Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. λοιπον μετα απο ενα ατυχημα που ειχε το κινητο επρεπε να του αλλαξω το βισμα που φορτηζει και που ειναι τα κουμπια αφης. πηρα ενα καινουριο το συνδεσα αλλα δεν δουλευει. πηρα τηλεφωνο απο εκει που το αγορασα και μου ειπαν οτι εχει διαφορετηκο ρεβισιον και οτι πρεπει να δω τι ειχε το παλιο... εγω το παλιο το πεταξα... πως μπορω να δω τι ρεβισιον χρειαζομε?

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι το δικό σου: link

06Η δηλαδή (?).

Εσύ ποιο πήρες;

Εναλλακτικά πιάσε απο την άκρη τα disassembly βίντεο @youtube για το μοντέλο σου και ψάξε να δεις τι γράφει.

Άλλος τρόπος... Don't know...

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι το δικό σου: link

06Η δηλαδή (?).

Εσύ ποιο πήρες;

Εναλλακτικά πιάσε απο την άκρη τα disassembly βίντεο @youtube για το μοντέλο σου και ψάξε να δεις τι γράφει.

Άλλος τρόπος... Don't know...

Ναι αυτο. Εμενα μου εστειλε το 06h και δεν δουλευαν τα πληκτρα αφης και μου μου ειπαν οτι το ρεβισιον φταιει. Δεν το γραφει πουθενα αλλου;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το γράφει πουθενά αλλού, όχι, να έβρισκες κανένα service manual με τους κωδικούς στο τέλος αλλά και πάλι ποιος σου λέει οτι είναι το δικό σου ακριβώς;

Εσένα σίγουρα το 900F είναι; Το Ευρωπαϊκό; 100%;

Δοκίμασες με την πλακέτα στον αέρα αν πατιούνται τα κουμπιά; Μπας και δεν έκατσαν καλά δηλαδή.

Εναλλακτικά πάρε 2-3-4 πλακέτες απο ali και ήλπιζε να βρεις την σωστή...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το γράφει πουθενά αλλού, όχι, να έβρισκες κανένα service manual με τους κωδικούς στο τέλος αλλά και πάλι ποιος σου λέει οτι είναι το δικό σου ακριβώς;

Εσένα σίγουρα το 900F είναι; Το Ευρωπαϊκό; 100%;

Δοκίμασες με την πλακέτα στον αέρα αν πατιούνται τα κουμπιά; Μπας και δεν έκατσαν καλά δηλαδή.

Εναλλακτικά πάρε 2-3-4 πλακέτες απο ali και ήλπιζε να βρεις την σωστή...

Ναι. Το 900f ειναι. Αυτο που πηρα ηταν 06h. Ολλα δουλευαν κσνονικα εκτος απο τα κουμπια αφης. Το εκανα αλλαγη με 09. Περιμενω να δω τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...