antbyron Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Η εγκατάσταση όπως λέει το άρθρο, είναι χορηγία της κοντέλης!
l337 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η κατσίκα του γείτονα τρώει το φαί που πληρώσαμε εμείς για τη δική μας κατσίκα. Το ρεύμα δεν είναι δωρεάν, όπως δωρεάν δεν είναι ούτε και η κατασκευή / λειτουργία της εγκατάστασης. Τη "δωρεάν" φόρτιση του γείτονα με το Model S / X ή το i3 την πληρώνω εγώ, ή εσύ, όχι "ο θεός". Ούτε εγώ, ούτε εσύ. Ο χορηγός την πληρώνει. 1
hyperspaced Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν μέσα σε 25 χρόνια δεν έχει καταφέρει να αλλάξει τουλάχιστον μια φορά το αμάξι του, μάλλον θα πρέπει να προσέξει λίγο καλύτερα τη διαχείριση των χρημάτων του... Τρολάρεις, έτσι;
orgixmh Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Σε ποιά Ευρωπαϊκή χώρα έχει 10 λεπτά? Στις περισσότερες έχει 1,4 βενζίνη και 1,5 το πετρέλαιο και μας φαίνεται ακριβό εδω το 1.1-1.2 ... BTW είδα μια τυχαία φώτο με πρατήριο να γράφει 0.8ε την αμόλυβδη και ανατρίχιασα Φίλε δωρεάν ρεύμα μπορείς να παράγεις , βενζίνη όχι ...ασε που σε 1-2 χρόνια έτσι όπως το πάει αυτή η κυβέρνιση μπορεί να βγάλει και ιδικό φόρο για αυτά . Δεν ξέρω πόσο κοστίζει το λίτρο στην Αθήνα ή την πόλη γενικά που γεμίζεις το αμάξι σου αλλά στην επαρχία που μένω εγώ σήμερα έβαλα με 1.49Ε/L τις προηγούμενες μέρες ήταν 1.55Ε. Στην Βουλγαρία που οι μισθοί πλησιάζουν πλέον τους Ελληνικούς το λίτρο κοστίζει περίπου 2Λ (1Ε)
Ihavetheanswers Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 1.5 ευρώ είναι λίγα σε σχέση με την καταστροφή που προκαλεί στον πλανήτη η καύση της βενζίνης. Γενικά πάντως στην υπόλοιπη Ευρώπη (και φυσικά στην Αμερική) η βενζίνη στα πρατήρια είναι φθηνότερη απ' ό, τι εδώ. Καλύτερα να αυξηθεί περισσότερο η τιμή της βενζίνης και να βελτιωθούν τα ΜΜΜ και οι τεχνολογίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων (και να πέσουν και οι τιμές τους εννοείται).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δν καταλαβες τι ειπα, ειπα οτι ο λιγνητης δν τους κοστιζει τοσο. Τωρα αν βαζεις εκπομπες και αλλα τετοια αστεια που θεσπισε η γερμανια για οφελος της τοτε ναι Ε ναι, ανήκουστο να θέλουμε να μειώσουμε τις εκπομπές αερίων. Στην Πτολεμαΐδα ζούμε, who cares?
Galaxia Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πόση ώρα χρειάζεται για να "φορτίσει" ένα ηλεκτρικό όχημα;
SilverCloak Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πω ρε φίλε μίρλα... Το είδα και σκέφτηκα, ωραίοι οι μάγκες, καλή διαφήμιση και χρήσιμο. Και μπαίνω εδώ και βλέπω γκρίνια γιατί θα είναι δωρεάν η φόρτιση και ο ελ τσιπος δεν έχει φράγκα να βάλει μπιτζίνη στο golf 2ής γενιάς. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Καλά, αυτό το βλέπεις κάθε μέρα δίπλα σου, δεν είναι καινούργιο, αλλά μου προκάλεσε έκπληξη το κράξιμο ένος αντικειμενικά καλού νέου. Βλέπω ακόμα και τα τεχνολογικό - καταναλωτικά sites δεν εξαιρούνται από την παρουσία της σαπίλας που βλέπεις και στην ευρύτερη κοινωνία. Σωστές οι παρατηρήσεις και του/της mdr21 πάνω στο δίκτυο και τη διάδωση αλλά καλό θα ήταν να έλειπε αυτό το ελιτίστικο "ελπίζω να αξιωθεί και η πλέμπα κάποια στιγμή να φωτιστεί με την οδήγηση ενός ηλεκτροκίνητου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα