alxsti Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 παιδια ξαναανοίγω το θέμα γιατί ψάχνω και εγώ μια ψησταριά υγραερίου για το εξοχικό max 180€.. είναι η πρώτη που παίρνω κ θα ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με τι πρέπει να πάρω. Ευχαριστώ
Donalhioy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 πανε παρε μια απο τα lidl ή απο leroy merlin στα 80 ευρο μιας που θα ειναι η πρωτη και οταν μπεις στο τρυπακι παρε την ακριβη... σε κανα 3-4 χρονια
fylatos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά από επίσκεψη στο κατάστημα Timoleon που έχει broil king κα. μου πρότειναν για μπαλκόνι μια Outdoorchef 480 στα 350€. Η ποιότητα κατασκευής ήταν υπεραριστη (είναι ελβετικές Swiss made) με τελική εγγύηση 7 χρόνια σε όλα τα μέρη. Βρήκα ιδιαίτερα έξυπνο το σύστημα με τις χοάνες που έχει και αποτρέπει πλήρως τις αναφλέξεις. Έχει κανένας εμπειρία; Στο Amazon γενικά είναι πολύ χαρούμενοι και ο πωλητής φαίνονταν να ξέρει τι λέει και δεν προσπάθησε να κάνει oversell. Τι λέτε; Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από fylatos
tyrovlaxos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα.... , έχω μια weber 1200 και διαβάζω στις οδηγίες ότι μόνο φιάλη προπανίου η μιξ με βουτάνιο μπορώ να χρησιμοποιήσω ..αλλά δεν βρίσκω παντού !! εάν βάλω φιάλη βουτανίου θα υπάρχει πρόβλημα ? ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα