saul32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδες, ψαχνω να βρω το iphone 5 για δωρο στον αδερφο μου , βρηκα στο ebay ενα με 92 ευρω ...το λινκ ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-5-16GB-32GB-64GB-GSM-Unlocked-Smartphone-4G-LTE-Black-White-/152507843574?var=&hash=item23822d03f6:m:mhxUEdp_Str8i50A-6CAnxQ οποιος μπορει να με βοηθησει γιατι δεν εχω ξανααγορασει απο εκει , το κινητο που αναφερει ο πωλητης ειναι καινουργιο η μεταχειρισμενο ;και επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι μουφα γιατι πολυ φτηνα βλεπω το εχει ..αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι σφραγισμενο και να εχει ελληνικο μενου
GeorgeSmirlis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Edit: Λάθος κοιτούσα. Παλιό τηλέφωνο αλλά οκ, δεν θα έχεις θέμα λογικά. Εκτός και αν κάτσει τελωνείο. 1
chios Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν θα το αγόραζα με τίποτα, ότι ποιο χάλια τηλέφωνο έβγαλε η Apple, αν μου το έκαναν δώρο θα το πούλαγα με την μία. Παίζει αυτό που έβαλες να είναι και κανένας κλωνος. 1
petran91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Λέει ότι είναι σφραγισμένο ( Brand new).Επίσης, εγγύηση δεν θα έχεις. Παίζει να πληρώσεις τελωνείο γιατί έρχεται από Κίνα.Αξίζει το ρίσκο? Σε αυτα τα λεφτά από Κίνα μεριά παίζουν καλύτερες επιλογές.Πολύ κακή αγορά πας να κάνεις, μην το προχωρήσεις. 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν θα το αγόραζα με τίποτα, ότι ποιο χάλια τηλέφωνο έβγαλε η Apple, αν μου το έκαναν δώρο θα το πούλαγα με την μία. Παίζει αυτό που έβαλες να είναι και κανένας κλωνος. Για κλώνος μπα, αλλά μπορεί να φοράει κινεζική οθόνη και μπαταρία βόμβα. Γενικώς μακριά λέω εγώ. Είναι ρισκο
saul32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ευχαριστω πολυ για της απαντησεις ναι ξερω το ρισκο ειναι μεγαλο , αλλα εχει φαγωθει ο πιτσιρικας να παρει iphone ,εγω του προτεινα το xiaomi redmi 4a απο εδω , αλλα ειναι ανενδοτος. ισως τον πεισω για καποιο μεταχειρισμενο απο εδω Edit: Λάθος κοιτούσα. Παλιό τηλέφωνο αλλά οκ, δεν θα έχεις θέμα λογικά. Εκτός και αν κάτσει τελωνείο. ελληνικα θα εχει η παιζει να ειναι κλειδωμενο; δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου iphone οποτε ειμαι ασχετος ..το τελωνειο ωστοσο ειναι ρισκο αλλα σκεφτομαι να το παιξω κορωνα γραμματα
petran91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ελληνικα θα εχει η παιζει να ειναι κλειδωμενο; δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου iphone οποτε ειμαι ασχετος ..το τελωνειο ωστοσο ειναι ρισκο αλλα σκεφτομαι να το παιξω κορωνα γραμματα Αν υποθέσουμε ότι όλα είναι καλά, σφραγισμένο γνήσιο και μη προβληματικό - γιατί αν έχει κάποιο πρόβλημα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, θα έχει ελληνικά.
saul32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 δεν γινεται με καποιο τροπο να δω αν ειναι γνησιο πριν το παραγγειλω; σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας σκεφτομαι να προχωρησω για παραγγελια εκτος αν ταλλαξει γνωμη
chios Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Όταν καταλάβει τι πατάτα τηλέφωνο είναι θα είναι αργά, το είχε συνάδελφος και όλη μέρα με έναν φορτιστή στο χέρι ήταν ήθελε τουλάχιστον 4 φορές την μέρα φόρτιση άσε που ήταν αργό, μετά από την προτροπή μου πήρε xiaomi redmi note 4 snapdragon και βρήκε την υγεία του ξεχνάει να το φορτιση. 3
saul32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 το ξερω αδερφε, και εγω εχω το παλλιο redmi 3s και ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος, αν ηταν για μενα παλι xiami θα προτιμουσα ..τι να κανω θελει ο πιτσιρικας να ειναι μεσα στην μοδα που ειναι και οι φιλοι του
GeorgeSmirlis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ο πιτσιρικάς που λες, όταν αρχίσει να κολλάει, να μην μπορεί να ασχοληθεί λίγο γιατί θα τελειώνει η μπαταρία κτλ κτλ, ούτε μπροστα του δεν θα το θέλει. Το να πηγαίνεις πάντα με την μόδα δεν είναι και ότι καλύτερο... Άσε που εγώ δεν θεωρώ μόδα να έχεις το καλύτερο και το ακριβότερο, την στιγμή που δεν μπορεί πχ να βάλεις κάρτα ή δεν έχεις MB.
djuan1988 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 το ξερω αδερφε, και εγω εχω το παλλιο redmi 3s και ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος, αν ηταν για μενα παλι xiami θα προτιμουσα ..τι να κανω θελει ο πιτσιρικας να ειναι μεσα στην μοδα που ειναι και οι φιλοι του Πραγματικά το μόνο που θα κάνεις είναι να πετάξεις τα χρήματά σου. Ακόμη και καινούργιο να είναι (που το αποκλείω), πεταμένα λεφτά είναι το συγκεκριμένο. Μιλάμε για κινητό του 2012. 2
Ihavetheanswers Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τα Samsung δεν είναι στην μόδα; Η μισή Ελλάδα έχει το J5. xD
saul32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 τελικα μετα απο συζητηση και την βοηθεια σας κολλωντας του την μουρη στης απαντησεις σας πειστηκε και τελικα καταλληγουμε στο redmi 4a 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα