Dimitris_nak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 23 ώρες πριν, megapaixtaras είπε επισης ρωτησα σε εναν αλλο που βαζει 3Μ για παπριζ και μου λεει απαγορευεται δεν βαζω,εκτος αν υπαρχει χαρτι για προβλημα. οπως ειπε ακομα ενας φιλος .ειτε ειναι ανηνερωτος ειτε δεν θελει να ασχοληθει. γιατι μαλλον οι μεμβράνες της εταιρείας του δεν δινουν τις αναλογες εγγυησεις. η 3m νοκιζω εχει μεινει πισω λιγο . οι LLUMAR , MADICO και αλλες γιατί βάζουν; το μονο που μπορει να σου αρνηθει να βαλει πιο σκουρο απο το 75% που λεει ο νομος. εφοσον δεν εχει διαθεση ψαξε για αλλον τεχνίτη.
megapaixtaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Dimitris_nak είπε οπως ειπε ακομα ενας φιλος .ειτε ειναι ανηνερωτος ειτε δεν θελει να ασχοληθει. γιατι μαλλον οι μεμβράνες της εταιρείας του δεν δινουν τις αναλογες εγγυησεις. η 3m νοκιζω εχει μεινει πισω λιγο . οι LLUMAR , MADICO και αλλες γιατί βάζουν; το μονο που μπορει να σου αρνηθει να βαλει πιο σκουρο απο το 75% που λεει ο νομος. εφοσον δεν εχει διαθεση ψαξε για αλλον τεχνίτη. και εγω αυτο καταλαβα οτι δεν εχει διαθεση να βαλει η΄ δεν ξερει να βαζει εκει.οχι δεν του ζητησα σκουρο ,ετσι κιαλλιως εκει δεν γινεται να βαλεις σκουρο,λειτουργικα μετα δεν βλεπεις,εκτος οτι απαγορευεται. και εγω αυτο πιστευεω για την 3Μ.κερδισαν πολυ κοσμο λογω οτι ηταν οικονομικες και εδιναν εγγυηση αφορου ζωης.καλα μην πω για αυτο τωρα,εννοειται οτι αν εχει ψεγαδι ειτε απο εκγατασταση ειτε απο αστοχια υλικου ,πουλανε τρελλα και σου ριχνουν το φταιξιμο για να μην κερδισεις την εγγυηση. θα βαλω αλλη μαρκα ,καποια καλη που να υπαρχει εδω.παντως εδω οι περισοτεροι τεχνιτες το εχουν γυρισει σε xpel και τοποθετουν.εγω δεν τις ξερω,ειναι καλες? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2024 από megapaixtaras
achilles_g_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Στις 25/6/2024 στις 6:41 ΜΜ, megapaixtaras είπε δεν τις γνωριζω καθολου https://tint.town/el/prices/
Dimitris_nak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 20 ώρες πριν, megapaixtaras είπε και εγω αυτο καταλαβα οτι δεν εχει διαθεση να βαλει η΄ δεν ξερει να βαζει εκει.οχι δεν του ζητησα σκουρο ,ετσι κιαλλιως εκει δεν γινεται να βαλεις σκουρο,λειτουργικα μετα δεν βλεπεις,εκτος οτι απαγορευεται. και εγω αυτο πιστευεω για την 3Μ.κερδισαν πολυ κοσμο λογω οτι ηταν οικονομικες και εδιναν εγγυηση αφορου ζωης.καλα μην πω για αυτο τωρα,εννοειται οτι αν εχει ψεγαδι ειτε απο εκγατασταση ειτε απο αστοχια υλικου ,πουλανε τρελλα και σου ριχνουν το φταιξιμο για να μην κερδισεις την εγγυηση. θα βαλω αλλη μαρκα ,καποια καλη που να υπαρχει εδω.παντως εδω οι περισοτεροι τεχνιτες το εχουν γυρισει σε xpel και τοποθετουν.εγω δεν τις ξερω,ειναι καλες? οι xpel εχουν κορυφή αυτες ΝΑΝΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ XPEL PRIME XR PLUS. αν σου δινει εγγύηση εφορου ζωης μια χαρα θα ειναι. αμερικανικες ειδα οτι ειναι 2
megapaixtaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε οι xpel εχουν κορυφή αυτες ΝΑΝΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ XPEL PRIME XR PLUS. αν σου δινει εγγύηση εφορου ζωης μια χαρα θα ειναι. αμερικανικες ειδα οτι ειναι ναι αμερικανικες..ειχα μπει και εγω στο σαιτ και ειδα.απλα ειναι αγνωστες νομιζω στην ελλαδα σχετικα με τις αλλες,λουμαρ και madico κ.λ.π.
megapaixtaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 καλεσα σημερα σε ενα καταστημα θεσσαλονικη για XPEL PRIME XR PLUS και μου ειπαν 280 μαζι με το πισω του πορτ μπαγαζ.ειναι πακετο.καλη τιμη?
Marousiotis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Στο Χαλάνδρι για Opel Crossland παράθυρο οδηγού,συνοδηγού και παρμπρίζ με Prime XR Plus 270 ευρώ και για όλο 500.
karthan7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Marousiotis είπε Στο Χαλάνδρι για Opel Crossland παράθυρο οδηγού,συνοδηγού και παρμπρίζ με Prime XR Plus 270 ευρώ και για όλο 500. Μπορεις να κανεις και συνδιασμο, αν δεν εχεις συχνα κοσμο ή παιδια στα πισω καθισματα μπορεις να βαλεις πχ στα πισω τζαμια την prime xr black για να κατεβασεις λιγο το κοστος.
megapaixtaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 τελικα με ενα ψαξιμο βλεπω οτι σχεδον ολοι εδω σαλονικα την δουλευουν η' ειναι πολυ καλες η τους αφηνει πολυ κερδος οπως η 3Μ. παντως και αυτος που ρωτησα πιο πανω δεν βαζει λεει παμπριζ γιατι κανει αντανακλασεις.μαλλον στην αττικη δεν κανει αντανακλασεις τι να πω? και μιλαμε για καταστημα με μεγαλη πελατεια,2 εβδομαδες για ραντεβου.
Pathorious Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 11 ώρες πριν, megapaixtaras είπε τελικα με ενα ψαξιμο βλεπω οτι σχεδον ολοι εδω σαλονικα την δουλευουν η' ειναι πολυ καλες η τους αφηνει πολυ κερδος οπως η 3Μ. παντως και αυτος που ρωτησα πιο πανω δεν βαζει λεει παμπριζ γιατι κανει αντανακλασεις.μαλλον στην αττικη δεν κανει αντανακλασεις τι να πω? και μιλαμε για καταστημα με μεγαλη πελατεια,2 εβδομαδες για ραντεβου. Καμια αντανάκλαση δεν κανει εχω βαλει στο δικο μου Xpel και στο μπροστινο.Απ οσο γνωριζω το μπροστινο ειναι πολυ δυσκολο καποιος να κανει τοποθετηση και για αυτο αρκετοί δεν το αναλαμβανουν. 1
Jackson_1919 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, Pathorious είπε Καμια αντανάκλαση δεν κανει εχω βαλει στο δικο μου Xpel και στο μπροστινο.Απ οσο γνωριζω το μπροστινο ειναι πολυ δυσκολο καποιος να κανει τοποθετηση και για αυτο αρκετοί δεν το αναλαμβανουν. Να φανταστω στο παρμπριζ εχεις βαλει XPEL XR PLUS 70 με 67% VLT? Βλέπεις κάποια οπτική διαφορά?
Marousiotis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 18 ώρες πριν, karthan7 είπε Μπορεις να κανεις και συνδιασμο, αν δεν εχεις συχνα κοσμο ή παιδια στα πισω καθισματα μπορεις να βαλεις πχ στα πισω τζαμια την prime xr black για να κατεβασεις λιγο το κοστος. Kατέληξα στην Άνοιξη,παρμπρίζ,οδηγού συνοδηγού B Pearl και πίσω Desert (είναι ήδη φυμέ),σύνολο 295 ευρώ. 1
Pathorious Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, Jackson_1919 είπε Να φανταστω στο παρμπριζ εχεις βαλει XPEL XR PLUS 70 με 67% VLT? Βλέπεις κάποια οπτική διαφορά? XR PLUS 70 ναι,μου εχει κοψει την αντηλια και απο σκουροτητα απο μεσα προς τα εξω ειναι σαν να μην υπαρχει μεμβρανη δεν κοβει καθολου φως ακομα και την νυχτα,επισης ειναι πολυ καθαρη σε σχεση με αλλες μεμβρανες που ειχα βαλει μπροστα παλαιοτερα. Εξωτερικα ισα που δειχνει να παιρνει ενα χρωμα. 2
Dimitris_nak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Στις 27/6/2024 στις 5:46 ΜΜ, megapaixtaras είπε καλεσα σημερα σε ενα καταστημα θεσσαλονικη για XPEL PRIME XR PLUS και μου ειπαν 280 μαζι με το πισω του πορτ μπαγαζ.ειναι πακετο.καλη τιμη? τοσο παιζουν πανω κατω . και εγώ πλήρωσα 270 για πορτες και πισω παμπριζ (5θυρο ) συν 110 το μπροστινο παμπριζ . λογικα εισαι 1
broxopios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 26 λεπτά πριν, Dimitris_nak είπε τοσο παιζουν πανω κατω . και εγώ πλήρωσα 270 για πορτες και πισω παμπριζ (5θυρο ) συν 110 το μπροστινο παμπριζ . λογικα εισαι 270 για 5θυρο οι XPEL PRIME XR PLUS? Το καλύτερο μοντέλο της εταιρείας; Είμαστε σίγουροι γι αυτό; Γιατί εγώ θυμάμαι εδώ μέσα έχει ειπωθεί για 5θυρο γύρω στα 350-380? Κατάλαβα λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα