Προς το περιεχόμενο

sony xperia m5 wifi lag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα θεματάκι με ένα sony xperia m5 που αγόρασα πρόσφατα μεταχειρισμένο. Εκτός του ότι αργεί να φορτίσει με άλλους φορτιστές (δεν έχω το δικό του), εμφανίζει ένα lag όταν φορτώνει σελίδες με το wifi. Σε όλα τα δίκτυα wifi που έχω δοκιμάσει, σε όλα τα site. Όταν όμως είμαι μέσα στο site ανοίγει σφαίρα τα links. Όταν καθαρίζω τα network settings, τις πρώτες 2-3 φορές ανοίγει ταχύτατα τα sites. Μετά τα ίδια...έκανα ένα restore factory settings και πήγαινε μέρες καλά και όμορφα μέχρι να αρχίσουν τα updates...ίσως κάποιο update εκεί. Απεγκατέστησα τα updates του android webview..δούλεψε λίγο κανονικά μετά πάλι τα ίδια.

Τελικά μόνο μετα το factory reset λειτούργησε σωστά αρκετές μέρες.  με soft reset τπτ απολύτως. Αυτό που δεν ανέφερα ήταν ότι το έχω με root με twrp (έτσι το πήρα). Αλλά έκανα revert σε μια εφαρμογή που διάβασα γιατί δε φόρτωνε με τπτ κάποια sites. Δεν ξέρω αν στο recovery menu το clear cache κάνει την ίδια δουλειά με του stock android..

Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο. Ή αν ξέρετε ποια εφαρμογή συνδέεται πολύ άμεσα με το wifi...μήπως διώξω το update και δουλέψει.Α με δεδομένα όλα καλά.

Δημοσ.

Μήπως φοράει καμία custom rom που έχει bug και σου δημιουργεί το πρόβλημα?

Δοκίμασες με άλλον browser ?

Η άλλαξε Launcher .

Δημοσ.

Όχι δεν έχει custom rom. απλώς root. Ναι με όλους το κάνει..λες να έχει επίδραση η αλλαγή του launcher σε κάτι τέτοιο? Θα το δοκιμάσω γιατί δεν το έχω ξανακάνει..να δω πως θα είναι. Αλλά νομίζω ότι είναι κάποιο update σε εφαρμογή. Όταν έκανε όλα μαζί τα updates μετά το factory reset το ξαναεμφάνισε. 

Σε ευχαριστώ ..λευκέ saruman!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...