phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Έστω, στα 99€ που λέει αξίζουν, ή μία η άλλη με άλλες μάρκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, phanispal είπε Έστω, στα 99€ που λέει αξίζουν, ή μία η άλλη με άλλες μάρκες; Για 4 τζαμία99 είναι πολλά όπως είπα. Σαν μάρκα είναι καλή αλλά κρίνω από την ακριβή σειρά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Γιατί, υπάρχουν οικονομικότερες επιλογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Φυσικά ψαχτείτε λίγο στο Ίντερνετ. Με 90€ βάζουν σε όλα πλην παρμπρίζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Με παρμπρίζ ανεβαίνει αναλογικά ή ξεφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Επαρχεία πάντως κάτω από 150€ δεν βρίσκεις στα 5 τζάμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, phanispal είπε Με παρμπρίζ ανεβαίνει αναλογικά ή ξεφεύγει; Αναλογικά αλλά είναι υπερβολικά παράνομο. Μου είχε πει +30-40€ αλλά δε το ρισκάρισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Για παρμπρίζ λέω να βάλω το λιγότερο σκούρο που υπάρχει, νομίζω υπάρχει μηδενικό επίπεδο, απλά κόβει τις UV, γι' αυτό και το θέλω. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο ίσως ποσοστό ακτινοβολίας διεισδύει από εκεί, οπότε πόσο νόημα έχει να βάλεις μόνο στα παράθυρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μη λέτε τα 99€ είναι πολλά, σε seicento με ζήτησαν 140€ .πήρα από τους κινέζους με 7€ δεν ξέρω πόσα μέτρα και τις έβαλα μόνος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Θεσσαλονίκη που να παω για τοποθέτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 4/13/2018 στις 10:44 ΜΜ, paylidis είπε Φυσικά ψαχτείτε λίγο στο Ίντερνετ. Με 90€ βάζουν σε όλα πλην παρμπρίζ Τις προηγούμενες μέρες έκανα μια έρευνα αγοράς σε μαγαζιά εδώ γύρω (προς νότια προάστια), και η χαμηλότερη τιμή που μου έδωσαν (έως τώρα) είναι ~100€ για τρίπορτο αυτοκίνητο, και από 50 έως 100€+ μόνο για παρμπρίζ. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στον Νικήτα συστημένος από γνωστό που δουλεύει στη Hertz και συνεργάζεται μαζί τους, και μου έδωσε προσφορά 170€! από 220€, χωρίς το παρμπρίζ. Πού να έπαιρνα και σαν ξέμπαρκος. Στο internet που κοίταξα λίγο, κάτω από 99€ δε βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Τις προηγούμενες μέρες έκανα μια έρευνα αγοράς σε μαγαζιά εδώ γύρω (προς νότια προάστια), και η χαμηλότερη τιμή που μου έδωσαν (έως τώρα) είναι ~100€ για τρίπορτο αυτοκίνητο, και από 50 έως 100€+ μόνο για παρμπρίζ. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στον Νικήτα συστημένος από γνωστό που δουλεύει στη Hertz και συνεργάζεται μαζί τους, και μου έδωσε προσφορά 170€! από 220€, χωρίς το παρμπρίζ. Πού να έπαιρνα και σαν ξέμπαρκος. Στο internet που κοίταξα λίγο, κάτω από 99€ δε βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση. Δες προς ρεντη εκεί έχει έναν φθηνό και καλό στη Θεσσαλονίκης νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Googlαρα και δε βρήκα κάτι, αν και μπορώ να ρωτήσω κάποια στιγμή αν με βγάλει ο δρόμος. Μέχρι τότε, αν θυμηθείς κάτι πιο συγκεκριμένο, θα σου είμαι ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Καλημερα. Σκεφτομαι κι εγω να βαλω μεμβρανες στο αυτοκινητο. Εχω ενα citroen c4 hatchback του 2008. Να επιλεξω αναμεσα σε 3M ή llumar ? Βεβαια στο site της llumar που εχει επιλογη να δεις το κοστος για το αυτοκινητο σου, οι τιμες για το δικο μου ξεκινουσαν απο τα 184 ευρω, μεγαλη διαφορα σε σχεση με τις τιμες που διαβασα εδω στο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Oi llumar ειναι καλές. Οι 3Μ παλι οχι και τόσο τα τελευταια χρόνια, εκτός αν βάλεις την πιο ακριβη σειρά που υπαρχει η οποια οκ ειναι τοπ...αλλα και η τιμή θα ειναι τοπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα