isay Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δεν είμαι σιγουρος αν ο μικρός ξέρει τη διαφορά μεταξύ μοδας και πρακτικής αξίας. Εγω θα προσπαθούσα να του εξηγησω τις διαφορές, γιατί σε λίγο καιρό απλά θα ζητά iphone 7 ή samsung s8 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εχω γνωστο μου με το Iphone 5. Για βασικη χρηση,δηλαδη λιγη μουσικη,κανενα τηλεφωνο και λιγο internet το κινητο ειναι μια χαρα . Βεβαια μιας και μιλαμε για πιτσιρικα ο βασικος παραγοντας προτιμησης του ειναι φυσικα να πουλησει μουρη κακα τα ψεματα. Οσο για τα περι lag που αναφερθηκε δεν ξερω ποια εκδοση εχει αυτο απο ebay αλλα οντως με το τελευταιο Ios 10.3(που ειναι και το τελευταιο του)το κινητο δυστηχως δειχνει τα χρονακια του,αρα ξεχναμε το θεμα updates. Εγω ο λογος που δεν θα το προτεινα(περαν του ολου σκεπτικου περι ebay)ειναι γιατι γνωριζουμε ολοι τι (κατα)χρηση που κανουν οι πιτσιρικαδες στα κινητα τους. Σε αυτο βαζω και το τελευταιο σχολιο οτι αν καλομαθει απο τωρα σε iphone,αργοτερα ισως ζηταει αλλο ακριβοτερο.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εχω γνωστο μου με το Iphone 5. Για βασικη χρηση,δηλαδη λιγη μουσικη,κανενα τηλεφωνο και λιγο internet το κινητο ειναι μια χαρα . Βεβαια μιας και μιλαμε για πιτσιρικα ο βασικος παραγοντας προτιμησης του ειναι φυσικα να πουλησει μουρη κακα τα ψεματα. Οσο για τα περι lag που αναφερθηκε δεν ξερω ποια εκδοση εχει αυτο απο ebay αλλα οντως με το τελευταιο Ios 10.3(που ειναι και το τελευταιο του)το κινητο δυστηχως δειχνει τα χρονακια του,αρα ξεχναμε το θεμα updates. Εγω ο λογος που δεν θα το προτεινα(περαν του ολου σκεπτικου περι ebay)ειναι γιατι γνωριζουμε ολοι τι (κατα)χρηση που κανουν οι πιτσιρικαδες στα κινητα τους. Σε αυτο βαζω και το τελευταιο σχολιο οτι αν καλομαθει απο τωρα σε iphone,αργοτερα ισως ζηταει αλλο ακριβοτερο. Εγω για να παρω το 5s που εχω περασα απο android και Lumia.Αμα θα παιρνα κινητο παντως κατι σε Xiaomi θα ηταν.Ισως και το Mi Max(θα ηθελα κατι με 6 ιντσες).
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εγω για να παρω το 5s που εχω περασα απο android και Lumia.Αμα θα παιρνα κινητο παντως κατι σε Xiaomi θα ηταν.Ισως και το Mi Max(θα ηθελα κατι με 6 ιντσες).Αν έχεις μεγάλα χερια, πραγματικά τέλεια επιλογή το mi max. Το έχω και ξέρω. Το 5s το χρησιμοποίησα μια βδομάδα το καλοκαίρι και μετά το έδωσα. Πραγματικά εκτός από την γρήγορα του, δεν έχει τίποτα άλλο καλό.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Αν έχεις μεγάλα χερια, πραγματικά τέλεια επιλογή το mi max. Το έχω και ξέρω. Το 5s το χρησιμοποίησα μια βδομάδα το καλοκαίρι και μετά το έδωσα. Πραγματικά εκτός από την γρήγορα του, δεν έχει τίποτα άλλο καλό. Συσκευη του 2013 ειναι αγαπητε τι περιμενες να εχει σε σχεση με τα τωρινα κινητα?Μην γραφουμε οτι να ναι.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Συσκευη του 2013 ειναι αγαπητε τι περιμενες να εχει σε σχεση με τα τωρινα κινητα?Μην γραφουμε οτι να ναι.Δεν γράφω ότι νάνε. Είπα ότι μου φάνηκε αρκετά γρήγορο και snappy αλλά από κάμερες, οθόνη κτλ, κλαφτα. Εκείνη την περίοδο να φανταστείς είχα το Lg g3. Κάμερες μέρα με την νύχτα σε σχέση με το 5s. Σόρρυ για το off topic.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δεν γράφω ότι νάνε. Είπα ότι μου φάνηκε αρκετά γρήγορο και snappy αλλά από κάμερες, οθόνη κτλ, κλαφτα. Εκείνη την περίοδο να φανταστείς είχα το Lg g3. Κάμερες μέρα με την νύχτα σε σχέση με το 5s. Σόρρυ για το off topic. Και εκει ακριβως πηγαινε και το σχολιο μου. Προφανως και το 5s δεν ξεχωρισε ποτε για την τρομερη του καμερα(που δεν ειχε)ουτε για την απιστευτη οθονη που παλι δεν εχει. 4ρι κινητο ειναι με μικρη αναλυση πως να σε εντυπωσιασει. Το selling point του ηταν η χρηση με το ενα χερι(πιο compact συσκευη),η ποιοτητα κατασκευης και η εμπειρια Ios(για τοτε)σε σχεση με το android. Και για να ειμαστε και off topic το ιδιο ισχυει και για τον μπομπιρα του θεματος με το χειροτερο Iphone 5 που δεν θελει το κινητο για την τρομερη του οθονη,καμερα ή μπαταρια αλλα προφανως για το ονομα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα