fysikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, butters είπε Η προσφορά σας για την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στο αυτοκίνητο μάρκας VOLKSWAGEN, μοντέλου Polo και τύπου 5θυρο, είναι: Αρχική Τιμή: 275.00 € Τελική Τιμή (50% έκπτωση): 137.50 € Αυτο μου ηρθε αλλα 275ε αρχικη τιμη; Για τρελους ψαχνουν;
butters Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, fysikos είπε Αυτο μου ηρθε αλλα 275ε αρχικη τιμη; Για τρελους ψαχνουν; Η αρχική τιμή είναι για να δικαιολογηθεί το -50%. Σε υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν αποκλειστική διανομή (π.χ. στρώματα ενός κατασκευαστή), οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι φωτογραφικές. Σημασία έχει τι πληρώνεις τελικά και αν αυτό αξίζει.
vidias.m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς τι μάρκα μεμβράνες χρησιμοποιούν στην Carglass και αν αξίζει τα 137ε?? Επίσης: Η προσφορά αφορά σε ολικό ντύσιμο αυτοκινήτου, πλην του εμπρόσθιου παρμπρίζ. Σημείωση: Η προσφορά ισχύει για ολικό ντύσιμο με τo διαθέσιμο κωδικολόγιο μεμβρανών, εκτός από μεμβράνη Xpel 80. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από vidias.m
terry308 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vidias.m είπε Γνωρίζει κανείς τι μάρκα μεμβράνες χρησιμοποιούν στην Carglass και αν αξίζει τα 137ε?? Επίσης: Η προσφορά αφορά σε ολικό ντύσιμο αυτοκινήτου, πλην του εμπρόσθιου παρμπρίζ. Σημείωση: Η προσφορά ισχύει για ολικό ντύσιμο με τo διαθέσιμο κωδικολόγιο μεμβρανών, εκτός από μεμβράνη Xpel 80. XPEL ή Madico ανάλογα με το stock του εκάστοτε καταστήματος Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από terry308 1
vidias.m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, terry308 said: XPEL ή Madico ανάλογα με το stock του εκάστοτε καταστήματος Ευχαριστώ πολύ. Είναι αξιόλογες?? (Δεν έχω ιδέα από μεμβράνες.)
aionnou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, vidias.m είπε Ευχαριστώ πολύ. Είναι αξιόλογες?? (Δεν έχω ιδέα από μεμβράνες.) Εμένα οι medico δεν έκαναν κιχ 7 χρονια σχεδόν.. βέβαια το αμαξι ήταν σε κλειστό γκαραζ το περισσότερο χρόνο αλλά ήταν σαν new.
generalb31 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, vidias.m είπε Ευχαριστώ πολύ. Είναι αξιόλογες?? (Δεν έχω ιδέα από μεμβράνες.) Xpell κορυφη....εβαλα με την προσφορα την παρασκευη ! Αρκετα καλη δουλεια εκαναν ! 1
achilles_g_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, έχει βάλει κάποιος στη θεσσαλονίκη της XPEL PRIME XR PLUS? (nanoceramic)
Raptisma Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Κάπου διάβαζα νομίζω στους 4troxoi κάποιος που είχε βάλει νανοκεραμικες στο καινούργιο του αυτοκίνητο και στο άλλο είχε πάνω από μια δεκαετία απλές 3m και μέσα στο αυτοκίνητο είχε περισσοτερη δροσιά με τις απλές από ότι με τις νανοκεραμικές. Δεν ξέρω θέλω κι εγώ να βάλω σε πενταπορτο πόλο και νομίζω καλύτερη γνώμη θα πάρω σπο ανθρώπους που τις έχουν δοκιμάσει και τις δύο. Καμμια φορά είναι και θέμα μάρκετινγκ στις καινούργιες νανοκεραμικες αλλά δεν πάει να πει ότι θα είναι και καλυτερες στο χρόνο και σε απόδοση από τις πιο απλές
phanispal Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Παίζουν πολλά ρόλο. Ήταν απλά η αίσθησή του; Μέτρησε με θερμόμετρο; Τα είχε δίπλα δίπλα, ίσες ώρες στον ήλιο; Τι χρώμα ήταν το καθένα; Δύσκολο πάντως οι απλές να ήταν καλύτερες από τις νανοκεραμικές.
apostolos2 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Και εγώ πιστεύω δύσκολα οι απλές να ήταν καλύτερες από τις νάνο. Τόσοι άνθρωποι, youtuber κλπ τα τεσταρουν. Οι εταιρείες δεν θα ρίσκαραν ειδικά στην εποχή του ίντερνετ
broxopios Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Θέλω να πιστεύω κι εγώ ότι οι νανοκεραμικές είναι καλύτερες.Απρίλη κοντά θα περάσω κι εγώ κι ακόμη δεν ξέρω τι. Κλείνω προς XPEL PRIME XR PLUS, αλλά ακόμη το ψάχνω.
Raptisma Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εγώ δεν πέφτω τόσο στο μάρκετινγκ σίγουρα πιστεύω θα είναι καλύτερες οι κεραμικές αλλά βασικά αυτό που μ ενδιαφέρει είναι όπως γράφουν μερικοί εδώ μέσα την έχω 20+ χρόνια και δεν έχει βγάλει τπτ οθτα φουσκωμένα ράγισμα τσακισματα κλπ.Δλδ μ ενδιαφέρει να διαλέξω μια που να είναι αντοχής στην πάροδο του χρόνου δε μ ενδιαφέρει η μάρκα το αν δροσιζει κανα δυο βαθμους πανω κατω κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα