chsam Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zananiro είπε Και εμένα σε σεντάν 135 ήρθε η προσφορά. Παιδιά για να μην φαίνεται μεγάλη διαφορά μεταξύ των μπροστινών και πίσω τζαμιών, στα πίσω 60-65% είναι ΟΚ ή καλό είναι να μπουν σε όλα 70-75% να είναι ομοιόμορφα? Με ενδιαφέρει κυρίως να μην έχουν ήλιο τα πιτσιρίκια πίσω αλλά μην θυσιάσουμε τελείως και την εμφάνιση 😉 Αν μιλας για την προσφορα της carglass, ισχυει για τα black pearl 75% μονο μπροστα και πισω διαλεγεις απο απλη σειρα με διαπερατοτητα απο 55% μεχρι 5% (αν θυμαμαι καλα το πιο σκουρο).Για 75 σε ολα δεν ισχυει η προσφορα και πληρωνεις εξτρα. Οταν εβαλα εγω σκεφτηκα τα 55% πισω αλλα μου προτειναν (κ λογω παιδιων) το 30% πισω και η διαφορα δεν ειναι τραγικη μπρος-πισω. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, chsam είπε Αν μιλας για την προσφορα της carglass, ισχυει για τα black pearl 75% μονο μπροστα και πισω διαλεγεις απο απλη σειρα με διαπερατοτητα απο 55% μεχρι 5% (αν θυμαμαι καλα το πιο σκουρο).Για 75 σε ολα δεν ισχυει η προσφορα και πληρωνεις εξτρα. Οταν εβαλα εγω σκεφτηκα τα 55% πισω αλλα μου προτειναν (κ λογω παιδιων) το 30% πισω και η διαφορα δεν ειναι τραγικη μπρος-πισω. Ευχαριστώ. Ναι την προσφορά της carglass εννοώ. Μια ακόμα ερώτηση. Η απλή σειρά που βάζουν πίσω, θεωρείται σχετικά καλής ποιότητας από άποψη προστασίας UV? Γιατί με ενδιαφέρουν τα πίσω λόγω παιδιών. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zananiro είπε Ευχαριστώ. Ναι την προσφορά της carglass εννοώ. Μια ακόμα ερώτηση. Η απλή σειρά που βάζουν πίσω, θεωρείται σχετικά καλής ποιότητας από άποψη προστασίας UV? Γιατί με ενδιαφέρουν τα πίσω λόγω παιδιών. http://www.madico.gr/wp-content/uploads/2018/03/Madico-Tεχνικά-Xαρακτηριστικά-2018.xls Οπως σου ειπα πισω βαζουν τις onyx ή τις desert, εγω εχω τις desert 30. Οι desert δεν υπαρχουν πια εδω κ χρονια στον επισημο καταλογο της madico και φτιαχνονται custom order μονο για την Ελλαδα.Μην σε τρομαξει αυτο, να κ μια απαντηση της madico σε ερωτημα φιλου πριν δυο χρονια σε αλλο φορουμ: "Desert Smoke is a classic Madico automotive film that is made to order for our Greek distributor, Beta Ltd. Beta Ltd. then places our products with dealers throughout Greece. Previously, Desert Smoke was offered worldwide until 2012. Due to the popularity of this product range in Greece, our distributor continues to order and import complete production runs of the product enabling Madico to keep the product current within Greece" Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Λένε τίποτα οι Desert εν τω μεταξύ; Βέβαια ρωτάω εκ των υστέρων καθώς τις έβαλα πέρσι, απλά να ξέρω αν είναι μόνο για εφέ, μην ονειροβατώ ότι κάνουν δουλειά αν δεν κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πέρσι έβαλα "onyx 55 ps sr" πίσω και μπροστά την nano ceramic 75 ir ps... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από bromiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Αν ζητήσεις τις "καλές" και πίσω έχει απλά επιβάρυνση ή καταργείται η έκπτωση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Η carglass μόλις έβγαλε προσφορά 40% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Πάντως άμα θέλεις να βάλεις Black Pearl σε όλα τα τζάμια δεν ισχύει η προσφορά... Αυτό δε το καταλαβαίνω πάντως. Αντι να έχουν προσφορά στο αν βάλεις την ακριβή σε όλο το αμάξι, έχουν προσφορά αν βάλεις την ακριβή μόνο στα μπροστινά 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astreos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Παιδιά, βοηθήστε λίγο Να πάρω την προσφορά της carglass για Madico black pearl μπροστά και απλές Madico πίσω με 135 ευρώ ή ASWF Performance μπρος-πίσω με 150 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Astreos είπε Παιδιά, βοηθήστε λίγο Madico από εμένα, αν σε παίρνει βάλε και στο παρμπρίζ (100€) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Σκέφτομαι να προχωρήσω και εγώ με carglaas της προσφοράς σε honda jazz. Πιο πολύ για το πίσω για τον μικρό. Παρακαλώ εάν έχετε εμπειρία από τα καταστήματα Συγγρού, νέου κόσμου, Πειραιά ή Αργυρούπολης πείτε μου πιο να προτιμήσω καθώς από όσο κατάλαβα δεν κάνουν όλα την ίδια δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Το έχουμε ξαναπεί. Μόνο Madico. Τα χρόνια που ήταν μόδα οι LLumar, πέρασαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 παιδια μπορει καποιος να ανεβασει φωτογραφιες απο τις black pearl madico ths garglass ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris Rizos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3Μ για μενα προσωπικα πιστευω ειναι οι καλυτερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/6/2019 στις 12:29 ΜΜ, pug_f_e είπε παιδια μπορει καποιος να ανεβασει φωτογραφιες απο τις black pearl madico ths garglass ??? https://drive.google.com/file/d/1OVZ1LCsO2-xSrLwFN-KnVHA0FJBnrOEm/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1Q1zq4-JzEb_xTNLx156QfIfGiYUjxbjD/view Η συνοδηγού είναι η black pearl 75 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από turbakiasss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα