Cristina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Έχω DSL από ΟΤΕ. Για isp διάλεξα την VIVODI. Modem της Siemens, XpressLink (από ΟΤΕ). Όμως... Συνεχίζω να μπαίνω με την ISDN... Να τσιρίξω τώρα ή μετά; Προσπάθησα 2-3 ώρες να καταφέρω να συνδεθώ με την πολύτιμη βοήθεια του Kavalioti, αλλά τίποτα! Πήρα τελικά την Vivodi και μετά από αρκετή ταλαιπωρία μίλησα με κάποιον τεχνικό όπου όταν είδε ποιο modem έχω μου είπε με λύπη πως μάλλον δεν είναι συμβατό με την Vivodi. Είναι δυνατόν?! Τί κάνουμε τώρα?!
dim_b Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην είναι συμβατό με τη Vivodi ως ISP. Ίσως να συνέβαινε αυτό αν ήταν και η γραμμή δική της αλλά με τα κέντρα του ΟΤΕ δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Το modem δε συνδέεται καθόλου με το DSLAM ή δεν μπορείς να κάνεις login στο δίκτυο της Vivodi; ΥΓ. Καλώς ήλθες στο κλαμπ κι ας μην συνδέθηκες ακόμη
Cristina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημήτρη, υποτίθεται πως έχω τις σωστές ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να συνδεθώ. Θα ήταν εύκολο σε κάποιον να μου τα βήματα και τι πρέπει να προσέξω; Μήπως κάνω κάτι λάθος τελικά. Κάτι που φάνηκε περίεργο στον Καβαλώτη είναι πως δεν είχε CD το modem. Ούτε drivers, ούτε manual. Τίποτα! Υ.Γ.: Καλώς σας βρήκα!
whiteman7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 to sygkekrimeno modem ego to exo over pstn. loipondethelei fili mou rythmiseis.einai ethernet.oute drivers oute istories oute tipota. tosyndeeis me ti lan tou ypologisti sou kai perimeneis to SYNC na prasinisei an exei energopoiithei i dsl grammi sou an exei ontos prasineisei tote pare sti vivodi kai xese tous afto pou sou eipan gia parametropoiisi sto modem to sygkekrimeno kai to oti den einai symbato einai asteia
tasosp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Γεια χαρά.Χρησιμοποιώ και εγώ το συγκεκριμένο modem και κάποιος φίλος μου είχε δώσει ( για δοκιμή ) κάποια σύνδεση vivodi και έμπαινα κανονικά...Όποτε θέμα συμβατότητας , δεν ισχύει..Αυτό που δυστυχώς δε θυμάμαι , είναι αν και ποιές ρυθμίσεις κάνεις για να συνδεθείς ...Όσο για drivers , όντως δεν έχει αλλά έχει manual ( έχει ένα CD που ούτε που το κοίταξα ) . Αυτά , πιστεύω να βοήθησα όσο μπορούσα .. Καλώς ήλθες και απο εμένα.
ChrisAce Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Nai polu sosta den eixe drivers h otidipote allo.... An kai cd prepei na eixe mono me to manual... Emena eixe cd...alla xoris drv. to spliter to sundeses sosta? Exei prasinisei to led SYNC? Otan to sundeses me thn ethernet tou pc kai anoikses to pc anapse prasino to led 10BaseT?(exm elpizo na sundeses ekei thn thlefonikh grammh kai oxi sto ATM) Gia na sunde8eis kaneis mia kainourgia dialup sundesh(Σύνδεση με χρήση σύνδεσης ευρείας ζώνης που απαιτεί όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) san username auto pou sou edose h vivodi...fantazomai(mias kai ego exo tellas) user:[email protected] pass:oti edoses kai meta sundeesai san na eixes to isdn modem.. dhladh trexontas to icon tis sundeshs pou sou dimiourgh8hke...
Cristina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν... Είναι αναμμένο το SYNC αλλά δεν ανάβει το 10BaseT. Το καλώδιο είναι στο 10BaseT. Έχω κάνει την σύνδεση με χρήση σύνδεσης ευρείας ζώνης όπως είπε ο ChrisAce. Έχω XP pro gr. Από την VIVODI κανένα φως. Ακόμα το ψάχνουν και θα με ειδοποιήσουν αύριο. Παίζει να είναι προβληματικό το modem;
Nikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Κοίτα να δεις, μπορεί να συμβαίνει ένα από τα εξής: 1. Χαλασμένο Modem-> Επιστροφή 2. Κακό καλώδιο UTP-> Δοκίμασε κάποιο άλλο 3. Πρόβλημα στην κάρτα δικτύου/ hub που το έχεις δυνδέσει πάνω Από όλα το 2 είναι το καλύτερο και ευκολότερο να διορθωθεί. Έχεις δοκιμάσει τα υπολοιπα εξαρτήματα; Λειτουργούν σωστά;
Cristina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Αχ και πάνω που πήγα να ποστάρω για να σας πω... Μίλησα με έναν φίλο που έχει το ίδιο modem και τα πήραμε με την σειρά. Όταν φτάσαμε στο καλώδιο, διαπιστώσαμε πως δεν είχε το κουτί κανένα καλώδιο για να συνδεθεί με την κάρτα... Είχα το καλώδιο από το LAN. Μου είπε λοιπόν, πως αυτό είναι ανεστραμμένο και πως χρειάζομαι ευθείας. Είναι δυνατόν να μην μου έστειλαν καλώδιο?!?!
whiteman7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 to modem apo pou to pires?i vivodi sto esteile?i to agorases apo ote?
ChrisAce Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Αχ και πάνω που πήγα να ποστάρω για να σας πω...Μίλησα με έναν φίλο που έχει το ίδιο modem και τα πήραμε με την σειρά. Όταν φτάσαμε στο καλώδιο' date=' διαπιστώσαμε πως δεν είχε το κουτί κανένα καλώδιο για να συνδεθεί με την κάρτα... Είχα το καλώδιο από το LAN. Μου είπε λοιπόν, πως αυτό είναι ανεστραμμένο και πως χρειάζομαι ευθείας. Είναι δυνατόν να μην μου έστειλαν καλώδιο?!?! [/quote'] Sigoura to modem pou sou dosane apokleietai na einai new...h toulaxiston to eixan anoiksei kai afairesei kapoia parelkomena.. Sthn suskeuasia exei kai to cd kai to kalodio(mayro xroma kai sxetika megalo..an 8umamai kala 3 metra) Kai bebaia den 8elei kalodio cross pou exeis esu..
whiteman7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 to kalodio einai mayro kai grafei utp cat.5. i syskeyasia eixe mono kalodio kai to cdaki tou mesa an to pires apo ote ftais pou den to anoixes ekeini ti stigmi ego akribos etsi ekana mprosta tous
Cristina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 to kalodio einai mayro kai grafei utp cat.5.i syskeyasia eixe mono kalodio kai to cdaki tou mesa an to pires apo ote ftais pou den to anoixes ekeini ti stigmi ego akribos etsi ekana mprosta tous Η αίτηση έγινε από 134 και το modem στάλθηκε με courier. Μίλησα σήμερα με κάποιον του ΟΤΕ και μου είπε' date=' αφού άνοιξε άλλα κουτιά, πως δεν προβλέπεται καλώδιο. Αν ήξερα πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα πήγαινα να το πάρω μόνη μου από τον ΟΤΕ. Ακούς εκεί "[b']δεν προβλέπεται[/b]"!!!
Cristina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Επανέρχομαι γιατί πριν από λίγο έβαλα το νέο καλώδιο. Ανάβει πλέον το led "10BaseT". Συγκεκριμένα, αναβοσβήνει. Όμως τα πάντα νεκρά! Επίσης κάτι άλλο που παρατηρώ είναι πως κάθε κάποια δευτερόλεπτα, το icon της σύνδεσης βγάζει ένα κόκκινο "Χ". Μετά ξανά είναι ΟΚ. Μετά από κάποια secs πάλι τα ίδια. Και πάει λέγοντας. Τί κάνω λάθος πια?! :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.