agelosLX Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλημέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω το εξής θέμα εδώ και κάποιο καιρό και για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δώσει σημασία: Αφού σβήσω κανονικά το PC έχω παρατηρήσει μερικές φορές ότι το mouse (Razer Deathadder) συνεχίζει να αναβοσβήνει κανονικά. Επαναλαμβάνω αυτό συμβαίνει μερικές φορές και όχι συνέχεια. Το keyboard (corsair K70) μου το έχει κάνει μια φορά μόνο. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αφού κλείσω το PC, το λαμπάκι της κάρτας δικτύου συνεχίζει να αναβοσβήνει... (κάποιος συναδελφος μου είπε οτι είναι φυσιολογικό αυτό) Τα φώτα σας παρακαλώ. Windows 10 Pro Gigabyte Z97X Gaming Corsair RM 750
Avatar_GR Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Όταν σβήνεις το pc το τροφοδοτικό συνεχίζει να στέλνει λίγο ρεύμα στο pc. Για αυτό σου μένουν αναμμένα τα φώτα. Συνήθως με μια ρύθμιση στο bios σβήνουν όλα. Δεν θυμάμαι την ρύθμιση και δεν την έχουν όλες οι μητρικές...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Προσωπικα, το συγκεκριμενο "προβλημα" το ελυσα απενεργοποιωντας τη λειτουργια Γρηγορης Εκκινησης των Windows. Παραθετω κι ενα λνκ παρακατω απο αρθρο του site με οδηγο για το πως να απενεργοποιησεις τη συγκεκριμενη λειτουργια (ο οδηγος ειναι για Windows 8 αλλα και στα 10 η ιδια διαδικασια ακολουθειται). Οπως ειπε και ο Avatar, υπαρχει τροπος μεσω του bios ορισμενων motherboard να ρυθμισεις αν θα συνεχισει να περναει ρευμα απο τις θυρες usb μετα την απενεργοποιηση του pc. Απλα, για μενα, ακομα και μετα απο πολλες δοκιμες εντος του bios, μονο ο πρωτος τροπος δουλεψε και πλεον δεν μενουν ολα αναμμενα. Ελπιζω να βοηθησα. https://goo.gl/oDfpIo
denis_kos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μπες στο Bios και στο Power Management--> ErP -->Enabled . Λογικά θα είσαι οκ μετά.
agelosLX Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Προσωπικα, το συγκεκριμενο "προβλημα" το ελυσα απενεργοποιωντας τη λειτουργια Γρηγορης Εκκινησης των Windows. Παραθετω κι ενα λνκ παρακατω απο αρθρο του site με οδηγο για το πως να απενεργοποιησεις τη συγκεκριμενη λειτουργια (ο οδηγος ειναι για Windows 8 αλλα και στα 10 η ιδια διαδικασια ακολουθειται). Οπως ειπε και ο Avatar, υπαρχει τροπος μεσω του bios ορισμενων motherboard να ρυθμισεις αν θα συνεχισει να περναει ρευμα απο τις θυρες usb μετα την απενεργοποιηση του pc. Απλα, για μενα, ακομα και μετα απο πολλες δοκιμες εντος του bios, μονο ο πρωτος τροπος δουλεψε και πλεον δεν μενουν ολα αναμμενα. Ελπιζω να βοηθησα. https://goo.gl/oDfpIo Το έχω απενεργοποιημένο το Fast Boot επειδή μου είχε δημιουργήσει άλλο πρόβλημα (όταν πατούσα Shut down ο Η/Υ έκανε restart). Θα δοκιμάσω τη λύση του φιλου από πάνω μέσω BIOS.
panos0100 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Το έχω απενεργοποιημένο το Fast Boot επειδή μου είχε δημιουργήσει άλλο πρόβλημα (όταν πατούσα Shut down ο Η/Υ έκανε restart). Θα δοκιμάσω τη λύση του φιλου από πάνω μέσω BIOS. Οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω με το erp ανοιχτο θα εισαι ενταξει και σε εμενα ετσι εφτιαξε στην μητρικη z97 gigabyte που εχω
teoChnologist Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Κάποιες μητρικές έχουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης παροχής ρεύματος για φόρτιση των συσκευών. Αν δεν κάνω λάθος στις Gigabyte λέγεται "On/Off Charge". Δεν γνωρίζω αν αυτό μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα που περιγράφεις, απλά το αναφέρω σε περίπτωση που θέλεις να το τσεκάρεις, μήπως και φταίει κάτι τέτοιο. 1
vagosofron Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, με ένα ποντίκι gembird στο οποίο μένουν αναμμένα τα φώτα του.Έχω τη μητρική ASUS P5P43TD PRO (win 7), δοκίμασα μέσω bios να βρω μία λύση, αλλά δεν έχει την επιλογή ERP. Έχει ήδη disabled τις επιλογές για τροφοδοσία πληκτρολογίου και ποντικιού σε PS2 θύρες. Εάν χρησιμοποιήσω έναν αντάπτορα για να κουμπώσω το ποντίκι στην PS2 της μητρικής, θα λυθεί το θέμα? Οι PS2 θύρες κρατάνε ρεύμα και με σβηστό υπολογιστή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα