Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτούσα μήπως υπάρχει κάτι και στο Βόλο που βρίσκομαι αυτή την περίοδο και αποφύγω να ανέβω Θεσσαλονίκη. 

Τι γνώμη έχετε για τις μεμβράνες Llumar; Καποιος μου πρότεινε το μαγαζί Glassmark και είδα ότι έχουν μόνο αυτές τις μεμβράνες. 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, rkb είπε

Κοιτούσα μήπως υπάρχει κάτι και στο Βόλο που βρίσκομαι αυτή την περίοδο και αποφύγω να ανέβω Θεσσαλονίκη. 

Τι γνώμη έχετε για τις μεμβράνες Llumar; Καποιος μου πρότεινε το μαγαζί Glassmark και είδα ότι έχουν μόνο αυτές τις μεμβράνες. 

Έχω στο αυτοκίνητό μου εδώ και 8 μήνες τις νανοκεραμικές της Llumar και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στα εμπρός πλαϊνά έχω τις medium dark (καθώς στα πίσω είναι εργοστασιακά φιμέ) και στο παρμπρίζ έχω την εντελώς διάφανη. 

Γνώμη μου απ' όλες ίσως αυτή που αξίζει περισσότερο είναι η μπροστινή καθώς τώρα με τα 40αρια ακόμα και στον ήλιο να είναι το αυτοκίνητο και χωρίς κάποια άλλη ηλιοπροστασία μπροστά μπαίνω στο αμάξι και το τιμόνι δεν καίει καθώς και συνολικά η καμπίνα είναι δροσερή (όσο γίνεται όταν το αυτοκίνητο είναι για 2 ώρες στον ήλιο φυσικά).

H Llumar δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής για τις μεμβράνες της (φιμέ) καθώς ότι και αν πάθει (ξεκολλήσει, χαλάσει, αποκτήσει φυσαλίδες) έχεις δωρεάν αντικατάσταση. 

Off-topic έχω βάλει και ppf της ίδιας εταιρίας (Llumar Valor) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα.

Επεξ/σία από bigLITTLE
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ,  κάθε εμπειρία είναι πολύ χρήσιμη πριν προχωρήσω σε κάποια τοποθέτηση. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rkb είπε

Ευχαριστώ πολύ,  κάθε εμπειρία είναι πολύ χρήσιμη πριν προχωρήσω σε κάποια τοποθέτηση. 

Παρακαλώ! Είναι κορυφαία σε ποιότητα η Llumar, μπορεί να πληρώνεις κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό αλλά αξίζει.

Ο πατέρας μου στο δικό του έχει τις απλές μεμβράνες της Llumar (όχι νανοκεραμικές) εδώ και 5 χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα (φουσκάλες, σκίσιμο κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
On 03/07/2024 at 17:42, broxopios said:

Η Θεσσαλονίκη είναι μια καλή λύση για να περάσω της XPEL. Επειδή όμως η Λάρισα είναι δίπλα, ξέρει κανείς για τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο εκεί τι παίζει (ΔΟΥΛΓΕΡΗ ΞΑΝΘΗ & ΣΙΑ ΕΕ); Αξίζει ή να κάνω τα παραπάνω χλμ προς συμπρωτεύουσα; 

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγω για Ξάνθη, τελικά τί έκανες; έβαλες κάπου στην Ξάνθη; είσαι ευχαριστημένος;

Δημοσ.
Στις 10/7/2024 στις 9:56 ΠΜ, vamvakoolas είπε

καλημερα

τελος του μηνα λεω να βαλω μεμβρανες στο τριτο (!) οχημα της οικογενειας Αθηνα. Δε θελω να ξοδεψω μια περιουσια.

Παιζει καμμια προσφορα ή να παρω απο μονος σβαρνα ολες τις εταιριες του κλαδου;

Κάτι παίζει σε car glass μέχρι τέλος του μήνα σε XPEL εαν θέλεις να τσεκάρεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, d3rza είπε

Καλησπέρα στην παρέα!

Γνωρίζει κανείς με τη προσφορά που έχουν στην Carglass, ποιο τύπο XPEL βάζουν;

Επίσης έχει βάλει κανείς μεμβράνες στο 3dcarbon;

Η προσφορά ισχύει για ντύσιμο με τo διαθέσιμο κωδικολόγιο μεμβρανών, εκτός από μεμβράνη Xpel 80.

https://www.carglass.gr/αντηλιακές-μεμβράνες-xpel/αντηλιακές-μεμβράνες-xpel

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω να βάλω αντηλιακές μεμβράνες σε VW T-Cross στην Αθήνα. Πάντα στα πλαίσια του νόμου. Γνωρίζουμε κανένα καλό συνεργείο διότι δεν έχω ιδέα? Κοιτάζω στο google και οι περισσότεροι έχουν καλές κριτικές αλλα δεν ξέρω ποιες μάρκες είναι καλές σε αυτό το τομέα. 

Επίσης σκέφτομαι να βάλω και στο μπροστινό παρπριζ μία διάφανη μόνο και μόνο για τον ήλιο, αξίζει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Έχουν ειπωθεί μαγαζιά σε διάφορα σημεία στην Αττική που τοποθετούν, διάβασε προηγούμενες σελίδες και το συζητάμε.

Στο παρμπρίζ το νόμιμο είναι έως 75%, δεν έχω ακούσει για εντελώς διάφανη (κάτι που να πλησιάζει το 100%). Για κάποιους αξίζει και έχουν δει διαφορά, μέσα σε αυτούς και εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να αναφέρει 2 3 μαγαζιά, έχω διαβάσει προηγούμενα ποστ αλλά ήταν κυρίως για τεχνικά θέματα. 

Ενδιαφέρομαι μόνο για μπαμπριζ 

Δημοσ.

https://giannikelis.gr/index.php/online-store/membranes-auto/madico-nano-ceramic-ir

εγω εβαλα εκει της madico nano ceramic black pearl. 

σαν εξυπηρέτηση αψογος συζητησιμος και πολύ καλή τοποθετηση. εβαλα και στο παμπριζ και ναι έχει διαφορα . εγγύηση ειναι εφορου ζωης .προιον και τοποθετηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

glassdrive αθηνα τουλαχιστον εχω παει τοσο Γλυφαδα οσο και Μαρουσι για παμπριζ.

Γνωρίζεις ποια εταιρία μεμβρανών βάζει αυτό το μαγαζί? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...