manousos82003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, geo2727 είπε Καλησπέρα εσείς σε ποιο κατάστημα τα έχετε βάλει ; Και τι αποχρώσεις; Εβαλα στο Φiλης Glass τις ASWF, μπροστα 50 και γυρω γυρω 35! Μερικες σελιδες πισω ποσταρα φωτογραφιες....Την κλασσικη μαυρη, το ασημι περιοριζεται στις αποχρώσεις... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από manousos82003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Γνωρίζετε κάποιον έστω και Θεσσαλονίκη που να περναει madico; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Car glass νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 χρειαζομαι την βοηθεια καποων που φορανε ASWF και Madico . Απο φιλο που εχει περασει aswf εχω μαθει οτι οι κεραμικες ειναι αρκετα χοντρες , θα ηθελα απο καποιον που φοραει τις νανοκεραμικες της Madico να μου πει αν βλεπει διαφορα στο παχος της μεμβρανης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, Madico νανοκεραμικες https://drive.google.com/file/d/1eMkR_BzIHhOuc7MyxoKST-9vOMlcZg9R/view?usp=drivesdk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Καλημέρα, Madico νανοκεραμικες https://drive.google.com/file/d/1eMkR_BzIHhOuc7MyxoKST-9vOMlcZg9R/view?usp=drivesdk Πόσο σου βγήκαν φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 αυτες φαινεται να μην εχουν ιδιαίτερο παχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, BELL είπε Πόσο σου βγήκαν φίλε μου; 135€ χωρίς παρμπρίζ στην car glass. Μπροστά νανοκεραμικες και πίσω απλές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Η LLumar ειναι καλη εταιρεια;Μου δωσανε μια καλη τιμη για το δικο μου και σκεφτομαι να βαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Όταν λες καλή τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Όταν λες καλή τιμή; 115€ για πλαϊνά και πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VFerF1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά για όλα τα παράθυρα (πόρτες-πίσω εκτός από παρ μπρίζ) τι προτείνετε για Αθήνα; Σκεφτόμουν για CarGlass. Ψάχνω για νορμάλ τιμή και να'ναι καλή δουλειά που να κρατάει. Έχει και ένα σχετικά κοντά μου που βάζει 3M. Τι προτείνετε; Επίσης αυτό το αυτοκολλητάκι με τις προδιαγραφές που βάζει η CarGlass είναι μεγάλο και φαίνεται; Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από VFerF1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 11:31 ΜΜ, XronisR είπε 115€ για πλαϊνά και πισω Νομίζω ότι είναι όντως καλή τιμή. Και απ' όσα έχω διαβάσει η Llumar είναι μια απ' τις κορυφαίες στο χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeKatz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, μετά από ανάγνωση / συμβουλές κτλ έβαλα από Llumar: 41% μπροστά παράθυρα - νόμιμη 48% πίσω 194 ευρώ τελική τιμή για Seat. Σε λευκό τοίχο οι μεμβράνες φαίνονται πολύ ανοιχτόχρωμες, φορεμένες στο αμάξι είναι πολύ οκ. Στις 13/10/2018 στις 11:31 ΜΜ, XronisR είπε 115€ για πλαϊνά και πισω Αυτές είναι οι φτηνές "στυλ και την εμφάνιση" προιόν. προτείνω να μαζέψεις περισσότερα χρήματα και να περάσεις σε "αντηλιακές μεμβράνες" που κόβουν UV ακτινοβολία και φυσικά ειναι και σκούρες. Σχεδον διπλάσια τιμή, το ξέρω, αλλά μιά φορά βάζεις μεμβράνες. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeKatz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickokin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, GeorgeKatz είπε Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, μετά από ανάγνωση / συμβουλές κτλ έβαλα από Llumar: 41% μπροστά παράθυρα - νόμιμη 48% πίσω 194 ευρώ τελική τιμή για Seat. Σε λευκό τοίχο οι μεμβράνες φαίνονται πολύ ανοιχτόχρωμες, φορεμένες στο αμάξι είναι πολύ οκ. Αυτές είναι οι φτηνές "στυλ και την εμφάνιση" προιόν. προτείνω να μαζέψεις περισσότερα χρήματα και να περάσεις σε "αντηλιακές μεμβράνες" που κόβουν UV ακτινοβολία και φυσικά ειναι και σκούρες. Σχεδον διπλάσια τιμή, το ξέρω, αλλά μιά φορά βάζεις μεμβράνες. Φιλικά πάντα. Καλή επιλογή!! Σε τι αμάξι τις έβαλες? Ανέβασε καμιά φωτό αν μπορείς να δούμε πως φαίνονται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα