Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω τα μοσχεύματα γίνεται να παρθούν απο άλλο μέρος του σώματος ή απο δότη;

Με άλλα λόγια αν είσαι φαλακρός έχεις ελπίδες ή μπα;

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά διάβαζα για κάτι χειρουργεία 2-3 φορές και έλιωσα χαχαχα

Σιγά ρε παιδιά.. Είπαμε,εχουμε ψαχτεί λίγο... Ξέρω ότι μετά από 3 μερες κιόλας γυρνάς στη δουλειά σου... Ότι είναι γύρω στα 2κ επίσης. Απλά ήθελα να μάθω αν το έχει κάνει κανείς από εδώ να μας πει πως πήγε... Εγώ με την σειρά να πω ότι δεν έχω τόσο μεγάλο θεμα... Στους κροτάφους έχω θέμα λίγο και θα με ενδιέφερε να ξέρω αν γίνετε πύκνωση στο συγκεκριμένο σημείο. Βέβαια στα 25 μου δεν νομίζω να έχει κατασταλάξει το θέμα ακόμα όπως είπε και ο φίλος πάνω για αυτό φοβάμαι μην φύγουν και άλλες χαχαχαχα

Δημοσ.

απλά σκέψου ότι αν βαθαίνει η αραίωση, αλλά είναι πιο πυκνά εκεί που έχεις φυτέψει θα μιλάμε για τέρας κανονικό οπότε πας μετά τρέχοντας να συμπληρώσεις και πιο μέσα 

Δημοσ.

@defendar φίλε μου σκέψου ότι άλλοι δίνουν 3.000 ευρώ για laser στα μάτια ώστε να μην φορούν γυαλιά. Οπότε θεωρώ άτοπο το επιχείρημα με τον χαρακτήρα κ την προσωπικότητα. Όπως κ να το κάνουμε η τριχοπτωση επηρεάζει όλους τους παθοντες, άλλους λιγότερο άλλους περισσότερο, οπότε για μένα αξίζει να το παλέψει κάποιος.

Απο την στιγμη που ειναι μια επιλογη η οποια μαλιστα περιοριζεται σε προσωπικο επιπεδο και δεν επηρεαζει αρνητικα τους γυρω μας, εννοειται πως ειναι σεβαστη.

Το αν ειναι λογικη ειναι αλλο θεμα.

Αυτος που δινει 3000 ευρω για λειζερ στα ματια μπορει να το κανει για θεμα πρακτικοτητας και οχι ομορφιας. Οπως αντιστροφα υπαρχουν και ατομα που για ενα ζευγαρι γυαλια πληρωνουν 1000ρικο σε μαρκα απλα και μονο για να ειναι στη μοδα. Αυτο δε λεει τιποτα, ολα ειναι θεμα επιλογης, αλλα αυτη η επιλογη πολλες φορες δε βγαζει νοημα.

Το θεμα της φαλακρας ειναι καθαρα θεμα μοδας, επειδη ολοι αυτοι οι διασημοι-αλφα ειτε εχουν πυκνο/μακρυ μαλι ειτε το ξυριζουν για να φαινονται badass-ες. Λιγοι ειναι αυτοι που το αποδεχονται και γραφουν τον κοσμο στα παπακια τους, αφου στην τελικη ειναι ηδη διασημοι, εχουν χρημα, φημη και μπορουν να κανουν οτι θελουν απλα και με αυτα.

Αυτη η νοοτροπια περναει και στους υπολοιπους κοινους θνητους και ετσι εχουμε φτασει στο τραγελαφικο να θεωρουμε μια γεννετικη κατασταση οπως η αλωπεκια σαν ..ντεμοντε και οταν θελουμε να βρισουμε καποιον θα πουμε "α μωρε τον καραφλα" , οπως θα λεγαμε και για "α τον κολοχοντρο" ή "ο ταπας μιλαει κιολας". Εκφρασεις επιπεδου δημοτικου δηλαδη.

Τα ατομα που ενδιαφερονται τοσο πολυ για αυτα τα επιφανειακα/παιδιαστικα προτυπα της κοινωνιας και φτανουν στο σημειο να παιρνουν δανειο , ειδικα οταν προερχονται απο μια χρεωκοπημενη χωρα οπως η ελλαδα, για να αλλαξουν αυτη την κατασταση, εχουν πολλα ψυχολογικα θεματα σε σχεση με την αυτοπεποιθηση που καμια μεταμοσχευση δε θα τους λυσει στην ουσια. 

Κλεινοντας θα πω για εναν γνωστο μου που γνωριζω απο σχολειο που ειχε την ταμπελα του "φλωρου", λογω συμπεριφορας. Μεγαλωσε, σπουδασε , εβγαλε χρηματα και πλεον κυκλοφορει με πορσε , πηγαινει σε κουλ παρτυ, βγαινει εξω σε κλαμπιδια, ντυνεται με μαρκες.. αλλα.. αλλα.. ειναι ο ιδιος που ηταν και στο σχολειο, απλα με αλλο περιτυληγμα. Εχει ακομα αυτη τη συμπεριφορα του "θυματος"...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω μια απορια...πες οτι κανεις το χειρουργειο. Πες οτι βαζεις μια χαρα μαλλια. Για ποιον λογο να παραμεινουν οι τριχες ζωντανες στο ΙΔΙΟ σημειο που οι παλιες εφυγαν?..

Και γιατι εφυγαν οι παλιες? Γιατι εχεις κληρονομησει να εχεις το ενζυμο και η διυδροτεστοστερονη να σου ριχνει τα μαλλια μεσω του 5-α που τηνν συσωρευει. 

Αρα εαν θες σωνει και καλα να πας κοντρα σε αυτο 2 ειναι οι λυσεις.

Ειτε να εισαι συνεχεια με αναστολεις του ενζυμου 5-α και της διυδροτεστοστερονης που αυτο εχει και συνεπειες στον προστατη σου. Ειτε να κανεις επεμβασεις καθε τοσο ωστε να τα συντηρεις.

Ειναι σαν ενα χωραφι που δεν εχει πλεον καθολου θρεπτικα συστατικα και οτι και να σπειρεις δεν φυτρωνει..

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Καθαρά επιφανειακη συμπεριφορά, όπως κ τα περισσοτερα στις μέρες μας.

ΑΛΛΆ...

Επειδή ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία έχω δει φίλους να αποκτούν τεράστιο κόμπλεξ, να απομονωνονται και γενικά να καταλήγουν σε μια κατάσταση μη λειτουργική. Κ όλα αυτά για ένα μάτσο τρίχες... Ότι να ναι δηλαδή.

Αν είναι να καταλήξει έτσι κάποιος καλύτερα να δώσει 3.000 χιλιαρικα κ να ανέβει ψυχολογικά πάρα να τον τρώει η μιζέρια.

Κ επαναλαμβάνω το σύνολο των επιλογών μας είναι επιφανειακες και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα

Οι νέες τεχνικές είναι αποδοτικοτερες και κυρίως δεν χρειάζονται λήψη φαρμακευτικής αγωγής όπως φιναστεριδης. Η συνέδρια κρατάει 1-2 ώρες και η μόνη "επιπλοκη" είναι ότι για περίπου 20 μέρες φαίνονται μικρά πορφυρα σημάδια στα σημεία εμφυτευσης τριχοθυλακιων.

Για μένα το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος είναι να απευθυνθεί στα αντίστοιχα κέντρα, να ρωτήσει ότι τον προβληματιζει, να πάρει τις εγγυήσεις του κ βλέπει...

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω τα μοσχεύματα γίνεται να παρθούν απο άλλο μέρος του σώματος ή απο δότη;

Με άλλα λόγια αν είσαι φαλακρός έχεις ελπίδες ή μπα;

Απαντήστε σε αυτό όμως

Δημοσ.

Συγγενής μου έκανε πριν αρκετά χρόνια (15 τουλάχιστον) σε γνωστό κέντρο επί της Κηφησίας. Από λεφτά δεν θυμάμαι αλλά ήταν αρκετά. Αμέσως μετά είχε πολύ έντονο πρήξιμο και μόλωπες στο πρόσωπο για μερικές μέρες. Επίσης υπήρχε πόνος στην περιοχή που έγινε πασπάτεμα. Τα μοσχεύματα δείχνουν παράξενα στην αρχή, λες και έχουν πολλές τελίτσες γύρω γύρω και φαντάζομαι σε αυτό αναφέρονται οι παραπάνω. 'Οταν φυτρώσουν τα νεα μαλλιά θα είναι κάπως τραχιά στην υφή και όχι απαλά και λεπτά όπως μάλλον ήταν πριν τα μαλλιά εκεί. Πλέον του έχει προχωρήσει η καράφλα φυσικά αλλά και πάλι φαίνεται καλύτερα από το να μην το είχε κάνει.

Αν ήμουν άντρας με ελαφριά αραίωση θα το έκανα.

Τι άσχετα είναι αυτά που λέτε με τα παιδάκια που κοροϊδεύουν και τις γκόμενες που δεν του κάθονται? Δεν γουστάρει να είναι καραφλός και θέλει να το κάνει, όπως εγώ δεν γουστάρω τις ρυτίδες και θα κάνω μπότοξ. Δεν θέλουμε ούτε ψυχανάλυση, ούτε να "αγπήσουμε τον εαυτό μας όπως είναι". Θέλουμε να τροποποιήσουμε τον εαυτό μας όπως μας αρέσει.

Κάνετε σαν κάτι θείτσες με τα τατουάζ, τα σκουλαρίκια κλπ.

Απαντήστε σε αυτό όμως

Και να έχεις πχ π*τσότριχες στο κεφάλι σου? Δεν έχω ιδέα αλλά αν γινόταν δεν θα έπαιρναν σε όλους από το σώμα αντί για το πίσω μέρος του κεφαλιού?

• Like 1
Δημοσ.

Και να έχεις πχ π*τσότριχες στο κεφάλι σου? Δεν έχω ιδέα αλλά αν γινόταν δεν θα έπαιρναν σε όλους από το σώμα αντί για το πίσω μέρος του κεφαλιού?

Και αν τις βάλεις στο μούσι αντί στο κεφάλι θα είσαι σαν τον μουσταφά :

https://www.youtube.com/watch?v=RuoNtZk0Yo0

:P

Δημοσ.

Οι τρίχες που έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού δεν πέφτουν γι αυτό κ επιλεγονται. Κάθε σημείο του σώματος καλύπτεται από διαφορετικών ειδών τρίχες οι οποίες αναπτυσσονται διαφορετικά κ έχουν διαφορετικό ρολο. Γι αυτό δεν μεταμοσχευονται τρίχες από τα πόδια στο κεφάλι.

Όσο για τον φίλο παραπάνω, σωστά τα λέει με τα ένζυμα αλλά κάνει λάθος με το χωράφι. Ας σκεφτεί ότι όλο το κεφάλι είναι το χωράφι αλλά επηρεάζονται συγκεκριμένες τρίχες. Αντίθετα αυτές του πισω κ πλαγιου μέρους όπως κ τα γένια, φρύδια δεν επηρεάζονται.

Δημοσ.

Οι τρίχες που έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού δεν πέφτουν γι αυτό κ επιλεγονται. Κάθε σημείο του σώματος καλύπτεται από διαφορετικών ειδών τρίχες οι οποίες αναπτυσσονται διαφορετικά κ έχουν διαφορετικό ρολο. Γι αυτό δεν μεταμοσχευονται τρίχες από τα πόδια στο κεφάλι.

Όσο για τον φίλο παραπάνω, σωστά τα λέει με τα ένζυμα αλλά κάνει λάθος με το χωράφι. Ας σκεφτεί ότι όλο το κεφάλι είναι το χωράφι αλλά επηρεάζονται συγκεκριμένες τρίχες. Αντίθετα αυτές του πισω κ πλαγιου μέρους όπως κ τα γένια, φρύδια δεν επηρεάζονται.

Θα σου πω οτι κανεις λαθος. Υπαρχουν ατομα με αλωπεκιαση που δεν εχουν ουτε στο πισω μερος τριχες. Εχω συγγενη και ο γιος του απο τα 17 ξεκινησε αραιωση και τωρα στα 25 εχει προχωρησει αρκετα. Το να μεταφερω απο το χωραφι σου τις υγιεστατες ριζες σου στο δικο μου που ειναι σκαρτο... το μονο που θα καταφερω ειναι να εχω σοδια για λιγο καιρο...

Δημοσ.

Τι άσχετα είναι αυτά που λέτε με τα παιδάκια που κοροϊδεύουν και τις γκόμενες που δεν του κάθονται? Δεν γουστάρει να είναι καραφλός και θέλει να το κάνει, όπως εγώ δεν γουστάρω τις ρυτίδες και θα κάνω μπότοξ. Δεν θέλουμε ούτε ψυχανάλυση, ούτε να "αγπήσουμε τον εαυτό μας όπως είναι". Θέλουμε να τροποποιήσουμε τον εαυτό μας όπως μας αρέσει.

Κάνετε σαν κάτι θείτσες με τα τατουάζ, τα σκουλαρίκια κλπ.

Δεν ειναι καθολου ασχετα. Απλα συζηταμε την αιτια που καποιον φαλακρο τον νοιαζει τοσο πολυ που ειναι φαλακρος. Προφανως και ειναι ψυχολογικο το θεμα το να νοιωθει καποιος μειωνεκτικα λογω της εμφανισης του. Ο Steve Buscemi που μοιαζει με τον κομη δρακουλα τι να πει δηλαδη? Θα επρεπε να κανει χαρακηρι καθε φορα που εβλεπε μικρος τον εαυτο του στον καθρεφτη.

Αντιθετα η συμπεριφορα αυτη του "στα παπακια μου" ειναι αυτη που θα σε κανει να νοιωσεις πραγματικα δυνατα! Σηκωνεις το μεσαιο δακτυλο στη ζωη και λες "..και σε οποιον/α αρεσει".

Αν η μεταμοσχευση μαλλιων ηταν κατι ευκολο τοτε τα πραγματα θα ηταν πιο απλα, το ιδιο απλα με το να βαλεις σκουλαρικι ή να χτυπησεις τατου επειδη ετσι στην βαρεσε.

Στην μεταμοσχευση ομως θα σκασεις εναν σκασμο λεφτα , θα ταλαιπωρηθεις αν βαλεις απλα εναν μετριο αριθμο μοσχευματων και για καποιου μηνες θα πρεπει να αποφευγεις ηλιους και βροχες λες και πασχεις απο κατι. Και αυτο την ωρα που η κλινικη θα σου πει "εγγυημενα 95%* επιτυχια", με τον αστερισκο να λεει οτι σε αυτο παιζει ρολο το γονιδιωμα του καθε ασθενη.

Μολις προχωρησει η επιστημη και φυτρωνουν τριχες απο την επομενη μερα με κανα εμβολιο ξερω γω, τοτε τα ξαναλεμε. Για την ωρα εχουν γινει πολλα βηματα ,κυριως απο πλευρας ανεσης, αλλα και παλι.. η ιατρικη εχει να ασχοληθει με μεγαλυτερα προβληματα απο αυτα της εμφανισης.

Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου ασχετα. Απλα συζηταμε την αιτια που καποιον φαλακρο τον νοιαζει τοσο πολυ που ειναι φαλακρος. Προφανως και ειναι ψυχολογικο το θεμα το να νοιωθει καποιος μειωνεκτικα λογω της εμφανισης του. Ο Steve Buscemi που μοιαζει με τον κομη δρακουλα τι να πει δηλαδη? Θα επρεπε να κανει χαρακηρι καθε φορα που εβλεπε μικρος τον εαυτο του στον καθρεφτη.

.

Μια χαρά παιδάκι ήταν μικρός οι τανίτσες και η κόκα  24/7 για δεκαετίες τον έκαναν έτσι :P

33b47c8eb808c42ed4318e561aec7e42.jpgFMvAy2t.jpgbda4f6121c3c5af93039aa556744aba2.jpg300?cb=20110918224547buscemi.jpgf8e63dae5f139b2e8de3239095673594.jpg1200px-Steve_Buscemi_2009_portrait.jpg075bea9514f9d7642a74072fd81c93e0.jpgurl?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&c

zowdHWr.jpg

6b0daa15620d70a36e4db11bce8d5ee0.gif

• Like 1
Δημοσ.

χαχα ναι! Αλλα δε θα τον δεις και ποτε σε κανενα εξωφυλο του mens health. Εχει ομως charisma!

Αλλοι τυποι:

MV5BMTc4MDEzMDkzOF5BMl5BanBnXkFtZTYwNzQz 220px-John_Goodman_by_Gage_Skidmore.jpg  Danny+Trejo.jpg

Η αληθεια ειναι πως οντως αν καποιος μισει την εμφανιση του τοτε θα κανει κρα οτι εχει χαμηλη αυτοπεποιθηση, κατι που δεν αρεσει να εχουν οι γυρω μας ειτε ειναι αντρες ειτε γυναικες. Ποιον φιλο σου θελεις να ειναι δειλος και κοτα? Ποια κοπελα θα κοιταξει* καποιον φοβιτσιαρη? (*χωρις λεφτα και slk). 

Η μεταμοσχευση σε αντιθεση με το λειζερ στα ματια ή κανενα μποτοξ, δεν σου εγγυαται 100% ενα τελειο αποτελεσμα. Που ακομα και αυτα δεν ειναι εγγυημενα αλλα εστω ειναι ωριμα στο σταδιο αναπτυξης τους. Αυτο δε το λεει ο defendar αλλα ολοι οι γιατροι που εχουν σπουδασει ιατρικη και οχι μαρκετινγκ.  Οποτε ειναι πολυ ρισκο καποιος να επενδυσει ολη του την αυτοπεποιθηση στα μαλλια και μετα απο μια περιουσια εχει ενα μετριο αποτελεσμα το οποιο πολυ πιθανο να ειναι προσωρινο για Χ χρονια κιολας.

Οπως ειπαν και καποιοι αλλοι παντως, οποιος θελει να το κανει ας το κανει, προσωπικες αποφασεις ειναι αυτες, αλλα απλα κρυβεις ενα προβλημα ετσι αντι να το λυνεις.

Δημοσ.

Εμένα ήταν το άγχος μου και η αγωνία μου από τα 18 μέχρι τα 25 μου.Κοιτιόμουν στον καθρέφτη έβλεπα την αραίωση στους κροτάφους και αγόραζα σαμπουάν και αμπούλες για την τριχόπτωση φουλ.Μπαμπάς κότζακ εγώ θα γλίτωνα?Εντάξει σήμερα στην ηλικία μου δεν με ενοχλεί καθόλου.Αποτέλεσμα:Έχω πάρει μία κουρευτική μηχανή και κουρεύω με την ψιλή εγώ τον πατέρα μου και αυτός εμένα,και είμαστε 2 κότζακ χαχαχα.Και είμαστε μέσα στη μόδα,μιας και αυτοί που έχουν μαλλιά τα ξυρίζουν.Εγώ προσωπικά για τρίχες δεν θα έδινα ούτε ευρώ.Θέλει και λίγο χαβαλέ ρε παιδιά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...