Προς το περιεχόμενο

lg v10 verizon at&t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,εχω στα χερια μου τη συσκυη του τιτλου και εχω καποια θεματα..ενω ανοιγω τα δεδομενα,μου βγαζεο το 4g το σημα,αλλα μια εχω ιντερνετ και μια δεν εχω(οταν εχω η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη).επισης δε με αφηνει να κανω την αναβαθμιση επειδη λεει οτι η συσκευη ειναι root.ολα τα υπολοιπα λειτουργουν μια χαρα..υπαρχει καποιος τροπος ωστε να κανω τη συσκευη να δουλεψει σωστα?ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

Η συσκευή πίσω στο καπάκι λέει verizon αλλά μέσα στο μενού(πχ οταν πας να μπεις στις επαφές )λέει at&t microcell

Δημοσ.

Η συσκευη σου ειναι αγορασμενη απο verizon,αλλα εχει γινει sim unlock και δεχεται πλεον ολες τις σιμ. Ο πρωην κατοχος,την εκανε root χωρις να βαλει custom rom,εχει δλδ την "μαμα" ρομ. Η οποια βρισκει τις αναβαθμισεις,αλλα λογω root,δεν επιτρεπει να γινουν. Αυτα τα λιγα απο εμενα... Για τις χαμηλες ταχυτητες στο 4g ειναι αλλο θεμα

Δημοσ.

Υπάρχει λύση στο να δουλέψει σωστά το 4g? Απο ότι έχω καταλάβει είναι μεν sim unlock αλλά όσο αφορά τα δεδομένα (4g) δουλεύει μόνο στις μπάντες του εξωτερικού σωστά, και ο μόνος τρόπος για να δουλέψει σωστά είναι να αλλάξω πλακέτα.. Τα έχω καταλάβει σωστά, ή κάνω κάποιο λάθος?

Ορίστε τα screenshotpost-326813-0-12630900-1494361957_thumb.pngpost-326813-0-12630900-1494361957_thumb.pngpost-326813-0-12630900-1494361957_thumb.pngpost-326813-0-19010300-1494362070_thumb.png

Δημοσ.

Δηλαδή το θέμα με το 4g δε διορθώνεται? Η μόνη λύση είναι η αλλαγή πλακέτας?

Δημοσ.

Δηλαδή το θέμα με το 4g δε διορθώνεται? Η μόνη λύση είναι η αλλαγή πλακέτας?

Αν δεις εδω http://www.gsmarena.com/lg_v10-7606.php η μονη διαφορα ειναι ο κωδικος μοντελου με τα υπολοιπα. Επεξεργαστης κτλ ειναι ιδια. Χλωμο το κοβω αυτη η συσκευη να μην υποστηριζει ολες τις συχνοτητες. Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα δικτυου εταιρειας κινητης ή της περιοχης που εισαι;;. Δοκιμασες την σιμ σου σε αλλο κινητο 4g;;. Επισης,απο φλασαρισμα κινητων,κατεχεις;;;

Edit:τωρα που ειδα τα screenshots που ανεβασες,οντως ειναι απο at&t. Το καπακι ισως αλλαχτηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...