grif0s Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Κάνω μια έρευνα αγοράς σχετικά με ψησταριά υγραερίου, μιας και είναι πιο εύκολη η διαδικασία του ψησίματος και αν έχω ακούσει σωστά είναι και κομματάκι πιο υγιεινό το μαγείρεμα σε σχέση με τα κάρβουνα. Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να προσέξω κατά την αγορα; αναφορικά με την τιμή, max 100 ευρώ μπορώ να δώσω Όχι παραπάνω. Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Κάνω μια έρευνα αγοράς σχετικά με ψησταριά υγραερίου, μιας και είναι πιο εύκολη η διαδικασία του ψησίματος και αν έχω ακούσει σωστά είναι και κομματάκι πιο υγιεινό το μαγείρεμα σε σχέση με τα κάρβουνα. Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να προσέξω κατά την αγορα; αναφορικά με την τιμή, max 100 ευρώ μπορώ να δώσω Όχι παραπάνω. Ευχαριστώ. Είδα πρόσφατα ψησταριά υγραερίου στο Leroy Merlin (στο κατάστημα που είναι στο Εμπορικό Πάρκο του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) στα 80 ευρώ. Αν θυμάμαι καλά, είχε δύο καυστήρες. Edit: Είναι αυτή. Δεν ξέρω αν αξίζει και πόσο θα σου κρατήσει. Μια παρόμοια που είχα πάρει από το Lidl, στα ίδια χρήματα, σάπισαν οι καυστήρες στα 3-4 χρόνια. Τώρα έχω επενδύσει σε σοβαρό μηχάνημα. Γενικότερα, οι ψησταριές υγραερίου αξίζουν.
grif0s Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτήν κοιτάω εδώ και κάτι μέρες. Λογικα αυτήν θα πάρω Εκτός αν βρω κάτι άλλο.
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 επειδη ακριβως τις ψησταριές αυτές ή που θα τις δουλευεις φουλ ή θα τις παρατησεις μετα απο 2-3 ψησίματα, σου προτείνω να παρεισ αυτην που ειναι οικονομική να δεις εαν σου ταιριάζει, βολευει...υπαρχει επισης παλι στα λερου με 109 με πλευρική εστία για μαγειρεμα/τηγανι που ειναι επισης σουπερ. εγω εχω μια αντιστοιχη απο τα πρακτικερ εδω και 2 χρονια και την εχω λιώσει στη χρήση, δεν εχει καταλαβει τιποτα μέχρι ώρας... οταν χαλασει θα πάρω κάτι πολυ καλύτερο επειδη ακριβως με βόλεψε πάρα πολύ! Υπαρχει και σχετικο παλιότερο θέμα εδώ, ψαξε λιγο να δεις και εκει γνώμες... 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μια παρόμοια που είχα πάρει από το Lidl, στα ίδια χρήματα, σάπισαν οι καυστήρες στα 3-4 χρόνια. Τώρα έχω επενδύσει σε σοβαρό μηχάνημα. Γενικότερα, οι ψησταριές υγραερίου αξίζουν. Συμφωνω , κανω και εγω συχνη χρηση με μια κορυφαια ψησταρια θα βγαλεις πολλα χρονια και με ποιοτικο ψησιμο . Broil king η' weber πηρες ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Συμφωνω , κανω και εγω συχνη χρηση με μια κορυφαια ψησταρια θα βγαλεις πολλα χρονια και με ποιοτικο ψησιμο . Broil king η' weber πηρες ? Συμφωνώ με τον paylidis, πρέπει να δοκιμάσεις κατ'αρχήν αν "σου κάνει" τόσο η ψησταριά όσο και η ψησταριά γκαζιού - και μετά να προχωρήσεις σε κάτι ακριβό. Οπότε καλό είναι να αρχίσεις με κάτι οικονομικό κι αν βλέπεις ότι χρειάζεσαι το παραπάνω, επενδύεις. Προσωπικά κάνω συχνή χρήση λόγω της διατροφής που γενικώς ακολουθώ και πραγματικά θεωρώ μια καλή ψησταριά επένδυση. Αλλά δοκίμασα στου Lidl και είδα ότι "μου κάνει". Μέσω ενός corporate discount πήρα την Weber Spirit E-320, με τρεις καυστήρες και πλαϊνό μάτι. Απίστευτο εργαλείο, το ευχαριστιέμαι αφάνταστα. Θα πάρω τώρα και τα μαντεμένια σκεύη (σιγά-σιγά...) για να αρχίσω να μαγειρεύω εκεί ό,τι μπορώ. 2
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οτι και να πάρεις να προσεχείς, οι ψησταριές υγραερίου θέλουν σχολαστικό καθάρισμα μετα απο κάθε ψήσιμο γιατί παίρνουν φωτιά. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οτι και να πάρεις να προσεχείς, οι ψησταριές υγραερίου θέλουν σχολαστικό καθάρισμα μετα απο κάθε ψήσιμο γιατί παίρνουν φωτιά. Καλά, ΟΛΕΣ οι ψησταριές θέλουν καθάρισμα μετά το ψήσιμο, κυρίως για λόγους υγιεινής και συντήρησης. Ξέρεις, και οι ψησταριές με κάρβουνο, με βάση τη φωτιά λειτουργούν... 2
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλά, ΟΛΕΣ οι ψησταριές θέλουν καθάρισμα μετά το ψήσιμο, κυρίως για λόγους υγιεινής και συντήρησης. Ξέρεις, και οι ψησταριές με κάρβουνο, με βάση τη φωτιά λειτουργούν... Οι ψησταριές με κάρβουνο δεν περνούν φωτιά.
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Συμφωνώ με τον paylidis, πρέπει να δοκιμάσεις κατ'αρχήν αν "σου κάνει" τόσο η ψησταριά όσο και η ψησταριά γκαζιού - και μετά να προχωρήσεις σε κάτι ακριβό. Οπότε καλό είναι να αρχίσεις με κάτι οικονομικό κι αν βλέπεις ότι χρειάζεσαι το παραπάνω, επενδύεις. Προσωπικά κάνω συχνή χρήση λόγω της διατροφής που γενικώς ακολουθώ και πραγματικά θεωρώ μια καλή ψησταριά επένδυση. Αλλά δοκίμασα στου Lidl και είδα ότι "μου κάνει". Μέσω ενός corporate discount πήρα την Weber Spirit E-320, με τρεις καυστήρες και πλαϊνό μάτι. Απίστευτο εργαλείο, το ευχαριστιέμαι αφάνταστα. Θα πάρω τώρα και τα μαντεμένια σκεύη (σιγά-σιγά...) για να αρχίσω να μαγειρεύω εκεί ό,τι μπορώ. Ημουν σιγουρος . Παρε το μαντεμενιο πλατο για burgers που εχει και αλλες χρησεις ψαρια κτλπ ψηνει τελεια . Εχω το αντιστοιχο μοντελο της broil king αλλα χωρις το πλαινο ματι και την πηρα για τον ιδιο λογο της διατροφης, ψηνω γρηγορα και καθαρα κατι που δεν γινοταν με το χτιστο BBQ με καρβουνα που ειχα και που εψηνα χρονια εκει . Ετσι εκανα την μεταβαση σε κατι που προσεγγιζε κατα 85 % γευστικα το καρβουνο και το κανει πολυ πιο γρηγορα και χωρις να λερωνεσαι ,επισης ειναι βολικη καθως ψηνω τις περισσοτερες φορες μονο για μενα . Αυτο λοιπον θα συμβουλευα και τον ts ,εφοσον ειναι πεπεισμενος πως θα κανει χρηση της ψησταριας υγραεριου να αυξησει το budget του ωστε να κανει μια επιλογη που θα τον καλυψει για δεκαετιες . 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οι ψησταριές με κάρβουνο δεν περνούν φωτιά. ΟΚ, ό,τι πεις. Προφανώς οι ψησταριές με κάρβουνο λειτουργούν με εγκεφαλικά κύματα. Ημουν σιγουρος . Παρε το μαντεμενιο πλατο για burgers που εχει και αλλες χρησεις ψαρια κτλπ ψηνει τελεια . Εχω το αντιστοιχο μοντελο της broil king αλλα χωρις το πλαινο ματι και την πηρα για τον ιδιο λογο της διατροφης, ψηνω γρηγορα και καθαρα κατι που δεν γινοταν με το χτιστο BBQ με καρβουνα που ειχα και που εψηνα χρονια εκει . Ετσι εκανα την μεταβαση σε κατι που προσεγγιζε κατα 85 % γευστικα το καρβουνο και το κανει πολυ πιο γρηγορα και χωρις να λερωνεσαι ,επισης ειναι βολικη καθως ψηνω τις περισσοτερες φορες μονο για μενα . Αυτο λοιπον θα συμβουλευα και τον ts ,εφοσον ειναι πεπεισμενος πως θα κανει χρηση της ψησταριας υγραεριου να αυξησει το budget του ωστε να κανει μια επιλογη που θα τον καλυψει για δεκαετιες . Ποιό λες, την μαντεμένια πλάκα ή το Sear Grate της Weber; Γιατί, λίγα λεπτά πριν δω το μήνυμά σου, "ζαχάρωνα" τη μαντεμένια πλάκα... (κάθαρμα, δεν θα αντέξω τον πειρασμό, θα μπω και σε άλλα έξοδα και θα φταις εσύ) 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ποιό λες, την μαντεμένια πλάκα ή το Sear Grate της Weber; Γιατί, λίγα λεπτά πριν δω το μήνυμά σου, "ζαχάρωνα" τη μαντεμένια πλάκα... (κάθαρμα, δεν θα αντέξω τον πειρασμό, θα μπω και σε άλλα έξοδα και θα φταις εσύ) http://www.broilkingbbq.com/el_gr/axesouar/mantemenies_plakes Εγω εχω παρει αυτη της broil king thn 33x38 φανταζομαι θα εχει κατι αντιστοιχο και η weber για burgers ειδικα ειναι μονοδρομος . Ξερω ξερω και εγω το ιδιο ειχα παθει πηρα και τα εργαλεια σπατουλες κτλπ ,βασικα δωρο μου τα εκαναν αυτα ,εγω πηρα την πλακα και το ψεκαστηρι με το λαδι 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 http://www.broilkingbbq.com/el_gr/axesouar/mantemenies_plakes Εγω εχω παρει αυτη της broil king thn 33x38 φανταζομαι θα εχει κατι αντιστοιχο και η weber για burgers ειδικα ειναι μονοδρομος . Ξερω ξερω και εγω το ιδιο ειχα παθει πηρα και τα εργαλεια σπατουλες κτλπ ,βασικα δωρο μου τα εκαναν αυτα ,εγω πηρα την πλακα και το ψεκαστηρι με το λαδι Yep, αυτό λέω κι εγώ: https://www.weber.com/US/en/accessories/griddles-and-planchas/griddle-6 Ένα κακό με τις ψησταριές υγραερίου (ανεξαρτήτως τιμής) είναι ότι θα βρίσκεις συχνά μια αφορμή να μαγειρέψεις σε αυτές γιατί είναι τόσο απλή και γρήγορη διαδικασία. Οπότε θα ξοδεύεσαι για να αγοράσεις πράγματα να ψήσεις... 1
telis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ρε παίδες, την μπουκάλα υγραερίου σε μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό, έστω και σε σκιά, να την φοβάμαι; βασικά με τρομάζει η ιδέα γιατί το καλοκαίρι έχει την ζέστη της αρκούδας....
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Φοβάσαι τη μπουκάλα υγραερίου σε ένα μπαλκόνι που θα την έχεις καλυμμένη με κάτι αλλά θα αερίζεται. Τη μπουκάλα που βάζουν υγραέριο στο αμάξι και μένει το καλοκαίρι στους 50+ βαθμούς χωρίς κανένα εξαερισμό δε τη φοβάσαι;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα