Προς το περιεχόμενο

Λάδια κινητήρα

Anuminas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσο χρονικο διάστημα αντέχει ένας κινητήρας δίχως καθόλου λάδι; κάποια λεπτά της ώρας, το πολύ μια ώρα;

απλό ειναι ...

δοκίμασέ το στό αμάξι σου νά λυθεί η απορία σου ....

γιά νά μάθουμε κ εμείς ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου στο YouTube είχα πετύχει ένα βίντεο με ένα Hyundai αν θυμάμαι καλά, που το είχαν για ώρες να δουλεύει χωρίς λάδι.

Είχαν στήσει κάτι σαν πάρτυ σε παραλία, είχε νυχτώσει κι αυτό αυτό ακόμα έδινε πόνο, μέχρι που έσκασε.

Δε μπορώ να το βρω τώρα δυστυχώς.

Σε δευτερόλεπτα, σε καμία περίπτωση δεν κολλάει.

Εδώ δίχρονο μηχανάκι που είχα, που τελείωσε το λάδι μίξης, έκανα περίπου 6-7 χιλιόμετρα μέχρι να κολλήσει.

Σε δευτερόλεπτα, σε καμία περίπτωση δεν κολλάει.

Εδώ δίχρονο μηχανάκι που είχα, που τελείωσε το λάδι μίξης, έκανα περίπου 6-7 χιλιόμετρα μέχρι να κολλήσει.

Δοκιμασε το και στο αυτοκινητο σου να μας πεις ποσα θα κανεις,  ουτε 600 μετρα δεν θα κανεις. Διαφορετικης τεχνολογιας ο καθε κινητηρας.

@ Anuminas

Για ποιο λογο το ρωτας αυτο? Υπαρχει συγκεκριμενος λογος ή απλως το εχεις απορία??

φυσικα παιζει ρολο ο κατασκευαστης...

μην γινω κακος, αλλα εχω δει καρινα και γιαρις χωρις ιχνος λαδι να τρεχουν μια χαρα ... μπροστα μου γυναικα σε αντιπροσωπεια τουοτα εμαθες πρωτη φορα οτι αλλαζουν λαδια σε τυχαια επισκεψη στο συνεργειο 4 χρονια μετα την αγορα του... επισης κατι παλια βολβο και μερκ, ειδικα ντιζελ ειναι κυριολεκτικα αθανατα...

• Like 2

φυσικα παιζει ρολο ο κατασκευαστης...

μην γινω κακος, αλλα εχω δει καρινα και γιαρις χωρις ιχνος λαδι να τρεχουν μια χαρα ... μπροστα μου γυναικα σε αντιπροσωπεια τουοτα εμαθες πρωτη φορα οτι αλλαζουν λαδια σε τυχαια επισκεψη στο συνεργειο 4 χρονια μετα την αγορα του... επισης κατι παλια βολβο και μερκ, ειδικα ντιζελ ειναι κυριολεκτικα αθανατα...

Χωρίς ίχνος λαδιού ο κινητήρας δεν θα αντέξει ούτε λεπτό.

Χωρίς ίχνος λαδιού ο κινητήρας δεν θα αντέξει ούτε λεπτό.

υπαρχουν δεκαδες βιντεο στο youtube Που σε βγαζουν λαθος..

μαλιστα γνωστο καναλι προσπαθησε βαζοντας χωμα κοκα κολα και ΚΕΡΜΑΤΑ σε μοτερ βολβο και αυτο απλα ανεβασε θερμοκρασια...

μερικοι κατασκευαστες ειναι ανωτεροι απο αλλους, ας το παραδεχτουμε...

οτι κανει κολοσιαια ζημια η απουσια λαδιου ειναι γεγονος απλα μερικα μοτερ εχουν μεγαλυτερες ανοχες και αντοχες..

https://www.youtube.com/watch?v=Btrl9BCOs6g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...