achilles_g_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Στο chat που ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα μου είχαν πει βάζουν την black pearl μπροστά και την φθηνή σειρά πίσω. Αλλιώς δεν ισχύει η τιμή της προσφοράς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα. Εχετε να μου προτείνετε καποιον στην Θεσσαλονίκη για αντηλιακες μεμβρανες; Στην περιοχη που μενω ρωτησα σε εναν και μου ειπε 130€ ολα τα τζαμια εκτος το μπροστα και μαρκα american standard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Aswf έβαλα στην paintbull στα 99€ με κουπόνι από site Όλα τα παράθυρα εκτός παρπριζ Οκ δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, d_gkal είπε Aswf έβαλα στην paintbull στα 99€ με κουπόνι από site Όλα τα παράθυρα εκτός παρπριζ Οκ δουλειά Δεν ξερω φιλε μου.. απο σχόλια που διαβασα μαλλον μέτριοι ειναι. Καινουριο αμαξι πηρα και αν ειναι να κανουν καποιοι καλαμπαλικια δεν μπαινω καν στον κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλύτερα πλήρωσε κάτι παραπάνω να γίνει σωστή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Δεν ξερω φιλε μου.. απο σχόλια που διαβασα μαλλον μέτριοι ειναι. Καινουριο αμαξι πηρα και αν ειναι να κανουν καποιοι καλαμπαλικια δεν μπαινω καν στον κοπο. Με καινουργιο αμαξι φιλαρακι γιατι να το ρισκαρεις?Για να γλυτωσεις 20-30 ευρω? Βαλε σε επωνυμο μαγαζι πχ Carglass να εισαι ησυχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Llumar από εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δεν γνωριζα οτι βαζει και η carglass. Θα κοιταξω και εκει. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutro12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα!! Θέλω να βάλω μεμβράνες. Είχα σε όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητα (πάντα το πρώτο στάδιο),γιατί έχω ένα θέμα με τον ήλιο (με ενοχλεί στα μάτια). Στα προηγούμενα αυτοκίνητα είχα της suntek. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τον άνθρωπο που μου τις τοποθέτησε και για την ποιότητα. Επειδή όμως διαβάζω ότι η τεχνολογία προχώρησε και από ότι διαβαζω και από εσάς για το καλύτερο αποτέλεσμα των νανοκεραμικών, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος που να περνά νανοκεραμικές στη Θεσσαλονίκη. Να είναι και επαγγελματίας στην τοποθέτηση γιατί το αυτοκίνητο είναι καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dexterious Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Θελω να βαλω αντηλιακη στο εμπρος παρμπριζ και θελω να βεβαιωθω οτι ειναι νομιμο. Το μονο ΦΕΚ που εχω βρει ειναι ενα του 2008 το οποιο πραγματι επιτρεπει την εν λογω τοποθετηση. Υπαρχει καποιο αλλο μετα απο αυτο που να την απαγορευει ή να αλλαζει τα ορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2020 στις 9:59 ΠΜ, Dexterious είπε Θελω να βαλω αντηλιακη στο εμπρος παρμπριζ και θελω να βεβαιωθω οτι ειναι νομιμο. Το μονο ΦΕΚ που εχω βρει ειναι ενα του 2008 το οποιο πραγματι επιτρεπει την εν λογω τοποθετηση. Υπαρχει καποιο αλλο μετα απο αυτο που να την απαγορευει ή να αλλαζει τα ορια? Παρμπρίζ 75% . Μπροστά (οδηγού-συνοδηγού) 70% .Τα υπόλοιπα όσο θες. Ζητάς απαραίτητα βεβαίωση για ΚΤΕΟ Βόλο έχετε κανέναν να προτείνετε ? Πήγα σε τρεις . Ο ένας πάμφθηνος αλλά δε δίνει χαρτί για ΚΤΕΟ και δεν περνά καν σε παρμπρίζ Μετά πήγα carglass και είναι στην ίδια τιμή με 3Μ σειρές. Πάντως κανένας δεν είχε ιδέα για νανοκεραμικές (δεν ξέρω αν αξίζουν καν) Edit: Αφού διάβασα από την αρχή όλο το νήμα αξίζουν... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Στις 9/12/2019 στις 2:28 ΜΜ, d_gkal είπε Aswf έβαλα στην paintbull στα 99€ με κουπόνι από site Όλα τα παράθυρα εκτός παρπριζ Οκ δουλειά Χαρτί κτέο σου έδωσαν, επίσης, απλο που βρηκες το κουπονι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δώσανε ένα χαρτί, δε πέρασα ακόμη ΚΤΕΟ για να δω αν είναι εντάξει. Από εδώ πήρα την προσφορά https://www.thessalonikimou.gr/prosfores/autokinito/69euros-paintbull-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3Μ crystaline vs Black Pearl Nanoceramic ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, korakios είπε 3Μ crystaline vs Black Pearl Nanoceramic ?????? Η Crystaline έχει λίγο καλύτερη απόδοση νομίζω αλλά το κόστος από ότι θυμάμαι είναι αρκετά μεγαλύτερο. Αν βρεις Wincos προτίμησε τη! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα