greg4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δες και εδώ: https://www.notebooksbilliger.de/notebooks/apple+notebooks Από Γερμανία. Έχει καλές τιμές νομίζω
polteris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δες και εδώ: https://www.notebooksbilliger.de/notebooks/apple+notebooks Από Γερμανία. Έχει καλές τιμές νομίζω Τα Γερμανικά δεν έχουν qwerty πληκτρολόγιο αλλά qwertz!!
Rafsonic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παιδιά σκεφτομαι να πάρω MacBook Pro 15" από Ιαπωνία. Υπάρχει εκεί γνωστός που ίσως να μπορεί να το στείλει με courier or something. Θα έχω περαιτέρω έξοδα όταν έρθει στην χώρα? Επίσης η μόνη διαφορά του MacBook Pro 15" χρονολογίας 2016 από αυτό του 2017 είναι στα Ghz του επεξεργαστή?
polteris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τελωνείο θα περάσει κανονικά φίλε μου με ότι αυτό συνεπάγεται (Δασμοί, φόροι κτλ.) Μονο αν το βάλει στη βαλίτσα του και στο φέρει δεν θα υπάρχει θέμα.
hellojim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παιδιά σκεφτομαι να πάρω MacBook Pro 15" από Ιαπωνία. Υπάρχει εκεί γνωστός που ίσως να μπορεί να το στείλει με courier or something. Θα έχω περαιτέρω έξοδα όταν έρθει στην χώρα? Επίσης η μόνη διαφορά του MacBook Pro 15" χρονολογίας 2016 από αυτό του 2017 είναι στα Ghz του επεξεργαστή? Nομιζω οτι αν το στειλει σαν gift δεν πληρωνεις αλλα αν δεν βαλεις τιμη και χαθει δεν εχεις ασφαλιση. Για να βαλεις ασφαλιση πρεπει να δηλωσεις την τιμη, και αν την δηλωσεις περνας τελωνειο 1000%. Οι διαφορες του 2016 με του 2017 ειναι στον cpu και gpu. Το 2016 εχει skylake cpus και iris 540 gpu ενω το καινουριο εχει kaby lake cpu και iris 640 gpu (τα βασικα μοντελα). Επισης οι ram πλεον στο basic model εχουν 2133mhz ταχυτητα αντι για 1800mhz, πραγματικα αμελητεο.. Τωρα η διαφορα στους επεξεργαστες εκτος απο το μεγαλυτερο χρονισμενο ρολοϊ (0.3ghz περισσοτερα) εχουν καλυτερη αποκριση στο turbo. Δλδ οι kaby lake αν χρειαστουν παραπανω πορους και πρεπει να ανεβει το turbo θα το κανουν πιο γρηγορα απο τους sky lake. Επισης εχουν καλυτερο decode σε 4k βιντεο, οποτε σε netflix, youtube κτλ θα εχεις λιγο καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια (σε 4k αναλυση). Γενικα ελαχιστες οι διαφορες. Αυτη την στιγμη με 300 ευρω διαφορα που εχουν τα 2 μοντελα (2016 και 2017) δεν αξιζει με την καμια να παρεις το καινουριο. Μονο αν πεσει στην τωρινη τιμη του 2016 εγω θα το επαιρνα (που αυτο περιμενω κιολας γιατι δεν το βιαζομαι). 1
Azarios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαιρετώ το forum! Γενικά, λόγω της δουλειάς μου μου είναι πλέον απαραίτητο ένα macbook pro, και κυρίως λόγω μετακινήσεων. Είμαι στην αναζήτηση προς αγορά καινούργιου macbook. Προβληματίζομαι από που να το αγοράσω. Θέλω να αγοράσω το 13-ιντσών - 256GB 3.1GHz dual-core Intel Core i5 ή το 13-ιντσών - 256GB 2.9GHz dual-core Intel Core i5. Και τώρα ζητώ την βοήθεία σας. Κυρίως από κάποιον κάτοχο - αγοραστή. Προσανατολίζομαι σε αγορά από σκρουντζουμάγαζο και συγκεκριμένα από εδώ:https://phonegallerystore.gr/laptop/macbook/apple-macbook-pro-13-i5-8gb-256gb-mpxv2-grey-a1706/ στα 1860 ευρώ ή αν πάω στο φθηνότερο, στα 1500ευρώ. Τέλος πάντων. (από εδώ αγοράζω τα κινητά μου τηλέφωνα) 1. Γιατί όμως στους επίσημους μεταπωλητές με τον ίδιο κωδικό προϊόντος MPXV2 η τιμή είναι 2.279 €? 2. Μπορεί κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του από αγορά macbook σε skroutzoμάγαζο? Τι γίνεται με την εγγύηση? Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα