alexandros82 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γεια στο forum. Αντιμετωπίζω ενα προβλημα τον τελευταίο καιρό. Οταν (τρώω) popcorn time και βαζω υποτιτλους στα ελληνικα συνήθως βγαινουν μη συγχρονισμενοι. Και μαλιστα συμβαινουν 2 διαφορετικα προβλήματα συγχρονισμού. Οχι μονο πχ ξεκινανε οι υποτιτλοι ασυγχρονιστοι αλλά και αν τους συγχρονισω χάνουν δευτερολεπτα ειτε μπρος ειτε πισω κατα τη διαρκεια. Ειμαι αναγκασμενος να μπαινω να πειραζω το timing καθε λιγο για να δω την ταινια. Αυτο συμβαινει στις 7 στις 10 ταινιες. Αυτο συνέβαινε και σε pc και σε tv box τωρα. Αυτο συμβαινει και στο popcorn time σκετο και στο ce. 1) αντιμετωπιζετε και εσεις παρομοιο προβλημα? 2) υπαρχει λυση? Αν οχι 3) υπαρχει κατι αντιστοιχο σε app για tv box με android ή και σε pc που να μην εχω τετοια θεματα?
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Λοιπόν... Το pct παλαιότερα λίτσαρε (ωραία λέξη) από τον yify και την ταινία και τους υπότιτλους, όπου οι υπότιτλοι ήταν πάντα συγχρονισμένοι. Τώρα πλέον δε συμβαίνει αυτό και τα forks του pct κατεβάζουν τις ταινίες μέσω torrent και του υπότιτλους (φαντάζομαι) από το opensubtitles.org Αυτό όμως σημαίνει ότι σχεδόν σίγουρα θα πέσεις σε υπότιτλους από άλλο rip, π.χ. η ταινία να είναι bdrip και οι υπότιτλοι από camrip. Επειδή δεν το δουλεύω το pct, δες αν έχει τρόπο να αλλάζεις υπότιτλους και να κατεβάζεις από άλλο release.
Federacion Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Αλέξανδρε θα σε ενδιέφερε να το γυρίσεις σε Kodi; Ζορίστηκα πολύ με popcorn σε μηχάνημα γονιών και τελικά βρήκα την υγειά μου με το kodi. Αν θες ρίξε μια ματια σε αυτόν τον εύκολο τρόπο: http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-το-απόλυτο-εργαλείο-για-ταινίες-σειρές/page-181#entry55565475
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα