Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια στο xiaomi.gr αναφερονται περιπτωσεις που φορτιστες blitzwolf εκαψαν τα κινητα ψαχνω περιπτωσεις στον ιστο αλλα δε μπορω να βρω τιποτα. εσεις ειχατε καποια επειρια δουλευετε blitzwolf? φορτιστη πηρα aukley αλλα ψαχνομαι για καλωδια blitzwolf

Δημοσ.

Παιδια στο xiaomi.gr αναφερονται περιπτωσεις που φορτιστες blitzwolf εκαψαν τα κινητα ψαχνω περιπτωσεις στον ιστο αλλα δε μπορω να βρω τιποτα. εσεις ειχατε καποια επειρια δουλευετε blitzwolf? φορτιστη πηρα aukley αλλα ψαχνομαι για καλωδια blitzwolf

Εξαρτάται απ'το μοντέλο. Εγώ ένα redmi note 3 pro, το έκαψα πάντως και το έστειλα Κίνα. Με χρέωσαν 45€ για την επισκευή του
Δημοσ.

Γενικώς έχουν ακουστεί για ασυμβατότητες μεταξύ blitzwolf και xiaomi με αποτέλεσμα καμένες πλακέτες USB. Για καλώδια δεν έχουν ακουστεί.

Δημοσ.

εχω καει στο παρελθον απο μαπα καλωδια και ψαχνω εγγυημενα πραγματα. θελω 2 μετρα micro usb που να σηκωνει 2a φορτιση εχετε καμια προταση η να παω σε blitzwolf παντως περιεργο να υπαρχει τετοια ασυμβατοτητα

Δημοσ.

Ευτυχώς έπεσα σε αυτό thread γιατί περιμένω το Redmi Note 4 και δε θέλω να ρισκάρω.
Όλες τις συσκευές τις φορτίζω με BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0 + BlitzWolf® BW-CB1 2.1A Reversible Micro USB 3.3ft/1m

Εδώ οι περιπτώσεις που δημιούργησε πρόβλημα

Link.png Site: 1  Link.png Site: 2 Link.png Site: 3 Link.png Site: 4

Δημοσ.

Καλό είναι να το φορτίζετε με το δικό του φορτιστή/καλώδιο.

Εγώ σε όλα τα κινητά έτσι κάνω και δεν έχω πάθει ποτε(μεχρι στιγμής) το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλό είναι να το φορτίζετε με το δικό του φορτιστή/καλώδιο.

Εγώ σε όλα τα κινητά έτσι κάνω και δεν έχω πάθει ποτε(μεχρι στιγμής) το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτό ισχύει και είναι και αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής.
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα blitzwolf καλώδια είναι πολύ ποιοτικά και εγγύηση. Έχω 2,ενα 1,8m για το Le max 2 και ένα 1m για Le 2 pro συγγενή. Πολύ ικανοποιημένος.

Τώρα όσο για τους φορτιστές, επίσης έχω τους αμερικανικούς. (με ευρωπαϊκό βύσμα που έβαλα) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο συγγενής το φορτίζει συνέχεια, θέμα δεν είχε. Εγώ περιστασιακά,καθώς προτιμώ πιο αργή φόρτιση με φορτιστή 1 mAh για καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Γενικά να προσέχετε οι φορτιστές που παίρνετε να έχουν τις ΙΔΙΕΣ προδιαγραφές ακριβώς με τον αυθεντικό.

Και κατ'αρχας ρε παιδιά, τα note 3,4 που μιλάτε ΔΕΝ υποστηρίζουν καν quick charge. Οπότε και θα ήταν άτοπο να φορτιστουν με φορτιστή που υποστηρίζει quick charge. Ρισκο όπως και να το κάνεις...

Καλώδιο πάρε άφοβα πάντως, πολύ premium κατασκευή,δες και τις περιγραφές.

Δημοσ.

ο φορτιστης της xiaomi μονο φωτια που δεν επαιρνε επισης το προβλημα με τα stock καλωδια ειναι οτι ειναι μικρα και πολλες φορες δεν βολευουν.το οτι ο φορτιστης υποστηριζει quick  charge δεν σημαινει οτι θα φορτισει πιο γρηγορα το τηλεφωνο αν δεν υποστηριζει αντιστοιχη τεχνολογια. θα τραβηξεθ το κινητο οσο ρευμα ειναι φτιαγμενο να τραβηξει. το quick charge πρεπει να υποστηριζεται και απο τον επεξεργαστη του τηλεφωνου οχι μονο απο τον φορτιστη. αν η μπαταρια ειναι φτιαγμενη να φορτιζει με 2.0a και το φορτιζει με 1.0a την ζοριζεις χωρις λογο

Δημοσ.

Τα blitzwolf καλώδια είναι πολύ ποιοτικά και εγγύηση. Έχω 2,ενα 1,8m για το Le max 2 και ένα 1m για Le 2 pro συγγενή. Πολύ ικανοποιημένος.

Τώρα όσο για τους φορτιστές, επίσης έχω τους αμερικανικούς. (με ευρωπαϊκό βύσμα που έβαλα) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο συγγενής το φορτίζει συνέχεια, θέμα δεν είχε. Εγώ περιστασιακά,καθώς προτιμώ πιο αργή φόρτιση με φορτιστή 1 mAh για καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Γενικά να προσέχετε οι φορτιστές που παίρνετε να έχουν τις ΙΔΙΕΣ προδιαγραφές ακριβώς με τον αυθεντικό.

Και κατ'αρχας ρε παιδιά, τα note 3,4 που μιλάτε ΔΕΝ υποστηρίζουν καν quick charge. Οπότε και θα ήταν άτοπο να φορτιστουν με φορτιστή που υποστηρίζει quick charge. Ρισκο όπως και να το κάνεις...

Καλώδιο πάρε άφοβα πάντως, πολύ premium κατασκευή,δες και τις περιγραφές.

Εγώ στο δικό μου (Le max 2) με το δικό του φορτιστή/καλώδιο κάνει 1,5 ώρα (από 0-100%)

Βέβαια ανάλογα στα πόσα τις εκατό είναι η μπαταρία κάνει και τον ανάλογο χρόνο.

Δημοσ.

Στο αντίστοιχο θέμα που είχε ανοιχτεί που πηρε φωτιά έφταιγε το καλώδιο,μιας και λίγο καιρό μετά η ίδια η blitzwolf έδωσε ανακοίνωση να γίνει αντικατάσταση ΟΛΗ η συγκεκριμένη παρτίδα.

Προσωπικά χρησιμοποιώ πολλά καλώδια blitzwolf και δεν έχω το παραμικρό θέμα,πρόσφατα πηρα και τον μεγάλο φορτιστή BW-07 για το QC και λειτουργεί άψογα στο moto g4 play.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ο φορτιστης της xiaomi μονο φωτια που δεν επαιρνε επισης το προβλημα με τα stock καλωδια ειναι οτι ειναι μικρα και πολλες φορες δεν βολευουν.το οτι ο φορτιστης υποστηριζει quick charge δεν σημαινει οτι θα φορτισει πιο γρηγορα το τηλεφωνο αν δεν υποστηριζει αντιστοιχη τεχνολογια. θα τραβηξεθ το κινητο οσο ρευμα ειναι φτιαγμενο να τραβηξει. το quick charge πρεπει να υποστηριζεται και απο τον επεξεργαστη του τηλεφωνου οχι μονο απο τον φορτιστη. αν η μπαταρια ειναι φτιαγμενη να φορτιζει με 2.0a και το φορτιζει με 1.0a την ζοριζεις χωρις λογο

Μια στιγμή. Δεν είναι καλύτερο να το φορτίζει με φορτιστή μικρότερης έντασης?

Γενικά κάποιον που να μην ανεβάζει θερμοκρασία.

Ορίστε και η σχετική έρευνα: http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries

Εγώ στο δικό μου (Le max 2) με το δικό του φορτιστή/καλώδιο κάνει 1,5 ώρα (από 0-100%)

Βέβαια ανάλογα στα πόσα τις εκατό είναι η μπαταρία κάνει και τον ανάλογο χρόνο.

Καλά ναι σίγουρα. Το θέμα είναι πως βοηθάς τη μπαταρίας να "ζήσει" και άλλο και να σου βγάλει μία 2ετια χωρίς πολλές απώλειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...