ziaba Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Θέλω να κάνω επιστροφή κάτι ρούχα από την H&M και στην ACS δεν μου δίνουν απόδειξή ... είναι νορμάλ αυτό ...?
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Θέλω να κάνω επιστροφή κάτι ρούχα από την H&M και στην ACS δεν μου δίνουν απόδειξή ... είναι νορμάλ αυτό ...? Εμένα μου έδωσαν κανονικά όταν επέστρεψα κάτι παπούτσια και έγραφε και το tracking number. Τώρα πριν μια βδομάδα έγινε συγκεκριμένα. 1
ziaba Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 που πρέπει να απευθυνθώ για να κάνω παράπονά στην ACS και να μου δώσουν σημασία ..? γιατί εδώ στην περιοχή μου λένε άσε την σακούλα (με ρούχα άξιας 100€) και φύγε χωρίς να μου δώσουν κάποια απόδειξή ... δεν την ξαναπάω γιατί η προηγουμένη επιστροφή χάθηκε και δεν μπορούσα να αποδείξω απολύτως τπτ άλλα τότε νόμιζα ότι έφταιγα γω γιατί δεν πήρα την απόδειξή απ αυτούς ... που τλκ δεν μου την έδωσαν επίτηδες
cosmos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Γιατί να κάθεσαι να χαλιέσαι...αφού μάλλον δεν τα θέλουν τα λεφτά σου....πήγαινε σε άλλη εταιρεία που να σου κόβουν απόδειξη και να μην σου χάνουν τα αντικείμενα.... Εκτός αν δεν πλήρωσες και έχεις συννενοηθεί με το τελικό κατάστημα για επιστροφή.Σ αυτή την περίπτωση έστω ένα δελτίο παραλαβής θα έπρεπε και πάλι να σου δώσουν.... Για να σου φύγει η περιέργεια πάντως εγώ στην θέση σου θα τηλεφωνούσα σε άλλη περιοχή acs να ρωτήσω για την περίπτωση και για το αν δίνουν απόδειξη ή όχι... 1
ziaba Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 πήρα στα κεντρικά λέει όντως δεν δίνουν απόδειξή ... και του λέω αν χαθεί ? δεν υπάρχει μου λέει περίπτωσή ... τλκ δεν μπόρεσα να βρω άκρη οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι
Sonik86 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Πριν 3 ημέρες που επέστρεψα πίσω παπούτσια με έξοδα του μαγαζιού εμένα μια χαρά μου έδωσαν απόδειξη (δηλαδή αριθμό δελτίου αποστολής) 1
ziaba Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Πριν 3 ημέρες που επέστρεψα πίσω παπούτσια με έξοδα του μαγαζιού εμένα μια χαρά μου έδωσαν απόδειξη (δηλαδή αριθμό δελτίου αποστολής) απο Η&Μ?
web_assasin Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Θέλω να κάνω επιστροφή κάτι ρούχα από την H&M και στην ACS δεν μου δίνουν απόδειξή ... είναι νορμάλ αυτό ...? πηγες στο καταστημα και δε σου εδωσαν το αποδεικτικο αποστολης? ή ηρθε ο κουριερ σπιτι σου? παραπονα κανεις στα κεντρικα,μη ντραπεις. 210 81 90 000
Ρεkλα Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 εννοειται πως (πρεπει να) δίνουν το voucher με το tracking number..
overpower Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 εγω καρτα γραφικων που επεστρεψα 2 φορες κανονικα μου εδωσαν "αποδειξη" μεγεθους ~5χ~15 εκ.
web_assasin Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 το voucher της αποστολης σου εδωσαν.δε δινουν τιποτε αλλο,αλλα πρεπει να το δινουν αυτο παντα. οχι οτι το δινουν,αλλα λεμε.
mindreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Πρωτη φορα παραγγελια online απο H&M. Αφου επι μια βδομαδα 'ετοιμαζαν' την παραγγελια, εν τελει ηρθε ενα mail οτι ....αναχωρησε απο την αποθηκη τους η αποστολη. Κι ενω γραφουν οτι η acs θα κανει διανομη, το tracking number ειναι απο εναν αγνωστο Θεο. Δεν δειχνει τιποτε. Και δεν ειναι tracking number της Acs. Απο την παρομοια αλυσιδα zara, οποτε παρηγγειλα ηλεκτρονικα, εντος 3 ημερων, ειχα την παραγγελια στα χερια μου, χωρις παρατραγουδα. Ξερει κανεις πως μπορω να δω την αποστολη της παραγγελιας, με τον αριθμο που δινει η H&M?
kat kat Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Έχω επιστρέψει ρούχα σε hnm πολλες φορές με acs και πάντα δίνουν αποδεικτικο.
fstefanatos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο έντυπο που πρέπει να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στην ACS προκειμένου να γίνει επιστροφή? Εαν ναι και το έχετε θα μπορούσατε να μου το προωθήσετε γιατί δεν το βρίσκω πουθενά? Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα