PanagiotisPC Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 καλησπέρα σε όλους, έχω θέμα με το pc, έγραψα πριν λίγο ένα dvd και δεν μου το διαβάζει. Πάω να το βρω στο ''υπολογιστης μου'' και δεν υπάρχει. Το έβαλα και σε λαπτοπ πριν επαιζε, τωρα δνε παιζει.. ξερει κανεις τι συμβαινει; να σημειωσω οτι εγραψα και 2ο dvd κ παλι τα ιδια
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Τι είναι αυτό το dvd; Το έγραψες από απλά αρχεία, από μουσική, από βίντεο, κάποιο παιχνίδι; Με ποιο πρόγραμμα το έγραψες; Είναι αντιγραφή ή εκ νέου εγγραφή;
PanagiotisPC Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Τι είναι αυτό το dvd; Το έγραψες από απλά αρχεία, από μουσική, από βίντεο, κάποιο παιχνίδι; Με ποιο πρόγραμμα το έγραψες; Είναι αντιγραφή ή εκ νέου εγγραφή; Είναι αρχείο mp4 αρχείο. Αρχικά το έκαψα με Convert X to DVD και μετά με Ashampoo. Δοκίμασα αντιγραφή αλλά δεν γίνεται... Μόνο εγγραφή εκ νέου
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Οπότε είναι (λογικά) ένα απλό dvd video. Αν πάρεις όλο τον φάκελο VIDEO_TS και τον αντιγράψεις στον δίσκο δε στο περνάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα