :P

πες μας μοντέλο και βγαλε και φωτογραφια του jack 

συνηθως "καίγονται" και "ξεχειλωνουν" τα jack απο τη χρήση  

Καιγονται?Αυτο ισως επαθε εμενα.Να σημειωσω οτι ο παλιος μου φορτηστης χαλασε μετα απο πτωση το πολυ 50 εκατοστων εν ωρα λειτουργειας και χαλασε ενω την ιδια στιγμη επεσε η ασφαλεια του δωματιου και απο οτι φαινεται χαλασε και το βυσμα .Ισως ενω επεφτε ο φορτιστης τραβηξε το καλωδιο κ χαλασε το βυσμα...

Ελπιζω να μην επαθε τπτ η μητρικη επειδη επεσε η ασφαλεια αποτομα....

Δημοσ.

Εχει και με καλωδιο και μονο του.Κολλητιρι εχω αλλα δεν εχω κολλησει ποτε τιποτα.

Σορρυ δεν καταλαβα τι λες :P

Καιγονται?Αυτο ισως επαθε εμενα.Να σημειωσω οτι ο παλιος μου φορτηστης χαλασε μετα απο πτωση το πολυ 50 εκατοστων εν ωρα λειτουργειας και χαλασε ενω την ιδια στιγμη επεσε η ασφαλεια του δωματιου και απο οτι φαινεται χαλασε και το βυσμα .Ισως ενω επεφτε ο φορτιστης τραβηξε το καλωδιο κ χαλασε το βυσμα...

Ελπιζω να μην επαθε τπτ η μητρικη επειδη επεσε η ασφαλεια αποτομα....

Χαχαχαχα, κάτσε να το γράψω καλά. ;P

Λοιπόν στις επαφές τις μητρικής που υπάρχει τώρα το βύσμα, βγάζεις τα καλώδια του παλιού βύσματος και φυσικά και το ίδιο το βύσμα. Στην μητρική κόλλας δύο καλώδια (στις επαφές της) και τα συνδέεις με ένα καινούριο βύσμα που θα πάρεις. Τα καλώδια τα βγάζεις από την υποδοχή του παλιού βύσματος έξω από το λάπτοπ και το φορτίζεις με καινούριο βύσμα και στον φορτιστή.

Πιο απλό δεν μπορούσα να το κανω. ;)

Δημοσ.

Χαχαχαχα, κάτσε να το γράψω καλά. ;P

Λοιπόν στις επαφές τις μητρικής που υπάρχει τώρα το βύσμα, βγάζεις τα καλώδια του παλιού βύσματος και φυσικά και το ίδιο το βύσμα. Στην μητρική κόλλας δύο καλώδια (στις επαφές της) και τα συνδέεις με ένα καινούριο βύσμα που θα πάρεις. Τα καλώδια τα βγάζεις από την υποδοχή του παλιού βύσματος έξω από το λάπτοπ και το φορτίζεις με καινούριο βύσμα και στον φορτιστή.

Πιο απλό δεν μπορούσα να το κανω.

Βυσμα απο που θα παρω και ποιο ... εχει ενα αυτοκολιτακι το power jack πανω που γραφει το μοντελο του pc

Το μοντελο μου ειναι το E5-572 ACER Z5WAW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...