Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να προτείνει άλλη λύση για ιντερνετ εκτός του ΠOte?????

7 μήνες τώρα ο Ote δε βρίσκει γραμμή, σε άλλο πάροχο δε δίνει κι εμένα μου θυμήθηκε να παρακολουθήσω μαθήματα μέσω ιντερνετ. Η χρήση είναι για κάποια βιντεάκια e-mail και διαδύκτιο.

Τα 30 giga της Wind θα φτάνουν???

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να προτείνει άλλη λύση για ιντερνετ εκτός του ΠOte?????

7 μήνες τώρα ο Ote δε βρίσκει γραμμή, σε άλλο πάροχο δε δίνει κι εμένα μου θυμήθηκε να παρακολουθήσω μαθήματα μέσω ιντερνετ. Η χρήση είναι για κάποια βιντεάκια e-mail και διαδύκτιο.

Τα 30 giga της Wind θα φτάνουν???

καταγγελία στην ΕΕΤΤ μην τους χαρίζεσαι είναι υποχρεωμένοι να βρουν 

Δημοσ.

Δύο καταγγελίες μέχρι σήμερα και ακόμα περιμένω.

Υπ όψιν έχω ζητήσει μεταφορά, όχι νέα γραμμή και μένω 100 μέτρα από καμπίνα Οτε...

Δημοσ.

Αφήνεις την αίτηση σε ισχύ, και κάνεις νέα αίτηση μόνο για σταθερό (τπτ άλλο όσο και να επιμένουν). Θα σου πουν ότι δεν υφίσταται ελεύθερη γραμμή αλλά τώρα θα είναι υποχρεωμένοι να σου βάλουν γραμμή, ενώ με την μεταφορά θα περιμένουν απλά να μείνει ελεύθερο ζεύγος στο κουτί (όχι καφάο,αυτό πάνω στην κολόνα του ΟΤΕ-τοίχο) που σε εξυπηρετεί. Δεν λέω ότι θα το κάνουν σε δύο μέρες, γιατί θα γίνει με εργολάβο, αλλά είναι υποχρεωμένοι για το σταθερό μόνο. Μετά άμα αργήσουν πολύ κάνεις κ καταγγελία στην ΕΕΕΤ για το σταθερό (το γράφει στις συχνές ερωτήσεις νομίζω, εφόσον δεν υπάρχει γραμμή -βρόχος-ζεύγος χαλκού η ΕΕΕΤ δεν μπορεί να σου κάνει κάτι για το ιντερνετ. Στο λέω πολύ χοντροκομμένα). Όταν σου βάλουν σταθερό του βάζεις και ιντερνετ. άμα θες τον ίδιο αριθμό δυστυχώς θα περιμένεις μέχρι να μετακομίσει κάποιος. Δεν σημαίνει ότι αυτά που λέω ισχύουν 100% αλλά είναι ένας μπούσουλας. Υπόψιν ότι έρθει πρώτο πρέπει να ακυρώσεις την άλλη αίτηση. Τα 30gb είναι οριακά ειδικά άμα τα βλέπεις 2-3 φορές το καθένα

Δημοσ.

Αν δεν εχεις δικτυο και 300 καταγγελίες να κανεις δίκτυο δεν θα δεις, μονο αν φύγει κάποιος και ελευθερωθεί ζευγάρι, τωρα αν κανεις αιτηση μονο για σταθερό ενδέχεται να πάρεις φερεσυχνικό το οποιο δεν επιδέχεται ίντερνετ, όποτε και θα πληρώσεις και δουλειά δεν θα κάνεις.

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτά τα ξέρω. 7 μήνες τώρα βρίζομαι σχεδόν καθημέρινά με τον Οτε. Γι αυτό ζητάω προτάσεις για άλλες λύσεις.

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτά τα ξέρω. 7 μήνες τώρα βρίζομαι σχεδόν καθημέρινά με τον Οτε. Γι αυτό ζητάω προτάσεις για άλλες λύσεις.

πάρε μια κεραία βαλ' την στο μπαλκόνι ή αν υπάρχει δυνατότητα στην ταράτσα και κάποιο δωρεάν δίκτυο θα βρεις ή με μικρή ασφάλεια και από την μέσα πλευρά την κουμπώνεις σε router για να έχουν όλες οι συσκευές σου internet  και θα είσαι εντάξει παράλληλα συνεχίζεις να τρέχεις και το θέμα του ΟΤΕ τώρα δορυφορικό και στικάκι με GB απλησίαστα και ασύμφορα 

Δημοσ.

καταγγελία στην ΕΕΤΤ μην τους χαρίζεσαι είναι υποχρεωμένοι να βρουν 

Υποχρεωμένος είναι μόνο ο καθολικός πάροχος για την τηλεφωνία. Και μόνο. Ανεξάρτητα από το κόστος που θα αφορά τον συνδρομητή. Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να του την δώσουν αυτήν. Και μάντεψε, δεν είναι ο οτε αλλά η forthnet :rolleyes:

Καλό είναι να μην γράφει ο καθένας ότι κατεβάσει το κεφάλι του απλά για να δηλώσει παρών.

Αν δεν εχεις δικτυο και 300 καταγγελίες να κανεις δίκτυο δεν θα δεις, μονο αν φύγει κάποιος και ελευθερωθεί ζευγάρι, τωρα αν κανεις αιτηση μονο για σταθερό ενδέχεται να πάρεις φερεσυχνικό το οποιο δεν επιδέχεται ίντερνετ, όποτε και θα πληρώσεις και δουλειά δεν θα κάνεις.

Εννοείς "φερέσυχνο" και πιο συγκεκριμένα PCM με παλμοκωδική διαμόρφωση.

Έχει σταματήσει ο οτε να βάζει εδω και πάρα πολύ καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Υποχρεωμένος είναι μόνο ο καθολικός πάροχος για την τηλεφωνία. Και μόνο. Ανεξάρτητα από το κόστος που θα αφορά τον συνδρομητή. Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να του την δώσουν αυτήν. Και μάντεψε, δεν είναι ο οτε αλλά η forthnet :rolleyes:

Καλό είναι να μην γράφει ο καθένας ότι κατεβάσει το κεφάλι του απλά για να δηλώσει παρών.

Εννοείς "φερέσυχνο" και πιο συγκεκριμένα PCM με παλμοκωδική διαμόρφωση.

Έχει σταματήσει ο οτε να βάζει εδω και πάρα πολύ καιρό.

εγώ του έγραψα σύμφωνα με αυτά που γράφει ο ΕΕΤΤ αλλά και πάλι δεν είδα να δίνεις κάποια λύση αντιθέτως εγώ του πρότεινα κάτι για να μπορεί να έχει internet στο σπίτι του σε αντίθεση με εσένα που απλά σχολίασες δυο απαντήσεις και να μην ξεχάσω είναι forum και λέμε όλοι τισ γνώμες μας και δεν παίρνουμε έγκριση από κανέναν παρά μόνο από την ομάδα διαχείρισης 

πάρε μια κεραία βαλ' την στο μπαλκόνι ή αν υπάρχει δυνατότητα στην ταράτσα και κάποιο δωρεάν δίκτυο θα βρεις ή με μικρή ασφάλεια και από την μέσα πλευρά την κουμπώνεις σε router για να έχουν όλες οι συσκευές σου internet  και θα είσαι εντάξει παράλληλα συνεχίζεις να τρέχεις και το θέμα του ΟΤΕ τώρα δορυφορικό και στικάκι με GB απλησίαστα και ασύμφορα 

Δημοσ.

Παιδία δε χρειάζεται να ξεφεύγουμε... Καταγγελία στον ΕΕΤΤ έχω κάνει καθώς δεν ανέχομαι την κοροίδία του Ποτε. Μου έλεγαν ακόμα πως έχουν δεσμεύσει τη γραμμή μου και όταν μετακόμισα δεν υπήρχε τίποτα ελεύθερο!!!!!

Στις λύσεις που προτείνατε σκέφτομαι την κεραία πολύ σοβαρά αλλά το θεωρώ ρίσκο αν δεν υπάρχει κάτι ελεύθερο κοντά μου, θα πρέπει να βγψ πρώτα να ψάχνω με το κινητό...

2η επιλογή και ίσως εκεί καταλλήξω η Wind.

Για δορυφορικό δεν ξανα δίνω λεφτά σε Ποτε και μια τελευταία λύση είναι το broadband αλλά πάει 160 ευρώ η εγκατάσταση και δεν ξέρω αν θα μου δίνει έστω και τα 4mbps που υπόσχονται.

Σημείωση: δέ μένω σε καμία σπηλία ή στον ¨Ολυμπο!!!!!! 1 χλμ έξω από την πόλη της Κέρκυρας είμαι και ο Οτε αμολάει χαρταετό!!!!!!!

Δημοσ.

εγώ του έγραψα σύμφωνα με αυτά που γράφει ο ΕΕΤΤ αλλά και πάλι δεν είδα να δίνεις κάποια λύση αντιθέτως εγώ του πρότεινα κάτι για να μπορεί να έχει internet στο σπίτι του σε αντίθεση με εσένα που απλά σχολίασες δυο απαντήσεις και να μην ξεχάσω είναι forum και λέμε όλοι τισ γνώμες μας και δεν παίρνουμε έγκριση από κανέναν παρά μόνο από την ομάδα διαχείρισης 

Ήμουν σαφής και on-topic σε ότι σου απάντησα παραπάνω. Και πάνω απ' όλα με βάση το τι ισχύει.

Δημοσ.

Ήμουν σαφής και on-topic σε ότι σου απάντησα παραπάνω. Και πάνω απ' όλα με βάση το τι ισχύει.

οι οροί είναι για να τους διαβάζουμε 3) Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...