Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια φιλος μου εδω στην Κυπρο εχει το Notάρη το καλο της Samsung το Note 4 δηλαδη.
Ενδιαφερεται για αγορα αλλου κινητου την επομενη εβδομαδα.
Τα καταστηματα που θα γινει η αγορα οπως μου ειπε ειναι: https://www.cyta.com.cy/mobile-phones

και https://store.mtn.com.cy/devices/mobile-phones/android-52

Το ποσο που διαθετει ειναι 430.
Η χρηση που κανει ειναι fb , μουσικη , φωτογραφιες παιξει και το παιχνιδι: jelly.

Τι μπορειτε να προτεινεται ;
Τον ενδιαφερει να χει πενακι αν ειναι δυνατον αν οχι δεν τον πειραζει.
Να χει οθονη πανω απο 5+ σιγουρα.
Να ναι μονοκαρτο.
Να χει ελληνικο μενου.
Μπαταρια πανω απο 2600.

Δημοσ.

Μετά το Note το χάος, μετά το Note το τίποτα.... Ισως S7 αλλά ειναι 100 ευρώ πάνω σχεδόν από το ποσό που διαθέτει.

Από note σε s7; θα του βγούνε τα Μάτια έξω, εγώ θα έλεγα κάτι σε mate... Ότι σηκώνει η τσέπη σου.

Δημοσ.

Από note σε s7; θα του βγούνε τα Μάτια έξω, εγώ θα έλεγα κάτι σε mate... Ότι σηκώνει η τσέπη σου.

Καλημερα αν παρει το LG G5 SE και με μια θηκη πως σου φενεται ; Εσυ τι προτεινεις φιλε μου ;

Δημοσ.

Καλημερα αν παρει το LG G5 SE και με μια θηκη πως σου φενεται ; Εσυ τι προτεινεις φιλε μου ;

Δεν νομιζω...αλλα ας παει να το δει πρωτα απο κοντα

Δημοσ.

Δεν νομιζω...αλλα ας παει να το δει πρωτα απο κοντα

Παντος το θελει πανω απο 5.0 + 5.3 οθονη για να μπορει να το χειριστη ειναι μηχανοδηγος.

Δημοσ.

Παντος το θελει πανω απο 5.0 + 5.3 οθονη για να μπορει να το χειριστη ειναι μηχανοδηγος.

Δηλαδή θέλει 5.5;

Δημοσ.

Δηλαδή θέλει 5.5;

Οχι φιλε μ θελει πανω απο 5.0 εως τες 5.3 για να ναι ευκολο στην χρηση του οταν οδηγα. Να μην ειναι μεγαλυτερο απο 5.5

Δημοσ.

Οχι φιλε μ θελει πανω απο 5.0 εως τες 5.3 για να ναι ευκολο στην χρηση του οταν οδηγα. Να μην ειναι μεγαλυτερο απο 5.5

5,7 είναι το note.
Δημοσ.

Το κανω κ εγω αλλα προσπαθω να το κοψω...πες κ στο φιλο σου το ιδιο..ΟΧΙ κινητο στην οδηγηση,στα φαναρια και παλι ισως..

Δημοσ.

5,7 είναι το note.

Το ξερουμε αλλα θα ηθελα κατι πιο μικρο, Πειτε γνωμες για αγορα απο Κυπρο.

Δημοσ.

Το ξερουμε αλλα θα ηθελα κατι πιο μικρο, Πειτε γνωμες για αγορα απο Κυπρο.

Εγώ προτείνω s 7 έχει χρήμα.. Αν δεν έχει xiaomi note 4 global edition Εκτός και αν στην κύριο δνε υπάρχει πρόβλημα με την Β20, ας πάρει το πρώτο NOTE 4 που είναι λίγο πιο γρήγορο.

Δημοσ.

Το κανω κ εγω αλλα προσπαθω να το κοψω...πες κ στο φιλο σου το ιδιο..ΟΧΙ κινητο στην οδηγηση,στα φαναρια και παλι ισως..

Μηχανοδηγός ειπε, άρα τρένο.
  • Like 1
Δημοσ.

Μηχανοδηγός ειπε, άρα τρένο.

Μηχανοδηγος στην Κυπρο ειναι αυτα τα ατομα που οδηγουνε τρακτερ και σκαβουν στους δρομους αβγαλια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...