Προς το περιεχόμενο

Κουτι μεχρι 100 ευρω

Sog96Ch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι αναμεσα στα 

NZXT Source 340 vs Phanteks Eclipse P400s Tempered Glass πιο πολυ ανεμεσα σε αυτα τα 2 (και μετα και το Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window)

Εχω την Asus prime x370 pro and Ryzen 7 (stock cooler)

Με ενδιαφερει το airflow και η ποιοτητα κατασκευης

Edit: Εχω 1 HDD and 1 SSD (και δεν θα χρειαστω παραπανω θεσεις για HDD and SSD)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι αναμεσα στα 

NZXT Source 340 vs Phanteks Eclipse P400s Tempered Glass πιο πολυ ανεμεσα σε αυτα τα 2 (και μετα και το Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window)

Εχω την Asus prime x370 pro and Ryzen 7 (stock cooler)

Με ενδιαφερει το airflow και η ποιοτητα κατασκευης

Edit: Εχω 1 HDD and 1 SSD (και δεν θα χρειαστω παραπανω θεσεις για HDD and SSD)

αν θες καλο κουτι δες το masterbox 5 , aerocool 1000 , nzxt s340

Και τα 3 κουτιά που έβαλες είναι εξαιρετικά. Εγώ προσωπικά θα κοίταγα μόνο με tempered glass, διότι η εμπειρία είναι σημαντικά καλύτερη απο το plexi. Και απο αποψη αντοχής (γρατσουνιες) και απο άποψη εμφάνισης. Το enthoo pro έιναι το πιο ευρύχωρο. 

https://www.skroutz.gr/s/10897982/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Tempered-Glass.html

Στα 101€ και αν σου αρέσει κιόλας ειναι κορυφή. 

Και τα 3 κουτιά που έβαλες είναι εξαιρετικά. Εγώ προσωπικά θα κοίταγα μόνο με tempered glass, διότι η εμπειρία είναι σημαντικά καλύτερη απο το plexi. Και απο αποψη αντοχής (γρατσουνιες) και απο άποψη εμφάνισης. Το enthoo pro έιναι το πιο ευρύχωρο. 

https://www.skroutz.gr/s/10897982/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Tempered-Glass.html

Στα 101€ και αν σου αρέσει κιόλας ειναι κορυφή. 

Το p400s μου αρεσει παραπανω απο το  enthoo pro M εμφανισιακα. αλλα το 2ο ειναι καλυτερο σε airflow and build quality? 

Επισης θα πρεπει να παρω και case fans για οποιοδηποτε απο τα 3 κουτια?

Το p400s μου αρεσει παραπανω απο το  enthoo pro M εμφανισιακα. αλλα το 2ο ειναι καλυτερο σε airflow and build quality? 

δες και το masterbox 5 ομως ακρετα καλο κουτι και τημιο γ τα λεφτα του και χωραει τα παντα !

Και τα 3 αν είδα καλά έρχονται με 1 μπροστά κ έναν πίσω. Καλό ειναι να βάλεις άλλον 1 μπροστα έστω. Επίσης εγω θα άλλαζα τους 120μμ με 140μμ για ησυχια. Και τα 2 phanteks έχουν την ίδια ποιότητα και πολύ καλό airflow. Το enthoo έχει πολύ μεγάλο περιθώριο πίσω για cable management. Αλλά και του p400 είναι επαρκές. 

https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=10533180%2C10897948%2C11492241%2C10897982

Το enthoo pro m acrylic / glass σου δίνει 2χ 140αρια fans. Επίσης είναι το πιο ευρύχωρο από αυτά τα 3 και έχει  μεγαλύτερη προοπτική για αναβαθμίσεις. Προσωπικά πιστευω οτι δεν υπαρχει καλήτερο vfm στην κατηγορία του.

Τώρα ανάμεσα σε s340 elite και p400 tg νομίζω το phanteks  σου δίνει περισότερα και κοστίζει λιγοτερο. Από εκεί και πέρα ειναι υποκειμενικό ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...