HyperionX Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Επιτέλους μετά από χρόνια αναμονής ήρθε vdsl στην επαρχία και σε μικρά χωριά. Μάρτιο 2015 ξεκίνησαν τα σκαψιματα Μάιο 2017 ενεργοποίηθηκα. Σε χωριό 30 κατοίκων στο Ρεθυμνο και είμαι ο μοναδικός συνδέμενος στη καμπίνα. 10 χρόνια παλεύα με 2αρα γραμμή. Μέχρι τη Πρωτομαγιά η γραμμή μου ήτανε έτσι Σήμερα είναι ετσι Και 2 speedtest Το πρώτο με το ρουτερ του οτε Και με το δικό μου ρουτερ από κινητό Να πω ότι το τηλέφωνο έγινε voip αναγκαστικά και η ενεργοποίηση πήρε πάνω από μήνα. 31/3 αίτηση 2/5 ενεργοποιηση 3
giorgospet Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ωραίος! ποιο ρουτερ χρησιμοποιείς για να παίζει το voip;
HyperionX Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 To speedport 2i του οτε. Το δικό μου asus δεν έχει voip και απλά πρέπει να έχω συνδέμενο το ρουτερ του οτε πάνω στο asus 1
giorgospet Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 To speedport 2i του οτε. Το δικό μου asus δεν έχει voip και απλά πρέπει να έχω συνδέμενο το ρουτερ του οτε πάνω στο asus του ΟΤΕ δλδ παίζει σαν μόντεμ μόνο και έχεις στην WAN το ASUS που κάνει το routing και το τηλέφωνο πάνω στο speedport;
HyperionX Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 του ΟΤΕ δλδ παίζει σαν μόντεμ μόνο και έχεις στην WAN το ASUS που κάνει το routing και το τηλέφωνο πάνω στο speedport;Το asus παίζει σαν μόντεμ-ρουτερΤο speedport το ρύθμισα να είναι WAN only και το συνδεσα πάνω στο asus Και συνδεσα πάνω του το τηλεφωνο 1
giorgospet Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το asus παίζει σαν μόντεμ-ρουτερ Το speedport το ρύθμισα να είναι WAN only και το συνδεσα πάνω στο asus Και συνδεσα πάνω του το τηλεφωνο ok ευχαριστώ
solidsnake222 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 21 upload πως γινεται αυτο ? Καλορίζικο φίλος πέταξε του τα φώτα τώρα !
HyperionX Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 21 upload πως γινεται αυτο ? Καλορίζικο φίλος πέταξε του τα φώτα τώρα ! 30 upload 50/30 είναι το πακέτο στο rural
HyperionX Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 και το κόστος; 35 και κατι το μηνα με απεριοριστα σταθερα και 30' κινητα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 το χωριο δεν χρειαστηκε να κανει καποια δαπανη στην αρχη ομως?η σκαβαν ετσι κ αλλιως για να πανε παραδιπλα και εσυ το εκμεταλευτηκες?
jkoukos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Πρόκειται για το πρόγραμμα Λευκών και Αγροτικών περιοχών, με λεφτά του κράτους και επιχορήγηση της ΕΕ. Απλά φτιάχτηκε με ΣΔΙΤ, δηλαδή ΟΤΕ και ΙΝΤΡΑΚΑΤ μοιράσθηκαν τις 3 γεωγραφικές περιοχές, κάνοντας όλες τις εργασίες και αναλαμβάνοντας το δίκτυο επ' ωφέλειά τους για 17 χρόνια, οπότε επιστρέφει στο ΥΜΕ. Οι 2 εταιρείες παρέχουν μόνο πακέτα στη χοντρική, για όποιους παρόχους ενδιαφέρονται να δώσουν στη λιανική. 1
Shadowjump Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Για ποιο λογο 30 upload και εμας μας εχουν χεσμενους με 5;
jkoukos Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Περίμενε το Vectoring. Λογικά κάπου εκεί θα κινηθούν οι ταχύτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα