isaias1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εγω πηρα ενα απο το καταστημα χανιων.με red διακοπτες.αξιοπρεπεστατο κ καλυτερο απο ενα razer 2013 ultimate που ειχα. Το χρωμα με χαλαει που δεν εχει πρασινο για να ταιριαζει με τα υπολοιπα αλλα οκ!!! Πηγα στο καταστημα,το πηρα απο το ραφι(τελευταιο κομματι) κ πηγα στο ταμειο. Οταν ειπα στην κοπελα οτι κανει 63.99 φωναξε τον υπευθυνο κ τον ρωτησε αν το δινουν σε αυτη την τιμη...αυτος απαντησε οτι αν το γραφει στο ιντερνετ φυσικα κ το δινουν. Σε αυτη τη τιμη δεν παιζεται... Ευχαριστω τον topic starter!
bill987 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εγω πηρα ενα απο το καταστημα χανιων.με red διακοπτες.αξιοπρεπεστατο κ καλυτερο απο ενα razer 2013 ultimate που ειχα. Το χρωμα με χαλαει που δεν εχει πρασινο για να ταιριαζει με τα υπολοιπα αλλα οκ!!! Πηγα στο καταστημα,το πηρα απο το ραφι(τελευταιο κομματι) κ πηγα στο ταμειο. Οταν ειπα στην κοπελα οτι κανει 63.99 φωναξε τον υπευθυνο κ τον ρωτησε αν το δινουν σε αυτη την τιμη...αυτος απαντησε οτι αν το γραφει στο ιντερνετ φυσικα κ το δινουν. Σε αυτη τη τιμη δεν παιζεται... Ευχαριστω τον topic starter! Χμ θα περάσω μια βόλτα από το τοπικό κατάστημα να δούμε τι παίζει...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 logitech μηχανικο με cherry ,xmm μην τον χτυπησεις να το χτυπησω εγω γιατι δεν βλεπω να μενει κομματι
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Φθηνοτερη τιμη σε μηχανικο αν δεν κανω λαθος ειχε παιξει πριν 3 περιπου χρονια στο γνωστο Coolermaster Trigger παλι απο Κωτσοβολο στα 59 και 69ευρω αντιστοιχα. Δεν ξερω αν και το G610 εχει βγαλει προβληματικες παρτιδες οπως το Trigger αλλα σιγουρα ειναι απο τις χαμηλοτερες τιμες που εχουμε δει σε επωνυμο μηχανικο στην Ελλαδα. Και απο black friday επαιξε οπως αναφερθηκε αλλα ηταν για λιγο διαστημα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Αξίζει να πάρεις εκθεσιακό κομμάτι? Ποσο; 50 ναι. Πιο πανω οχι η γνωμη μου!
zakailiou Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) σχετικά με το πληκτρολόγιο. Προσοχή στον κωδικό προϊόντος και στο layout . 1) όσα έχουν παλαιό κωδικό όντος είχαν κάποια θεματάκια με τα πλήκτρα και το dim του φωτισμού. 2) να έχει US layout και όχι αγγλικό ( αυτό βέβαια αν σας ενδιαφέρει ) Αν είναι το καινούργιο με κωδικό 920-008152 ή αντίστοιχο, τότε αγοράστε όσοι προλάβετε δεν θα βρείτε καλύτερο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2017 από matrixxx
91turbo Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ποσο; 50 ναι. Πιο πανω οχι η γνωμη μου! Πήρα νά ρωτήσω άν έχουν κομμάτια καί μού είπαν ότι έχουν αλλά τελευταία εκθεσιακά.Τώρα νά δώσω 63.99€ γιά εκθεσιακό δέν ξέρω κατά πόσο αξίζει γιά αυτό ρώτησα 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Αξίζει να πάρεις εκθεσιακό κομμάτι? Εκθεσιακο(οπως το λεει και το ονομα του)θα αγορασεις μονο σε χαμηλοτερη τιμη. Δεν ξερω καν αν ειναι νομιμο να πουλαει καταστημα εκθεσιακο προιον σε τιμη καινουργιου/σφραγισμενου.
91turbo Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Να κάνω μια ερώτηση τα παιδιά που αγόρασαν το συγκεκριμένο προϊόν ήταν εκθεσιακό? Γιατί μίλησα με κατάστημα και μου είπε ότι το πληκτρολόγιο είναι σε τέτοια τιμή γιατί όσα δόθηκαν ήταν εκθεσιακά κομμάτια ισχύει?
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Θυμαμαι πιο παλια σε ορισμενα προιοντα οτι ειχε αναφερθει οτι αρκετα παρομοια προιοντα που ελεγαν παραλλαβη μονο απο καταστημα ηταν εκθεσιακα. Φυσικα δεν ισχυε αυτο για ολα τα προιοντα αλλα για περιφερειακα(ή ακομα και τηλεορασεις)αρκετες φορες. Και εδω μολις διαβασα σε σχολιο πιο πανω για εκθεσιακο ,εριξα ακυρο αυτοματα. Γιατι αντε τωρα να πεις του Κωτσοβολου για ποιο λογο δεν αναγραφει πουθενα οτι ειναι εκθεσιακο(αν οντως παιζει). Ισως για αυτο το λογο να μην εχει ξεπουλησει ακομα απο το καταστημα του mall. Πήρα νά ρωτήσω άν έχουν κομμάτια καί μού είπαν ότι έχουν αλλά τελευταία εκθεσιακά.Τώρα νά δώσω 63.99€ γιά εκθεσιακό δέν ξέρω κατά πόσο αξίζει γιά αυτό ρώτησα Απο οσο γνωριζω αν και εκθεσιακο παλι εχεις κανονικα την εγγυηση,αλλα στην ουσια ειναι σαν να αγοραζεις used και σιγα τα χρηματα που γλυτωνεις(μιας και στις αλλες αλυσιδες στα 79ευρω παιζει το συγκεκριμενο απο οτι βλεπω).
Tzimaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) σχετικά με το πληκτρολόγιο. Προσοχή στον κωδικό προϊόντος και στο layout . 1) όσα έχουν παλαιό κωδικό όντος είχαν κάποια θεματάκια με τα πλήκτρα και το dim του φωτισμού. 2) να έχει US layout και όχι αγγλικό ( αυτό βέβαια αν σας ενδιαφέρει ) Αν είναι το καινούργιο με κωδικό 920-008152 ή αντίστοιχο, τότε αγοράστε όσοι προλάβετε δεν θα βρείτε καλύτερο. Ρε παιδιά για αυτό εδώ έλεγα, αξίζει 100 ευρώ????.. Logitech G610 Orion RED US Layout Επεξ/σία 11 Μαΐου 2017 από matrixxx
zakailiou Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά για αυτό εδώ έλεγα, αξίζει 100 ευρώ????.. Logitech G610 Orion RED US Layout Τι εννοείς αν αξίζει ? Αν εξαιρέσεις το Corsair Κ70 δεν βλέπω κάτι καλύτερο στην αγορά, αλλά κοστίζει 20-30% παραπάνω ... Τώρα με 60-70 αγοράζεις μόνο κάτι noname, χωρίς υποστήριξη software, που τα πετάς έτσι και πάθουν κάτι ... Ενώ με Logitech έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 5 ανεξάρτητα πλήκτρα ήχου και media. Ανεξάρτητο πλήκτρο WinLock και φωτεινότητας. Εξαιρετική κατασκευή. Τι άλλο θέλεις ? Απλά δες αν σου κάνουν οι RED ή θέλεις κάτι άλλο. Αυτό είναι προσωπική προτίμηση. Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν οι Romer-G, δεν λέω ότι δεν είναι καλοί, απλά εμένα δεν μου αρέσει η αίσθηση, άλλοι τους λατρεύουν όπως εγώ λατρεύω RED. Όταν παίζει προσφορά από Logitech είναι κρίμα να την χάσεις .... Τώρα αν είναι εκθεσιακό κομμάτι ... είναι άλλου παπά ευαγγέλιο εγώ δεν θα αγόραζα αν δεν ήξερα το χρόνο που έκατσε στο ράφι και τον κωδικό προϊόντος ( τα έχω γράψει λίγο παραπάνω ) .
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Οπως βλεπω τελειωσαν οι τιμες του τιτλου και ειναι ιδια τιμη με την υπολοιπη αγορα. Οπως τελειωσαν και οι αντιστοιχες καλες τιμες που ειχε στο G710+ και στο G810. Βαζω το τελος στον τιτλο. ΥΓ. (Επισης μολις ειδα οτι παλι πιασατε μερικοι να σχολιαζετε αγγελιες (εφυγαν τα σχετικα κομματια και ποστς), ενω ειναι οπως λεμε πολλα χρονια, αντιθετο με τους ορους χρησης του ινσομνια. Ποτε θα παψετε να τους διαφημιζετε - γιατι οκ στους ορους βλεπω οτι δεν δινετε σημασια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα