d4mage Δημοσ. Τρίτη στις 11:44 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:44 πμ Θέλω να βάλω αντηλιακές μεμβράνες στην Θεσσαλονίκη χωρίς να έχω ψάξει ακόμη για ποιότητες. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως στο παράθυρο του οδηγού είχε πέσει ρετσίνι στο σημείο της τσιμούχας του παραθύρου με αποτέλεσμα να το καθαρίσω άλλα να έχει μπει μέσα. Με το ανεβοκατέβασμα έχει φύγει άλλα όταν έχει ζέστη μου εμφανίζει μικρά σημάδια σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου το καθαρίζω με λίγο άζαξ.
Pathorious Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 21 ώρες πριν, d4mage είπε Θέλω να βάλω αντηλιακές μεμβράνες στην Θεσσαλονίκη χωρίς να έχω ψάξει ακόμη για ποιότητες. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως στο παράθυρο του οδηγού είχε πέσει ρετσίνι στο σημείο της τσιμούχας του παραθύρου με αποτέλεσμα να το καθαρίσω άλλα να έχει μπει μέσα. Με το ανεβοκατέβασμα έχει φύγει άλλα όταν έχει ζέστη μου εμφανίζει μικρά σημάδια σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου το καθαρίζω με λίγο άζαξ. Λογικα θα εχει μεινει πανω στην τσιμουχα σου καποιο υπόλειμμα ,αφαίρεσε την τσιμουχα και καθαρισε την θα είσαι οκ μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα