Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες, ψαχνω να βρω το iphone 5 για δωρο στον αδερφο μου , βρηκα στο ebay ενα με  92 ευρω  ...το λινκ ειναι αυτο 

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-5-16GB-32GB-64GB-GSM-Unlocked-Smartphone-4G-LTE-Black-White-/152507843574?var=&hash=item23822d03f6:m:mhxUEdp_Str8i50A-6CAnxQ

οποιος μπορει να με βοηθησει γιατι δεν εχω ξανααγορασει απο εκει , το κινητο που αναφερει ο πωλητης  ειναι καινουργιο η μεταχειρισμενο ;και επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι μουφα γιατι πολυ φτηνα βλεπω το εχει  ..αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι σφραγισμενο και να εχει ελληνικο μενου

Δημοσ.

Edit: Λάθος κοιτούσα. Παλιό τηλέφωνο αλλά οκ, δεν θα έχεις θέμα λογικά. Εκτός και αν κάτσει τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα το αγόραζα με τίποτα, ότι ποιο χάλια τηλέφωνο έβγαλε η Apple, αν μου το έκαναν δώρο θα το πούλαγα με την μία.

Παίζει αυτό που έβαλες να είναι και κανένας κλωνος.

• Like 1
Δημοσ.

Λέει ότι είναι σφραγισμένο ( Brand new).

Επίσης, εγγύηση δεν θα έχεις. Παίζει να πληρώσεις τελωνείο γιατί έρχεται από Κίνα.
Αξίζει το ρίσκο? Σε αυτα τα λεφτά από Κίνα μεριά παίζουν καλύτερες επιλογές.

Πολύ κακή αγορά πας να κάνεις, μην το προχωρήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα το αγόραζα με τίποτα, ότι ποιο χάλια τηλέφωνο έβγαλε η Apple, αν μου το έκαναν δώρο θα το πούλαγα με την μία.

Παίζει αυτό που έβαλες να είναι και κανένας κλωνος.

Για κλώνος μπα, αλλά μπορεί να φοράει κινεζική οθόνη και μπαταρία βόμβα. Γενικώς μακριά λέω εγώ. Είναι ρισκο
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για της απαντησεις ναι ξερω το ρισκο ειναι μεγαλο , αλλα εχει φαγωθει ο πιτσιρικας  να  παρει iphone  ,εγω του προτεινα  το xiaomi redmi 4a απο εδω , αλλα ειναι ανενδοτος.  ισως τον πεισω για καποιο μεταχειρισμενο  απο εδω   

Edit: Λάθος κοιτούσα. Παλιό τηλέφωνο αλλά οκ, δεν θα έχεις θέμα λογικά. Εκτός και αν κάτσει τελωνείο.

ελληνικα  θα εχει η παιζει να ειναι κλειδωμενο; δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου  iphone  οποτε ειμαι ασχετος   ..το τελωνειο ωστοσο ειναι ρισκο  αλλα σκεφτομαι να το παιξω κορωνα γραμματα

Δημοσ.

ελληνικα  θα εχει η παιζει να ειναι κλειδωμενο; δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου  iphone  οποτε ειμαι ασχετος   ..το τελωνειο ωστοσο ειναι ρισκο  αλλα σκεφτομαι να το παιξω κορωνα γραμματα

Αν υποθέσουμε ότι όλα είναι καλά, σφραγισμένο γνήσιο και μη προβληματικό - γιατί αν έχει κάποιο πρόβλημα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, θα έχει ελληνικά.

Δημοσ.

δεν γινεται με καποιο τροπο να δω αν ειναι γνησιο πριν το παραγγειλω;   σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας  σκεφτομαι να προχωρησω για παραγγελια  εκτος αν ταλλαξει γνωμη

Δημοσ.

Όταν καταλάβει τι πατάτα τηλέφωνο είναι θα είναι αργά, το είχε συνάδελφος και όλη μέρα με έναν φορτιστή στο χέρι ήταν ήθελε τουλάχιστον 4 φορές την μέρα φόρτιση άσε που ήταν αργό, μετά από την προτροπή μου πήρε xiaomi redmi note 4 snapdragon και βρήκε την υγεία του ξεχνάει να το φορτιση.

• Like 3
Δημοσ.

το ξερω αδερφε, και εγω εχω το παλλιο redmi 3s και ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος, αν ηταν για μενα  παλι xiami θα  προτιμουσα ..τι να κανω  θελει ο πιτσιρικας να ειναι μεσα στην μοδα  που ειναι και οι φιλοι του

Δημοσ.

Ο πιτσιρικάς που λες, όταν αρχίσει να κολλάει, να μην μπορεί να ασχοληθεί λίγο γιατί θα τελειώνει η μπαταρία κτλ κτλ, ούτε μπροστα του δεν θα το θέλει.

Το να πηγαίνεις πάντα με την μόδα δεν είναι και ότι καλύτερο... Άσε που εγώ δεν θεωρώ μόδα να έχεις το καλύτερο και το ακριβότερο, την στιγμή που δεν μπορεί πχ να βάλεις κάρτα ή δεν έχεις MB.

Δημοσ.

το ξερω αδερφε, και εγω εχω το παλλιο redmi 3s και ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος, αν ηταν για μενα  παλι xiami θα  προτιμουσα ..τι να κανω  θελει ο πιτσιρικας να ειναι μεσα στην μοδα  που ειναι και οι φιλοι του

Πραγματικά το μόνο που θα κάνεις είναι να πετάξεις τα χρήματά σου.

Ακόμη και καινούργιο να είναι (που το αποκλείω), πεταμένα λεφτά είναι το συγκεκριμένο. 

Μιλάμε για κινητό του 2012.

• Like 2
Δημοσ.

τελικα μετα απο συζητηση και την βοηθεια σας κολλωντας του την μουρη  στης απαντησεις σας πειστηκε  και τελικα  καταλληγουμε στο redmi 4a

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...