Jastonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καθώς εδώ και χρόνια για φίλους και όχι βοηθάω σε επισκευή λάπτοπ κτλ, κυρίως σε θέματα software, σκέφτομαι να το κάνω και επαγγελματικά, έστω για κάποια λίγα φορμάτ ή ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί κάποιος. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν προτάσεις για προγράμματα που βοηθούν ή απλοποιούν κάποιες διαδικασίες που να θεωρούνται must στον χώρο αυτό.
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Έχω φτιαξει δικο μου bootable flash drive που περιλαμβανει μενου με κατηγοριες / υποκατηγοριες και οδηγει σε εγκαταστατες για ολα τα Windows από τα XP και μετά, Antiviruses, εργαλεια για partitioning / cloning, διανομές Linux, καταστροφή αρχείων, android κτλ. Μπορεις να ξεκινησεις με αυτό αλλά για να το παραμετροποιησεις θα χρειαστει διαβασμα (δεν μπορω να βρω καποιο σχετικο κειμενο στο διαδικτυο, μπορεις να μελετησεις την δομη των αρχειων που θα σου φτιαξει και να προσθεσεις με τον ιδιο τροπο περισσοτερα iso. Μπορεις να βρεις iso για καθε δουλεια -οχι μονο linux διανομες- γραφοντας "rescue cd's" στο google, μπορεις να βρεις μεχρι και live διανομες πολυ μεγαλων antivirus. Προσθετεις ολα τα iso στο μενου και εχεις ενα κορυφαιο εργαλειο)
Jastonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Έχω φτιαξει δικο μου bootable flash drive που περιλαμβανει μενου με κατηγοριες / υποκατηγοριες και οδηγει σε εγκαταστατες για ολα τα Windows από τα XP και μετά, Antiviruses, εργαλεια για partitioning / cloning, διανομές Linux, καταστροφή αρχείων, android κτλ. Μπορεις να ξεκινησεις με αυτό αλλά για να το παραμετροποιησεις θα χρειαστει διαβασμα (δεν μπορω να βρω καποιο σχετικο κειμενο στο διαδικτυο, μπορεις να μελετησεις την δομη των αρχειων που θα σου φτιαξει και να προσθεσεις με τον ιδιο τροπο περισσοτερα iso. Μπορεις να βρεις iso για καθε δουλεια -οχι μονο linux διανομες- γραφοντας "rescue cd's" στο google, μπορεις να βρεις μεχρι και live διανομες πολυ μεγαλων antivirus. Προσθετεις ολα τα iso στο μενου και εχεις ενα κορυφαιο εργαλειο) Χμμ.. unetbootin / live iso's κτλ, έχω χρησιμοποιήσει ήδη αρκετές φορές. Οπότε να παίξω σε αυτά λες. Σε Windows που είναι και το πιο "hot", τι κάνεις; Εγκαθιστάς τελευταία έκδοση με updates; (καθώς τα updates συνήθως στα windows θέλουν 3πλάσιο χρόνο απ΄΄οσο θέλει το format/εγκατάσταση. Φτιάχνεις επίστης custom έκδοση με NTLite ώστε να βάζεις και βασικά προγράμματα τύπου Winrar, mpc/vlc κτλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα