apostolos2 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε https://www.glassdrive.gr/solar-gard-antiiliakes-membranes-aytokiniton-ypsilon-prodiagrafon Μπορείς να μου πεις το κόστος για μεμβράνη στο μπαμπριζ μπροστά? Επίσης εάν γνωρίζεις εάν έχουν διάφορες ποιότητες ή είναι μόνο μία? Είσαι ικανοποιημένος γενικά? Είδες διαφορά? Παίρνω τηλέφωνο αλλά πολλά είναι σε διακοπές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου δε δουλευω εκει παρε τηλ να σου πουν. -Ναι σα πελατης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος (και δε μιλαμε για ενα ιχ μονο). -Ναι εχει διαφορα στη θερμοκρασια το μπροστινο παμπριζ αν εχει μεμβρανη ειδικα αν οδηγας σε ζεστα μερη ή ειναι σε δρομο στη ζεστη αξιζει. Αν εμενα Βορεια Ελλαδα σε γκαραζ νομιζω ειναι αχρηστο Οπως εχουμε γραψει τεραστιο ρολο παιζει ο εγκαταστατης ασχετα με τη μεμβρανη καθεαυτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ήρθα επαρχία , και ρώτησα . Η carglass της περιοχής δε τοποθετεί , και με σύστησε απέναντι σε συνάδελφο. Σαν εταιρεία βάζει τήν : SOLAR GARD , γνωρίζουμε για αυτήν εταιρεία είναι καλή ; Για Opel Corsa C θέλω. Ο συγκεκριμένος έχει χρόνια το μαγαζί πρός το αποτέλεσμα . https://www.solargard.com/ Επεξ/σία 19 Αυγούστου από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Στις 19/8/2024 στις 1:58 ΜΜ, meletis_m είπε Ήρθα επαρχία , και ρώτησα . Η carglass της περιοχής δε τοποθετεί , και με σύστησε απέναντι σε συνάδελφο. Σαν εταιρεία βάζει τήν : SOLAR GARD , γνωρίζουμε για αυτήν εταιρεία είναι καλή ; Για Opel Corsa C θέλω. Ο συγκεκριμένος έχει χρόνια το μαγαζί πρός το αποτέλεσμα . https://www.solargard.com/ Τοποθετήθηκε η έκδοση Nanoceramic της συγκεκριμένης εταιρείας , είχε τη πιο οικονομική σειρά . Μου κόστισε 160€ εμπρος , οδηγου/συνοδηγου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Παιδια εχω βαλει αντιηλιακες της suntek σε ολα τα παραθυρα μπρος πισω και πορτμπαγκαζ . Απολυτα ικανοποιημενος. σκεφτομαι για παρμπριζ να βαλω τις babyguard skyfol γιατι ειδα reviews με τρομερες κριτικες ,αλλα εχω 2 θεματα: 1. Επιτρεπεται; Βλεπω διαφορα βιντεο οπως και το παλικαρι απο την all star supplies να λενε οχι 2. που τις βρισκω αθηνα, εχετε κανενα εγκαταστατη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, Ribopaido είπε 2. που τις βρισκω αθηνα, εχετε κανενα εγκαταστατη; Το ιδιο αναρωτιεμαι απο οταν βγηκαν, αν μαθεις κατι ριξε ενα συνθημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Παρμπρίζ μέχρι 75% επιτρέπεται κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Στις 28/6/2024 στις 3:21 ΜΜ, Marousiotis είπε Kατέληξα στην Άνοιξη,παρμπρίζ,οδηγού συνοδηγού B Pearl και πίσω Desert (είναι ήδη φυμέ),σύνολο 295 ευρώ. Στην άνοιξη σε ποιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα