Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εκανα αιτηση αλλαγης απο ADSL σε VDSL στις 12/4 (Μ. Τριτη). Περιμενα τον εξοπλισμο μεσα στην Μ. βοδμαδα οπως με ειπε η υπαλληλος που μιλησαμε. Μ. Σαββατο πρωι επικοινωνω μαζι τους και η απαντηση που περνω ειναι εκαλε λαθος η συναδελφος και σας σημειωσε ADSL οχι VDSL θα το σημειωσω να επικοινωνησουν μαζι σας απο Τριτη. Ερχετε Τριτη τιποτα, εγω τηλεφωνω για να παρω απαντηση οτι θα επικοινωνησουν Τεταρτη γιατι ηταν αργα κι ειχε κλεισει το αρμοδιο τμημα. Τεταρτη τιποτα!!! Εγω ΠΑΛΙ τηλεφωνω για να παρω την ιδια απαντηση. Πεμπτη ευτυχως επεσα πανω σε μια εξυπηρετικη κυρια που το ανελαβε προσωπικα και εκανε τις διαδικασιες σωστα για να μου αποσταλει ο εξοπλισμος για 1η φαση και να περιμενω να εχω VDSL στις 28-29/4. Ο εξοπλισμος ηρθε οντως Δευτερα αλλα ... Παρασκευη επικοινωνει μαζι μου και μου λεει οτι λογω μεγαλης ζητησης θα γινει Δευτερα με Τριτη η αλλαγη. Ηταν τοσο ευγενικη κι εξυπηρετικη που λεω οκ να περιμενω. Εφτασε Τριτη και τιποτα. Επικοινωνια πριν λιγα λεπτα μαζι τους παλι και περνω την κραλσικη απαντηση (απο αλλους) οτι θα σημειωσουμε τοι επικοινωνησατε και θα επικοινωνησουν μαζι σας στις επομενες 5-7 μερες!!!!!! Εκει επεσε και η 1η απειλη οτι το συμβολαιο μου ελειγε 20/5 κι αν ηταν να φαω τετοια ταλαιπωρια καλυτερα ν αλλαζα σε COSMOTE που ξερω οτι ειναι και δικο της το δικτυο στην περιοχη μου. Οι επομενες 5-7 μερες εγιναν οσο πιο συντομα μπορουν.

Μετα απ ολο αυτο θελω να ρωτησω τι διαδικασιες εαν ξερετε υπαρχουν (εαν υπαρχουν) για να καταγγειλω την συμβαση ή τουλαχιστων να τους τσιγκλισω λιγο γιατι απο 8-10 εργασιμες για την αλλαγη σε 3 μερες παω στον 1 μηνα κι εαν ημουν νεος συνδρομητης θα μου επερνε 20-25 μερες ταχα...

Ευχαριστω

Δημοσ.

επεσες σε πασχα πρωτομαγιες και  τετοια...σκεψου οτι συνηθως λενε 15 εργασιμες ομως μεγαλη βδομαδα θα πηραν αδειες πρωτομαγια το καναν 4ημερο μπορει και οντως να εγινε λαθος να σε ειχαν σημειωσει σαν ADSL (βεβαια εμενα στην forthnet που καναν λαθος και μου ειχαν αφησει το adsl ενω ειχα πει θελω VDSL μου το φτιαξανε σε 2 εργασιμες!)δεν θελει και πολυ λοιπον να φτασει ο μηνας,ακρη ομως δεν θα βγαλεις ισως να σου κανουν καποια μικρη μειωση στον πρωτο λογαριασμο!

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου μυρίζει ότι η voda έπαιξε και σ' εσένα το κακόγουστο παιχνίδι της υπόσχεσης παροχής υπηρεσιών vdsl σε περιοχές που έχει αποφασίσει, για δικούς της λόγους, να μην δίνει.

Εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ...

Δημοσ.

Προφανώς, είναι θέμα πολιτικής της εταιρείας, για δικούς της λόγους.

Για παράδειγμα, με έχουν πάρει αμέτρητες φορές από προωθητικά γραφεία για προσφορά της Voda, τους λέω ότι θέλω vdsl από KV, ρωτάνε τη διεύθυνση για να το ελέγξουν και δεν ξαναπαίρνουν.

Την ίδια πολιτική ακολουθούσε η Forthnet το 2013 και περίμενα 6 μήνες, μήπως αλλάξει. Τελικά, άλλαξα πάροχο και από πέρυσι άλλαξε πολιτική και η Forthnet και δίνει.

Δημοσ.

Η νεοτερη απαντηση που ειχα σημερα το απογευμα ειναι οτι ειναι μεγαλη η ζητηση και μ εχουν βαλει σε αναμονη... Μιλησα παλι με την κοπελα που μ εξυπηρετει αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα αυτη. Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι ν αλλαξουν ενα καλωδιο και θελουν 1 μηνα .... Λογικα θα επικοινωνησει αυριο μαζι μου παλι και βλεπουμε ....

Δημοσ.

Δεν εχει γραμμες να μου δωσει ειναι η τελευταια ενημερωση. Δεν τους παρεχει αλλες γραμμες ο COSMOTE και μπορει να περιμενω κι αλλο εναν μηνα. Το θεμα ειναι οτι δεν μου ανανεωσαν το συμβολαιο κατα την αιτηση για να ειμαι δεσμευμενος μεχρι τις 18/5/2018 και μου ζηταν 120Ε εαν θελω να διακοψω μαζι τους. Το συμβολαιο μου λεει θα ανανεωθει με το που μπει η VDSL. Καμια κινηση απο εδω και περα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...