korakios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, antonisstravelas είπε η ergo καλυπτει σιγουρα.. θα ξαναρωτήσω , πάντως πρόσφατα μου είπαν δε γίνεται 19 λεπτά πριν, antonisstravelas είπε οσο αναφορα για το αλλο θεμα... https://www.insomnia.gr/forums/topic/644029-αντηλιακές-μεμβράνες/?do=findComment&comment=57243991 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 51 λεπτά πριν, antonisstravelas είπε οσο αναφορα Όσον αφορά 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, Nabuko είπε Όσον αφορά Μας έχει φάει η αυτόματη συμπλήρωση στα κινητά. Και εγώ τα περισσότερα ποστ έτσι τα γράφω και όταν τα ξαναδιαβάζω δεν βγάζουν νόημα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cater Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος για Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω για ολικό ντύσιμο τις madico wincos? Για τις black pearl δεν ακούω καλά λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, cater είπε Καλησπέρα, ξέρει κάποιος για Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω για ολικό ντύσιμο τις madico wincos? Για τις black pearl δεν ακούω καλά λόγια. carglass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, terry308 είπε carglass νομίζω δεν τις φέρνει πλέον , μόνο blackpearl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, korakios είπε νομίζω δεν τις φέρνει πλέον , μόνο blackpearl Εκεί είχα κάνει το ολικό μου , αλλά βέβαια πέρασαν 3 χρόνια , δε ξέρω αν οντως αλλαξε κάτι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Εκεί είχα κάνει το ολικό μου , αλλά βέβαια πέρασαν 3 χρόνια , δε ξέρω αν οντως αλλαξε κάτι ... πέρυσι έφαγα άκυρο πάντως και μου είπαν οτι δεν τις δουλεύουν ,δεν ξέρω φέτος τι παίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cater Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Με carglass που μίλησα μόνο black pearl φέρνουν όχι wincos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, cater είπε Καλησπέρα, ξέρει κάποιος για Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω για ολικό ντύσιμο τις madico wincos? Για τις black pearl δεν ακούω καλά λόγια. τι λενε για τις black pearl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cater Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, razkal είπε τι λενε για τις black pearl? https://www.tintdude.com/forums/topic/89479-madico-black-pearl-ceramic/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, cater είπε https://www.tintdude.com/forums/topic/89479-madico-black-pearl-ceramic/ αρκετοι σε αυτο το topic εχουν βαλει bp, δεν θυμαμαι αρνητικο σχολιο. εγω τις εβαλα πριν μια βδομαδα, πολυ νωριςγια feedback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sambouar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Εγώ τις φοράω σε όλα τα παράθυρα και το παρμπρίζ σχεδόν ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τρομερή διαφορά με τη ζέστη στην καμπίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cater Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Στις 12/8/2021 στις 9:29 ΠΜ, razkal είπε αρκετοι σε αυτο το topic εχουν βαλει bp, δεν θυμαμαι αρνητικο σχολιο. εγω τις εβαλα πριν μια βδομαδα, πολυ νωριςγια feedback. Όλοι αρνητικά σχόλια κάνουν σε αυτό αν δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, cater είπε Όλοι αρνητικά σχόλια κάνουν σε αυτό αν δεις. βάλε τότε κάποια άλλη μάρκα , αλλά δε νομίζω να μη βρεις στο ιντερνετ αρνητικά σχόλια για οποιαδήποτε γνωστή μάρκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα