sargus Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Βάζει και στο μπροστινό. Εγώ έβαλα εκείνη τη νανοκεραμική που είναι πλήρως διάφανη (μόνη της κόστισε 90 ευρώ).
tutuyo Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Παντως εαν μπορείτε να περιμένετε μεχρι Νοεμβρη και Black Friday αξίζει - λιγο δύσκολο το καταλαβαίνω😉 Εγώ έντυσα ολο το αμαξι (πλην παρμπριζ) με 115 ευρώ,όποια σκουροτητα θελεις στην Carglass
filarhos Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 130 (απλή) όλο και 80 (κεραμική) η μπροστινή lumar με απόδειξη και εγγύηση εφ όρου ζωής σε ένα στον Άγιο Στέφανο. Τοποθέτηση πριν δύο μήνες. Χωρίς να βγάλουν τίποτα. Κι επειδή ήμουν μπροστά είναι και πολύ προσεκτικοί. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από filarhos
KapaEpsilon Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Επειδή και εγώ έχω στα υπόψιν να βάλω και πήγα σε αντιπρόσωπο της llumar, όταν είδε το αυτοκίνητο μου είπε ότι θα χρειαστεί να λύσει την πόρτα, για να γίνει πιο σωστή δουλειά και για να μην μαζεύει την μεμβράνη στο ανέβασε-κατέβασε. Τον πίστεψα γιατί ενώ το συζήτουσαμε μου είπε ότι δεν χρειάζεται σε όλα τα αυτοκίνητα, και δεν είχε δει ακόμα το δικό μου. Δεν ξέρω λίγο με προβλήματισε αυτό, καθώς το αυτόκινητο είναι μηνών, και θα πάω να ρωτήσω και σε άλλα μαγαζιά.
aGka8l Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 νταξει και τι θα πάθει το αμάξι αμα βγεί ή ταπετσαρία και το τελαρο ? το πολυ πολυ να σπάσει κανα κλίπς , πατε και αγοράζετε μια 10αριά πριν την εγκατάσταση και τέλος
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, sargus είπε Βάζει και στο μπροστινό. Εγώ έβαλα εκείνη τη νανοκεραμική που είναι πλήρως διάφανη (μόνη της κόστισε 90 ευρώ). Δεν έχεις αντανακλάσεις/είδωλα από απέναντι φώτα κ.λπ.;
sargus Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν έχεις αντανακλάσεις/είδωλα από απέναντι φώτα κ.λπ.; Όχι, απολύτως τίποτα! Είναι τέλειο.
kostas_teach Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Σημερα εβαλα και εγω τις llumar. Δεν εβγαλε ταπετσαριες. Ημουν αναμεσα στις sun protection 48% (ελαφρως πιο ανοιχτοχρωμη) και 49%(ελαφρως πιο σκουροχρωμη). Ηθελα να φαινεται σκουρο το τζαμι απ'εξω αλλα να μπορω να βλεπω απο μεσα τη νυχτα. Τελικα εβαλα 49%. Σκουρυνε αρκετα το τζαμι αλλα τη νυχτα η ορατοτητα μειωθηκε αρκετα για τα δικα μου δεδομενα. Ισως βεβαια να ειναι και θεμα συνηθειας και μετα απο μερικες μερες να μη με ενοχλει. Αν ξαναεβαζα τωρα θα εβαζα 48%.
XronisR Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, kostas_teach είπε Σημερα εβαλα και εγω τις llumar. Δεν εβγαλε ταπετσαριες. Ημουν αναμεσα στις sun protection 48% (ελαφρως πιο ανοιχτοχρωμη) και 49%(ελαφρως πιο σκουροχρωμη). Ηθελα να φαινεται σκουρο το τζαμι απ'εξω αλλα να μπορω να βλεπω απο μεσα τη νυχτα. Τελικα εβαλα 49%. Σκουρυνε αρκετα το τζαμι αλλα τη νυχτα η ορατοτητα μειωθηκε αρκετα για τα δικα μου δεδομενα. Ισως βεβαια να ειναι και θεμα συνηθειας και μετα απο μερικες μερες να μη με ενοχλει. Αν ξαναεβαζα τωρα θα εβαζα 48%. Αυτό με την ορατότητα θα το συνηθίσεις,σε μένα στην αρχή είχα την ίδια εντυπωση
korakios Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 16 ώρες πριν, aGka8l είπε νταξει και τι θα πάθει το αμάξι αμα βγεί ή ταπετσαρία και το τελαρο ? το πολυ πολυ να σπάσει κανα κλίπς , πατε και αγοράζετε μια 10αριά πριν την εγκατάσταση και τέλος 3 μηνών και ξεκίνησε το τρίξιμο & συντονισμοί (πολύ ελαφρό ,σχεδόν ανεπαίσθητο αλλά υπαρκτό ) Δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρει ο εγκαταστατης πως ξηλώνονται σωστά τα πλαστικά κτλ από όλα τα αμάξια . Και προσεχτικός να είναι ,ποτέ δε θα ξανά κουμπώσει όπως κούμπωσε στο εργοστάσιο ,ειδικά αν είναι τα κλασσικά σκληρά/φτηνιάρικα πλαστικά . 13 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν έχεις αντανακλάσεις/είδωλα από απέναντι φώτα κ.λπ.; Είναι πολύ καλή . Από έξω μόνο φαίνεται σαν να κάνει νερά υπό γωνιές αλλά μέσα κομπλέ . Υπόψιν με polarized γυαλιά ,στις άκρες ίσως παρατηρήσεις χρωματικές αλλαγές 13 ώρες πριν, phanispal είπε Θαμπώματα από το καλοριφέρ/κλιματιστικό; Εννοείται πως όχι !
gazp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Παντως και τωρα εβγαλε προσφορα η Carglass ως το τελος του μηνα, 40% εκπτωση. Ηδη εκλεισα ραντεβου, για ολο το αμαξι εκτος απο μπροστα, 140€.... 1 1
sargus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Τι 40% είναι αυτό; Εγώ Llumar στο astra (hatchback) έβαλα παντού εκτός από μπροστά με 150 και στο toledo (σενταν) έβαλα με 170. Η carglass τι μάρκα βάζει; 1
sambouar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Πήρα προσφορά από carglass(Θεσσαλονίκη) για το vitara 168€ εκτός παρμπρίζ, αλλά οι πληροφορίες που μου έδωσαν για τις μεμβράνες ήταν ελλιπείς. Ο πωλητής φαινόταν σαν να μην γνωρίζει τα προϊόντα τους(blackpearl μπροστά, desert πίσω). Οπότε είμαι λίγο δύσπιστος για τη δουλειά τους. Γνωρίζει κάποιος κανέναν έμπειρο εγκαταστάτη για Θεσσαλονίκη?
terry308 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sambouar είπε Πήρα προσφορά από carglass(Θεσσαλονίκη) για το vitara 168€ εκτός παρμπρίζ, αλλά οι πληροφορίες που μου έδωσαν για τις μεμβράνες ήταν ελλιπείς. Ο πωλητής φαινόταν σαν να μην γνωρίζει τα προϊόντα τους(blackpearl μπροστά, desert πίσω). Οπότε είμαι λίγο δύσπιστος για τη δουλειά τους. Γνωρίζει κάποιος κανέναν έμπειρο εγκαταστάτη για Θεσσαλονίκη? H carglass στη τιμή της προσφοράς έβαζε blackpearl μπροστά και onyx ή desert πίσω, εάν θες σε όλο να μπει blackpearl θα πληρώσεις μια α' διαφορά, μπορείς να στείλεις email και θα λάβεις την απάντηση που ίσως θα σε καλύψει και στην έγραψα πριν . 2 αυτοκίνητα πήγα ένα το δικό μου ούτε εβδομάδας μόλις το πήρα και έκανα ολικό ντύσιμο, παρμπρίζ οδηγού και συνοδηγού blackpearl νόμιμα και πίσω επιβατών και πορτ μπαγκαζ onyx 55 και ενα του αδερφού μου ίδιο ντύσιμο. Υπάρχει μια ελαφριά διχρωμία αλλά δεν με ενοχλεί https://www.insomnia.gr/forums/topic/644029-αντηλιακές-μεμβράνες/?do=findComment&comment=56535844 Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από terry308
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα