UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 δε με πειράζει γιατί βλέπω την κλειστή πλευρά (το έχω όρθιο)! η σκόνη που θα αρχίσει να μαζεύεται είναι το μόνο θέμα μου αλλά κάτι θα κάνω. με τα windows 10 και την άδεια χρήσης τι παίζει; διάβαζα ότι δε θα έχω θέμα με το activation επειδή είναι συνδεδεμένη η άδεια με το λογαριασμό μου. ισχύει κάτι τέτοιο; δε ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το pc είχε windows 7 και έκανα αναβάθμιση σε 10 την εποχή που ήταν δωρεάν. οπότε η διαδικασία όπως την έχω στο μυαλό μου είναι η εξής : - κατεβάζω windows 10 από τη Microsoft - βγάζω τον παλιό σκληρό/βάζω τον ssd - κάνω install τα windows, δε βάζω key όταν και αν μου ζητηθεί, βάζω τα στοιχεία του microsoft λογαριασμού μου και το activation γίνεται αυτόματα. μου διαφεύγει κάτι; Φίλε μου, ακόμα και ολο το pc να αλλάξεις πάλι θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα windows που έχεις τώρα. Αρκεί φυσικά να βάλεις το email που έχεις και τώρα. 1
maggotbeer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 καλημέρα για άλλη μια φορά!προχθές μου ξαναέβγαλε μπλε οθόνη έπειτα από κάποια ώρα gaming, τσέκαρα κατευθείαν τις θερμοκρασίες και είδα ότι η κάρτα γραφικών ήταν στους 55 βαθμούς και του επεξεργαστή στους 50 σχεδόν. για την κάρτα είμαι σίγουρος ότι είναι νορμάλ η θερμοκρασία, για τον επεξεργαστή όμως; και ένα δεύτερο ερώτημα, ο i3 2100 που έχω έχει TDP 65 W ενώ ένας i5 2500 που γλυκοκοιτάζω έχει 95 W (οι i5 2500k και 2500s δεν υποστηρίζονται).αν κάνω την αναβάθμιση παίζει να εχω θέμα με το τροφοδοτικό που είναι 240 W; στο site της HP βλέπω ότι ο i5 2500 υποστηρίζεται κανονικότατα, όπως και ο i7 2600 και έχουν κυκλοφορήσει μοντέλα σαν το δικό μου με αυτό τον επεξεργαστή. παίζει όμως το γεγονός ότι έβαλα την 1050 lp και τον ssd να έχει επιβαρύνει σε απαγορευτικό βαθμό την κατάσταση;ευχαριστώ!
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τα ΗΡ sff κυκλοφορούσαν κανονικά και με 2400, 2500 και τον μεγαλύτερο 3xxx , δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο. Με το ίδιο psu όλα αυτα. Και αν δεις στο ΥΤ το έχουν κάνει αρκετοί HP sff με 1050ti LP και i5 2500 και πάει μια χαρά. Ο ssd δεν νομίζω να είναι αυτό που θα τσιτώσει το τροφοδοτικό. Επίσης έχεις την επιλογή να πάρεις ένα ανταπτοράκι για να δουλεύει η μητρική με κανονικό τροφοδοτικό και να αλλάξεις κουτί (επειδή λίγο δύσκολο να βρεις τροφοδοτικό καλό να χωράει εκεί μέσα, αλλά όχι αδύνατο). Βέβαια και αυτό είναι δύσκολο γιατί θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί η μητρική με τα ανοίγματα του κουτιού και αυτο δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα