Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω ένα στικακι 32gb και για κάποιο λόγο όταν το βάζω στο pc μου το βλέπει με χωρητικότητα 98mb..

Τι να κάνω, γιατί το χρειάζομαι, φτιάχνεται κάπως ή το πετάω?

Δημοσ.

δοκιμασε απο το device manager να το σβησεις και να το ξαναφτιαξεις το Partition ή με καποιο tool της μαμας εταιρειας μηπως φτιαξει.επισης δοκιμη και σε αλλο λαπτοπ.

• Like 2
Δημοσ.

Κατεβασε το SDFORMATTER και κανε το USB  format εχοντας βαλει στα option την επιλογη format size adjustment-ON.Ισως ετσι το καταφερεις.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει ανάλογη περίπτωση αλλά όχι τόσο κραυγαλέα σε κινέζικο στικάκι,

Πάντως για φορμάτ και για άλλα συναφή προβλήματα έχω χρησιμοποιήσει το kingston format utility.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου έχει τύχει ανάλογη περίπτωση αλλά όχι τόσο κραυγαλέα σε κινέζικο στικάκι,

Πάντως για φορμάτ και για άλλα συναφή προβλήματα έχω χρησιμοποιήσει το kingston format utility.

πολλα κινεζικα Usb stick ειναι και Fake.φαινονται 512 gb και στην πραξη ειναι 8 με πειραγμενο firmware και απλα γραφουν απο πανω:P

κατα τα αλλα καλυτερα επωνυμα sticks γιατι σε Noname εχω δει να χαλασει μεσα σε 5 λεπτα.

Δημοσ.

Επελεξε το Command prompt : Diskpart  > list disk > select disk ''X'', (οπου ''x'' ειναι το γραμμα του usb disk) και μετα η εντολη clean disk. Υστερα create partition primary και μετα exit.

Δημοσ.

αυτο ειναι το ιδιο με το να το κανεις απο disk management μεσα απο τα windows αν για καποιον ειναι δυσκολο να χρησιμοποιησει την diskpart.

Δημοσ.

αυτο ειναι το ιδιο με το να το κανεις απο disk management μεσα απο τα windows αν για καποιον ειναι δυσκολο να χρησιμοποιησει την diskpart.

Ναι το εγραψα γιατι συνηθως θεωρειται,αν καποιος δεν ξερει ,η πιο απλη λυση.

Δημοσ.

οποτε να γραψω τον αλλον τροπο.δεξι κλικ My computer και Manage και μετα και disk management >Κατω δεξια υπαρχουν ολοι οι δισκοι οπου εκει υπαρχει και το stick μας .απο εκει αν κανει καποιος δεξι κλικ πανω στο ηδη υπαρχον partition μπορει να το κανει διαγραφη ωστε να γινει Unallocated Και μετα μπορει να το ξαναφτιαξει μεδεξι κλικ και new simple volume 

Ναι το εγραψα γιατι συνηθως θεωρειται,αν καποιος δεν ξερει ,η πιο απλη λυση.

Δημοσ.

Σε κάποιο USB stick (της kingston) είχα ένα θέμα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι, που δεν επιλύονταν με τα κοινά εργαλεία των windows που αναφέρατε, χρησιμοποιώντας όμως το παραπάνω εργαλείο επιλύθηκε. 

Δημοσ.

Ναι ισχυει  αυτο.αν το stickaki την εχει ακουσει καλα εκει μπορει να μην λειτουργησει το απλο repartitioning και format αλλα να θελει καποιο απο αυτα τα εργαλεια που βγαζουν οι εταρειες πχ Kingston για να το φτιαξεις.

Σε κάποιο USB stick (της kingston) είχα ένα θέμα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι, που δεν επιλύονταν με τα κοινά εργαλεία των windows που αναφέρατε, χρησιμοποιώντας όμως το παραπάνω εργαλείο επιλύθηκε. 

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο θεμα.

Περασα το memtest μεσα και εκανε μονο του partitions και δε με αφηνει απο το disk managemenet να σβησω τα partitions για να τα ενωσω να τα ξαναβαλω ολα μαζι.

Της kingston το utility δεν εκανε κατι.

Δημοσ.

δοκιμασε σε αλλο Pc.εχω φτιαξει Memtest σε stick και δεν ειχα θεμα να το ξαναγυρισω κανονικα.

Εχω και εγω το ιδιο θεμα.

Περασα το memtest μεσα και εκανε μονο του partitions και δε με αφηνει απο το disk managemenet να σβησω τα partitions για να τα ενωσω να τα ξαναβαλω ολα μαζι.

Της kingston το utility δεν εκανε κατι.

Δημοσ.

Βρηκα εναν οδηγο με το imageusb και ολα οκ.

Γραφει μηδενικα σε oλο το usb το βγαζεις,το ξαναβαζεις κανουν τα παραθυρα φορματ και ετοιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...