Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το Τ2, ο κατήφορος για την σειρά.

Εννοειται αυτο.Τουλαχιστον το τριτο ενω ειναι ανακυκλωση του Judgment Day ταινιας βλεπεται ευχαριστα σε αντιθεση με το Salvation και Genisys.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται αυτο.Τουλαχιστον το τριτο ενω ειναι ανακυκλωση του Judgment Day ταινιας βλεπεται ευχαριστα σε αντιθεση με το Salvation και Genisys.

Εμενα προσωπικα μου αρεσαν ολες οι ταινιες και περασα ευχαριστα την ωρα μου! Θελω κι αλλο arnie και terminator!!!

Δημοσ.

Το salvation ηταν καταπληκτικό. Δε καταλαβαίνω γιατι δεν αρέσει.

Και σε ότι αφορά το Genesys το λάθος ήταν η επιλογή των ηθοποιών. Στη θέση του Κόνορ ηταν εξαιρετικός ο Μπέιλ. Έβαλαν ηθοποιό που δε το είχε ως Κονορ.

Καλά ο στρατιώτης ηταν για κλάμματα. Εκει θέλεις ηθοποιό με σκληρό ύφος. Βάλε έναν Σταθμαν εκει.

Ως ταινία ηταν καλογυρισμένη πάντως

Δημοσ.

το T2 ήταν από τις πρώτες ταινίες που είδα σινεμά... σαν παιδί το σοκ ήταν μεγάλο -δεδομένης και της εποχής- αλλά ακόμα και τότε -όπως και τώρα- μου αρέσει το πρώτο Terminator 2 κλικ παραπάνω... το Τ2 είναι άψογο στα πάντα του -don't get me wrong- τεχνικά, αλλά λίγο τα χρονικά παράδοξα και λίγο το όχι τόσο σφικτό στόρυ με έμφαση στην δράση -η οποία είναι άψογη μεν- έναντι του κλειστοφοβικού σχεδόν θρίλερ του πρώτου, με κάνανε περισσότερο φίλο αυτού... ε και δεν είμαι και τόσο φίλος του in your face action Hollywood blockbuster :P ...πάρα ταύτα, κλασσική ταινία πλέον με κάθε σχεδόν δευτερόλεπτο σκηνή ανθολογίας... 

τα υπόλοιπα μετά έργα του franchise, κυμαίνονται μεταξύ γάγραινας και aids, απαίσια κατασκευάσματα...

το T2 σε 3d πάντως με αφήνει αδιάφορο, όπως και γενικότερα οτιδήποτε κυκλοφορεί σε 3d...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Στη θέση του Κόνορ ηταν εξαιρετικός ο Μπέιλ. Έβαλαν ηθοποιό που δε το είχε ως Κονορ.

Συμφωνώ. Ο Connor του Genisys δεν ξέρω πόσο καλός είναι γενικά σαν ηθοποιός, αλλά με τον που τον είδα για πρώτη φορά στο trailer, σαν movie τύπος της σφαλιάρας είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...