Dimitris_nak Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, broxopios είπε 270 για 5θυρο οι XPEL PRIME XR PLUS? Το καλύτερο μοντέλο της εταιρείας; Είμαστε σίγουροι γι αυτό; Γιατί εγώ θυμάμαι εδώ μέσα έχει ειπωθεί για 5θυρο γύρω στα 350-380? Κατάλαβα λάθος; για mandico . της black pearl. χωρις το παμπριζ. αυτο παει συν 110 . πανω κατω εκει παιζουν ολες οι εταιρείες . μετα παιζει ρολο και ποσο μεγαλα τζαμια εχει το αμαξι. ενα suv θα εχει παραπάνω . το δικο μου ειναι το i10 Hyundai και στις xpel που ειχα ρωτησει εκει επαιζε περιπου . 10 πανω 10 κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Στις 27/6/2024 στις 5:46 ΜΜ, megapaixtaras είπε καλεσα σημερα σε ενα καταστημα θεσσαλονικη για XPEL PRIME XR PLUS και μου ειπαν 280 μαζι με το πισω του πορτ μπαγαζ.ειναι πακετο.καλη τιμη? Σε ποιο; Παίζει μεγάλο ρόλο αυτός που κάνει εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε τοσο παιζουν πανω κατω . και εγώ πλήρωσα 270 για πορτες και πισω παμπριζ (5θυρο ) συν 110 το μπροστινο παμπριζ . λογικα εισαι Στις 27/6/2024 στις 8:56 ΜΜ, megapaixtaras είπε τελικα με ενα ψαξιμο βλεπω οτι σχεδον ολοι εδω σαλονικα την δουλευουν η' ειναι πολυ καλες η τους αφηνει πολυ κερδος οπως η 3Μ. παντως και αυτος που ρωτησα πιο πανω δεν βαζει λεει παμπριζ γιατι κανει αντανακλασεις.μαλλον στην αττικη δεν κανει αντανακλασεις τι να πω? και μιλαμε για καταστημα με μεγαλη πελατεια,2 εβδομαδες για ραντεβου. 16 ώρες πριν, broxopios είπε 270 για 5θυρο οι XPEL PRIME XR PLUS? Το καλύτερο μοντέλο της εταιρείας; Είμαστε σίγουροι γι αυτό; Γιατί εγώ θυμάμαι εδώ μέσα έχει ειπωθεί για 5θυρο γύρω στα 350-380? Κατάλαβα λάθος; 16 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε για mandico . της black pearl. χωρις το παμπριζ. αυτο παει συν 110 . πανω κατω εκει παιζουν ολες οι εταιρείες . μετα παιζει ρολο και ποσο μεγαλα τζαμια εχει το αμαξι. ενα suv θα εχει παραπάνω . το δικο μου ειναι το i10 Hyundai και στις xpel που ειχα ρωτησει εκει επαιζε περιπου . 10 πανω 10 κατω Παιδιά, αν θα μπορούσατε να μου πείτε που βάλατε Θεσσαλονίκη, και πόσο σας βγήκε για παπρίζ; Καθαρά νόμιμα πράγματα και όσο πιο καλή ποιότητα γίνεται. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από AccountSaver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Δεν έχω βάλει ακόμη, αλλά προσανατολίζομαι για masterfilm κέντρο που αναφέρθηκε. Νόμιμα για το μπροστινό παρμπρίζ είναι 75%, για του οδηγού συνοδηγού 70% και πίσω όσο θέλεις. Εγώ θα βάλω οδηγού συνοδηγού 70% και πίσω 30%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 9 ώρες πριν, broxopios είπε Δεν έχω βάλει ακόμη, αλλά προσανατολίζομαι για masterfilm κέντρο που αναφέρθηκε. Νόμιμα για το μπροστινό παρμπρίζ είναι 75%, για του οδηγού συνοδηγού 70% και πίσω όσο θέλεις. Εγώ θα βάλω οδηγού συνοδηγού 70% και πίσω 30%. το αυτοκίνητο έχει παντού πλην του παπρίζ. Το masterfilm έχει της XPEL ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 49 minutes ago, AccountSaver said: το αυτοκίνητο έχει παντού πλην του παπρίζ. Το masterfilm έχει της XPEL ? παπρίζ ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε παπρίζ ?? Ναι ,μόνο προστινό. Στα υπόλοιπα έχει. Αναρωτιέμαι πόσο θα κοστίζει μόνο για μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 28/6/2024 στις 9:27 ΜΜ, achilles_g_ είπε Σε ποιο; Παίζει μεγάλο ρόλο αυτός που κάνει εγκατάσταση. εγω δεν εβαλα,απλα ρωτησα,σαυτο: https://www.facebook.com/wrap.signs.official/ φαινεται καλος μαστορας απλα δεν βαζει παπριζ. για το πισω του ειπα δεν με ενδιαφερει αλλα λεει ειναι μεσα στο πακετο αν θες το βαζεις αν θες οχι. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από megapaixtaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_nak Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 5 ώρες πριν, megapaixtaras είπε εγω δεν εβαλα,απλα ρωτησα,σαυτο: https://www.facebook.com/wrap.signs.official/ φαινεται καλος μαστορας απλα δεν βαζει παπριζ. για το πισω του ειπα δεν με ενδιαφερει αλλα λεει ειναι μεσα στο πακετο αν θες το βαζεις αν θες οχι. συγνωμη για την παρεμβαση. αλλα με αυτα που σου λεει σε εμενα φαίνεται ακυρος. το οτι δεν βαζει παμπριζ σημαινει οτι δεν το εχει το αθλημα για μενα. και τι παει να πει παει πακετο το πισω τζαμι;;; δηλαδη αν ειχες μεμβρανες και μακρυα απο ολους μας τρακαρεις ή σου σπασουν ενα τζαμι. και πας να βαλεις μεμβράνη στο νεο τζαμι θα σου πάρει τιμη πακέτο ;;;; εμενα μου κανει για αρπαχτη. δεν μπορει να κανει προσφορα για οσα παράθυρα θες ; αυτα ειναι αντιεπαγγελματικα για εμενα. και παλι συγνωμη για την παρεμβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Έστειλα email σε μεγάλη εταιρία του χώρου (όχι εγκαταστάτη). Η απάντηση που πήρα για το μπροστινό: Τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων της τελευταίας 20ετίας, διαθέτουν εσωτερική α-θερμική μεμβράνη με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ραγίσματος, σε περίπτωση προσθήκης αντηλιακής μεμβράνης Λόγω κατασκευής του τζαμιού, η προσθήκη μεμβράνης δημιουργεί διαθλάσεις και θαμπάδα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την ορατότητα του οδηγού, κυρίως τις βραδυνές ώρες με τα φώτα των αντίθετα κινούμενων οχημάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Με xpel νανοκεραμική στο παρμπρίζ δεν έχω κανένα θέμα ορατότητας και οδηγώ πολύ συχνά βράδυ. Το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι στο πίσω παράθυρο το βράδυ με xpel (όχι νανοκεραμική) ειναι τα φώτα των αυτοκινήτων που ακολουθούν αν διαθλούνται (ας το πω έτσι πιθανόν να μην είναι σωστή η λέξη) λόγω της μεμβράνης και των αντιστάσεων του πίσω παραθύρου. Αλλά αυτό λογικά συμβαίνει με όλες τις μεμβράνες θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε συγνωμη για την παρεμβαση. αλλα με αυτα που σου λεει σε εμενα φαίνεται ακυρος. το οτι δεν βαζει παμπριζ σημαινει οτι δεν το εχει το αθλημα για μενα. και τι παει να πει παει πακετο το πισω τζαμι;;; δηλαδη αν ειχες μεμβρανες και μακρυα απο ολους μας τρακαρεις ή σου σπασουν ενα τζαμι. και πας να βαλεις μεμβράνη στο νεο τζαμι θα σου πάρει τιμη πακέτο ;;;; εμενα μου κανει για αρπαχτη. δεν μπορει να κανει προσφορα για οσα παράθυρα θες ; αυτα ειναι αντιεπαγγελματικα για εμενα. και παλι συγνωμη για την παρεμβαση μην ζητας συγγνωμη φιλε,ειμαστε δω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και το δικο μας συμφερον οχι του τεχνιτη.ευπροσδεκτες ολες οι γνωμες,ειδικα τοσο ευγενικες και πολιτισμενες. εμενα παντως με ενημερωνεις με αυτα που λες και την εμπειρια σου,σε ενα θεμα που μου ειναι παντελως αγνωστο. εγω παντως για το πισω τζαμι ειχα ενστασεις λογω αντιστασεων και ορατοτητας,δεν θα εβαζα ποτε,πως γινεται να μην βαζει παπριζ λογω των ιδιων λογων και να βαζει πισω που εμενα μου φαινετια πιο φαουλ? και εμενα με ξενισε αυτο με το πακετο του πισω,γιαυτο και τον ρωτησα αλλα δικο του θεμα,παμε αλλου.απλως μεσα απο την σελιδα του φαινεται καλος μαστορας,ομως αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει περισσοτερη εμπειρια σε wrap παρα σε αντηλιακες. αφου λοιπον ειναι ετσι παμε παρακατω ,μαγαζια να θελεις. 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Έστειλα email σε μεγάλη εταιρία του χώρου (όχι εγκαταστάτη). Η απάντηση που πήρα για το μπροστινό: Τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων της τελευταίας 20ετίας, διαθέτουν εσωτερική α-θερμική μεμβράνη με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ραγίσματος, σε περίπτωση προσθήκης αντηλιακής μεμβράνης Λόγω κατασκευής του τζαμιού, η προσθήκη μεμβράνης δημιουργεί διαθλάσεις και θαμπάδα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την ορατότητα του οδηγού, κυρίως τις βραδυνές ώρες με τα φώτα των αντίθετα κινούμενων οχημάτων ποια εταιρεια ειναι αυτη? μπορεις να βαλεις επωνυμια? η' ειδικοτητα? παντως εδω σαλοινικα μεχρι στιγμης μετραω 3 που δεν βαζουν παπριζ.οσους ρωτησα δλδ. 27 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Με xpel νανοκεραμική στο παρμπρίζ δεν έχω κανένα θέμα ορατότητας και οδηγώ πολύ συχνά βράδυ. Το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι στο πίσω παράθυρο το βράδυ με xpel (όχι νανοκεραμική) ειναι τα φώτα των αυτοκινήτων που ακολουθούν αν διαθλούνται (ας το πω έτσι πιθανόν να μην είναι σωστή η λέξη) λόγω της μεμβράνης και των αντιστάσεων του πίσω παραθύρου. Αλλά αυτό λογικά συμβαίνει με όλες τις μεμβράνες θεωρώ. εγω δεν θελω να βαλω πισω,πιστευω προσωπικα οτι δεν υπαρχει λογος ουτε για ζημια σε πλαστικα καθως εχει μεγαλη γωνια και ειναι πιο μεσα,ουτε λογω κακης ορατοτητας ειδικα στα νεα αυτοκινητα που εχουν ,που εχουν μικρα τζαμια...ισως μονο για μειωση θερμοκρασιας περαιτερω των ηδη αντηλιακων περιμετρικα. ισως ομως ,χωρις να γνωριζω ,εχω δηλωσει ασχετος,η νανοκεραμικη ,το υλικο της να μην δημιουργει τετοιους ειδους διαθλασεις,αν εχει καποιος πισω νανο να μας πει να βγαλουμε συμπερασμα τεχνολογικο,κουβεντα να γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε μην ζητας συγγνωμη φιλε,ειμαστε δω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και το δικο μας συμφερον οχι του τεχνιτη.ευπροσδεκτες ολες οι γνωμες,ειδικα τοσο ευγενικες και πολιτισμενες. εμενα παντως με ενημερωνεις με αυτα που λες και την εμπειρια σου,σε ενα θεμα που μου ειναι παντελως αγνωστο. εγω παντως για το πισω τζαμι ειχα ενστασεις λογω αντιστασεων και ορατοτητας,δεν θα εβαζα ποτε,πως γινεται να μην βαζει παπριζ λογω των ιδιων λογων και να βαζει πισω που εμενα μου φαινετια πιο φαουλ? και εμενα με ξενισε αυτο με το πακετο του πισω,γιαυτο και τον ρωτησα αλλα δικο του θεμα,παμε αλλου.απλως μεσα απο την σελιδα του φαινεται καλος μαστορας,ομως αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει περισσοτερη εμπειρια σε wrap παρα σε αντηλιακες. αφου λοιπον ειναι ετσι παμε παρακατω ,μαγαζια να θελεις. ποια εταιρεια ειναι αυτη? μπορεις να βαλεις επωνυμια? η' ειδικοτητα? παντως εδω σαλοινικα μεχρι στιγμης μετραω 3 που δεν βαζουν παπριζ.οσους ρωτησα δλδ. εγω δεν θελω να βαλω πισω,πιστευω προσωπικα οτι δεν υπαρχει λογος ουτε για ζημια σε πλαστικα καθως εχει μεγαλη γωνια και ειναι πιο μεσα,ουτε λογω κακης ορατοτητας ειδικα στα νεα αυτοκινητα που εχουν ,που εχουν μικρα τζαμια...ισως μονο για μειωση θερμοκρασιας περαιτερω των ηδη αντηλιακων περιμετρικα. ισως ομως ,χωρις να γνωριζω ,εχω δηλωσει ασχετος,η νανοκεραμικη ,το υλικο της να μην δημιουργει τετοιους ειδους διαθλασεις,αν εχει καποιος πισω νανο να μας πει να βγαλουμε συμπερασμα τεχνολογικο,κουβεντα να γινεται. Εγω πάντως που έχω νανοκεραμικες. Xpel στο μπροστινό παρμπρίζ και beluga νανοκεραμικη σε ολα τα υπόλοιπα. Στο πίσω τζάμι μου κάνει και μένα διαθλασεις μς τα φώτα τον αυτοκινήτων Επεξ/σία 30 Ιουνίου από dimitris1090t 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pathorious Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 18 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Έστειλα email σε μεγάλη εταιρία του χώρου (όχι εγκαταστάτη). Η απάντηση που πήρα για το μπροστινό: Τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων της τελευταίας 20ετίας, διαθέτουν εσωτερική α-θερμική μεμβράνη με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ραγίσματος, σε περίπτωση προσθήκης αντηλιακής μεμβράνης Λόγω κατασκευής του τζαμιού, η προσθήκη μεμβράνης δημιουργεί διαθλάσεις και θαμπάδα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την ορατότητα του οδηγού, κυρίως τις βραδυνές ώρες με τα φώτα των αντίθετα κινούμενων οχημάτων Δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα αυτο το κειμενο.Τοποθετησεις σε μπροστινα παρμπριζ γινονται εδω και χρονια σε παρα πολλα αυτοκινητα και απο γνωστους μου που εχουν βαλει και απο μενα προσωπικα ολα αυτα τα χρονια ποτε σε κανεναν μας δεν ραζισε τιποτα.Καμια διαθλαση καμια θαμπαδα ισα ισα σε βοηθαει στην αντηλια και σε ξεκουραζει χωρις να σου περιοριζει την ορατοτητα. Το σημαντικοτερο ολων βεβαια εχει να κανει με το να βαλεις μια καλη ποιοτικη μεμβρανη αλλιως ναι μπορει να δεις θαμπαδα αλλα εχει να κανει με το υλικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Η Θεσσαλονίκη είναι μια καλή λύση για να περάσω της XPEL. Επειδή όμως η Λάρισα είναι δίπλα, ξέρει κανείς για τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο εκεί τι παίζει (ΔΟΥΛΓΕΡΗ ΞΑΝΘΗ & ΣΙΑ ΕΕ); Αξίζει ή να κάνω τα παραπάνω χλμ προς συμπρωτεύουσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα