Προς το περιεχόμενο

loosing my religion

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.metrolyrics.com/lyrics/121435/R.e.m./Loosing_My_Religion/

ιδου τα λυρικς

παροτι καλος στα των συμβολισμων τουτο με παιδευει πολυ!

δεν μπορω να καταλαβω τι λεει εκτος αν ειναι το προφανες του οτι παιχτικε μαλακια με το θυλικο του:P

αποψεις?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το τραγούδι είναι άπαιχτο... Έχω και τις δύο εκτελέσεις του και δεν νομίζω να υπάρχουν άλλες... :P

''That's me in the corner...'' :D

Δημοσ.

Ακουστε τωρα φαση και πειτε μου:

Χθες βγηκα με την κοπελα που με ενδιαφερει... Μαλιστα η προταση να βγουμε ηταν δικη της, και πηγαμε καπου με το αμαξι της. Της ειχα δωσει να καταλαβει πως ενδιαφερομαι και οταν μου προτεινε να βγουμε φανταστικα πως υπαρχει ανταποκριση.

Το γαματο της υποθεσης: Βρεθηκα σε ενα τραπεζι ενος μαγαζιου και απεναντι μου καθοταν αυτη... αγκαλια με το γκομενο... Και ο μαλακας απο την αλλη μερια απλα χαμογελουσα και δεν μιλουσα. (Η σταση αυτη απο τους φιλους μου και εμενα χαρακτηριζεται ως "αξιοπρεπης", απο τους φιλους της και αυτην ή το γκομενο ως "ο μαλακας!" διαλιεχτεεεεεεεεε)

Στο γυρισμο ακουγαμε κατι ηλιθια αθλιο-μπιτακια σε κατι σταθμους του κwλoυ αλλα επειδη και εγω και η κοπελα ξενερωσαμε ειπαμε να το αλλαξουμε. Μου ζηταει να προτεινω σταθμο και προτεινω το Μυθο (93,4) (ο πιθηκας δεν ειχε ιδεα, ειναι ενα κλασσικο μπιτοσκυλε καγκουρακι) βαζουμε το σταθμο και ακουστηκε το Losing My Religion!!! :D :D :D

"...Like a hurt lost and blinded fool...

...I thought that I heard you laughing

I thought that I heard you sing

I think I thought I saw you try

But that was just a dream..."

Τελικα μπορω να πω οτι περασα πολυ ωραια χθες, η θεατρικη παρασταση ηταν καταπληκτικη και η μουσικη επενδυση των REM την εκανε ακομα καλυτερη!

"Εχει πλακα

να παρακολουθεις ενα θεατρο

στο οποιο πρωταγωνιστεις

και ο ρολος σου

ειναι να προσποιεισαι

οτι μπορεις να προσποιηθεις

πως τελικα εισαι

αυτο που εισαι...

Αν εισαι...", λεει ο ποιητης

Δημοσ.

Γειωθηκα? Ρε συ ομολογω πως δεν με εχουν ξαναξεφτυλισει ποτε στη ζωη μου τοσο πολυ στα 20 χρονακια που ζω... Ενταξει υπαρχουν πολλοι τροποι να δειξεις σε καποιον πως δεν ενδιαφερεσαι γιατι υπαρχει αλλος αλλα οχι ετσι... Και μαλιστα καποια χιλιομετρα μακρυα απο το κεντρο της πολης, ετσι ωστε ναμην μπορει να αποχωρησει με οση αξιοπρεπεια του εχει απομεινει... Το καλο ειναι πως δοκιμασα τα ορια μου και ειδα πως αντεχω πολυ...

Αλλα ολα εδω πληρωνονται... Λαθος της που δεν λογαριασε πως η καταγωγη μου ειναι απο την ενδοξη και ηρωικη Μανη... Εσεται ημαρ...

Δημοσ.

Portes trwme oloi pou k pou. An twra h sygekrimenh kopela ekrine oti auto pou ekane htan exypno k swsto, 8a to brei mprosta ths...

Egw pantws otan goustarw mia typissa, goustarw gia ta kala, trelenomai. Ama de goustarei den peirazei kiolas. Egw eimai sth fash mou k kapoia stigmh 8a xekollhsw.

Paizoume, k afou paizoume, prepei na xeroume k na xanoume...

An twra h typissa bgei kai 'skarth' sthn poreia, ti na pw, 8a to brei apo allou. Egw toylaxiston 8a thn exw glytwsei... :)

To symperasma:

ta ais8hmata mas allazoun giati oi an8rwpoi allazoun.

ta tragoudia einai panta ekei na mas 8ymizoun oti k alloi thn exoun perasei th fash mas, k 8a perasei k gia mas....

Pies ena poto sthn ygeia ths k ase thn ston kagoura ths..... ;)

Δημοσ.

"...Στο πλαϊ σου ο ανθρωπος που διαλεξες βιτρινα στη ζωη σου.

Τριακοντα αργυρια αντιτιμο σιωπης..."

Α ρε αθανατε Παυλαρα! Με αυτο το τραγουδι τα ειπες ολα... Ποσες φορες ακομα θα βαλω τα κλαμματα ακουγοντας το...

Κατα τα αλλα: ΧΑΛΑΡΑ! "Αν ειναι να'ρθει θε να'ρθει, αλλιως θα προσπερασει"!

Δημοσ.

Στάθη, ο τρόπος της περιγραφής σου είναι φανταστικός! Ομολογουμένως μαμήθηκα στα γέλια, αλλά ξέρω οτι η κατάσταση είναι χάλια...

BTW το συγκεκριμένο τραγούδι μου θυμίζει και εμένα γυναικοκαταστάσης προ 5 ετίας :( Πολύ τέλειο κομμάτι. . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...