SnakeMJK Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ήταν το 2ο μηχανικό που πήρα στο bf του mediamarkt (quickfire tk το 1ο) Και έχω μείνει φουλ ευχαριστημένος. το παίρνετε με κλειστά τα μάτια. αν το είχε με μπλε διακόπτες θα το έπαιρνα για 3ο μηχανικό για τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί, για τον ήχο σε φουλ φωτισμό δεν ξέρω, γιατί το χω βάλει στο Mode να ανάβουν με το κλικ... όσο για τα κολλήματα στα πλήκτρα, δεν μου χει συμβεί ποτέ.
housas08 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, Κάτοχος orion brown εδώ και 7 μήνες με αρκετή καθημερινή χρήση typing καθώς και gaming. Για τα προβλήματα, επειδή τα αντιμετώπισα και τα δύο, αναφέρω συνοπτικά τι συμβαίνει γιατί δεν διευκρινίστηκε από κάποιον άλλο κάτοχο μέχρι τώρα: Ήχος από τα led: Αυτός ο ήχος (σαν coil whine) ακούγεται αποκλειστικά όταν χρησιμοποιείται η ρύθμιση της έντασης από το πληκτρολόγιο (dedicated πλήκτρο) και μόνο όταν δεν είναι στην full ένταση. Αν το ρυθμίσετε μέσα από τη σουίτα της logitech δεν ακούγεται απολύτως τίποτα σε οποιαδήποτε ένταση. Σχετικό thread στο logitech support forum που αναφέρεται αναλυτικά: https://community.logitech.com/s/feed/0D53100005JvrDFCAZ+ Πλήκτρα που "κολλάνε": Οι περισσότεροι το παθαίνουν στο F5 πλήκτρο (ή στο ESC,F1,F9) επειδή από εκεί ξεκινάει το κάδρο με την εκάστοτε τετράδα των F keys (στη γωνία του κάδρου μαγκώνουν). Επειδή χρησιμοποιώ κατά κόρον τις συντομεύσεις, μπορώ να πω ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα. Με τη χρήση όμως και με λίγη επιμονή στη γωνία που "πιάνονται" δεν το παρουσιάζει κανένα πλήκτρο πλέον. Ίσως να υπάρχουν πολύ μικρά "ρινίσματα" πλαστικού (αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι) που με ελάχιστη χρήση λειαίνονται και φεύγουν. Συμπέρασμα: Το είχα αποκτήσει σε προσφορά πριν 7 μήνες στα 120ε, πάλι από τον Κωτσόβολο. Μπορώ να πω, με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, ότι θα το πρότεινα από 100ε και κάτω ανεπιφύλακτα και ειδικά σε όσους (όπως και εγώ) δεν ενδιαφέρονται για RGB. Το λευκό χρώμα δεν βγαίνει από κάποιον RGB συνδυασμό, οπότε είναι "πραγματικό" λευκό που δεν μπορεί να συγκριθεί με το κατά προσέγγιση λευκό οποιουδήποτε άλλου RGB keyboard (γι αυτό και το επέλεξα καθώς ήθελα να ταιριάζει με τα leds και τα LED fans του tower). Υ.Γ: Δοκιμάστε στο χέρι και τα MX Red. Ενώ αρχικά πίστευα ότι το tactile των Brown θα μου αρέσει περισσότερο, τελικά δοκίμασα τα red και ενθουσιάστηκα. Επειδή είναι άκρως υποκειμενικό το θέμα red - brown αν έχετε τη δυνατότητα, δοκιμάστε τα πριν διαλέξετε! 4
xlembouras Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 ....τελικα....πήγα και το αγόρασα...όμως .....είναι προβληματικό. (ήταν εκθεσιακό) Ενώ αναβουν τα Leds.........το πληκτρολογιο δεν λειτουργεί. Δεν το αναγνωρίζει το Pc......δεν ανάβουν τα leds για Num-lock Caps Lock Scroll Lock. Ενώ βαζω τους drivers......δεν συνεχιζει η εγκατασταση. Θα τους το επιστρεψω Μικρογραφίες Συνημμένων
simply88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Το εχω και εγω εδω και 8 μηνες. Πριν περιπου 2 μηνες ηρθε firmware update και διορθωθηκε το προβλημα με τον ηχο στα led. Πλεον ακομα και οταν ρυθμισω φωτεινοτητα απο το κουμπι δεν κανει θορυβο.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Παρτε motospeed ck104 καλυτερα με εγγυηση απο τα lidl? Το εν λογω πληκτρολογιο που αναφερεις εγινε γνωστο κυριως λογω της χαμηλης τιμης του σε σχεση με αλλα ακριβοτερα ανω των 120ευρω. Προφανως και οταν παιζει επωνυμο στα χρηματα αυτα ειναι χειροτερη επιλογη.
Dinoel Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Διαθεσιμότητα μόνο παραλαβή από το Κατάστημα. Εμείς στην επαρχία πάπαλα!
Avatar_GR Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Για πληκτρολόγηση αξίζει το συγκεκριμένο; Να το πάρω για το γραφείο; 1
SnakeMJK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Για πληκτρολόγηση αξίζει το συγκεκριμένο; Να το πάρω για το γραφείο; Θα σπας τα νεύρα των γύρω σου... Ο θόρυβος είναι υπερβολικός για περιβάλλον γραφείου. Εκτός αν είσαι μόνος σε ένα δωμάτιο 1
anonik Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Aνετότατα!!! Και εγώ για το γραφειο το έχω με έχει βολέψει απίστευτα για μπόλικη πληκτρολόγηση με τυφλό σύστημα. Τό μόνο πράγμα που μου έλειψε από αυτο το πληκτρολόγιο ειναί ένα dedicated wrist rest Θα σπας τα νεύρα των γύρω σου... Ο θόρυβος είναι υπερβολικός για περιβάλλον γραφείου. Εκτός αν είσαι μόνος σε ένα δωμάτιο σε ανοικτό χώρο με 30 ατομα δεν έχει παραπονεθεί κανείς... οι brown δεν ειναι τόσο θορυβώδεις
dimosfc Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 με εγγυηση απο τα lidl? Το εν λογω πληκτρολογιο που αναφερεις εγινε γνωστο κυριως λογω της χαμηλης τιμης του σε σχεση με αλλα ακριβοτερα ανω των 120ευρω. Προφανως και οταν παιζει επωνυμο στα χρηματα αυτα ειναι χειροτερη επιλογη. Οταν το επωνυμο είναι ποιο κινέζικο και απο το κινέζικο τότε ναι θα πας στο motospeed ck104 η αν θες καλύτερα ck108. Μην υποτιμάς τοσο την Motospeed χωρίς να την έχεις δοκιμάσει. Γνωρίζω άτομα που έφυγαν απο την razer και πήγαν στην motospeed γιατι πολύ απλά κατάλαβαν ότι πλήρωναν μόνο την μάρκα.Στην τελική δεν βρέθηκε κανείς να πει κάτι για το ck104 ενώ για αυτό τα προβλήματα είναι πολλά
madnifestah Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οταν το επωνυμο είναι ποιο κινέζικο και απο το κινέζικο τότε ναι θα πας στο motospeed ck104 .Στην τελική δεν βρέθηκε κανείς να πει κάτι για το ck104 ενώ για αυτό τα προβλήματα είναι πολλά ότι και να πάρεις, όσα και να δώσεις μπορεί να σου βγεί ελαττωματικό.. το θέμα είναι τι θα κάνει το μαγαζί στην Ελλάδα και τι ο κινέζος (και πότε) https://www.youtube.com/watch?v=bLsYRhEC7NM https://www.youtube.com/watch?v=k5HE-5bHgdI https://www.youtube.com/watch?v=ctMO1qwcKp8
petran91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οταν το επωνυμο είναι ποιο κινέζικο και απο το κινέζικο τότε ναι θα πας στο motospeed ck104 η αν θες καλύτερα ck108. Μην υποτιμάς τοσο την Motospeed χωρίς να την έχεις δοκιμάσει. Γνωρίζω άτομα που έφυγαν απο την razer και πήγαν στην motospeed γιατι πολύ απλά κατάλαβαν ότι πλήρωναν μόνο την μάρκα.Στην τελική δεν βρέθηκε κανείς να πει κάτι για το ck104 ενώ για αυτό τα προβλήματα είναι πολλά Μιλάμε για το G610, το οποίο φοράει Cherry MX διακόπτες και είναι της Logitech με ό,τι σημαίνει αυτό για το Ευρωπαικό-ελληνικό support. Μιλάμε για τιμή 60€ από ελληνικό κατάστημα με ότι επίσης σημαίνει αυτό για την εγγύηση. Αν μιλούσαμε για Razer των 120-150€, μαζί σου, αλλά τώρα έχει νόημα μια σύγκριση με το Motospeed? 1
Iamthagod Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ότι και να ειναι παντως τα razer, τα οποια αντιπαθω, το support που υπαρχει στην χωρα μας ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ. On topic: πηγα χθες να το παραγγειλω, διαθεσιμοτητα μονο the mall?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα