Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, .kostas. είπε

καλησπέρα, πήρα προσφορά από κατάστημα στην Άνοιξη για Madico Onyx (πίσω τζάμι και 4 πλαϊνά) 180€ για suzuki swift 5πορτο.

πως την βλέπεται την τιμή;

Θεωρώ οκ την τιμή για 5 τζάμια.

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει τις baby guard;

Τις παρουσίασαν ως πολύ καλές αλλά είναι και λίγο άγνωστες και η τιμή που έμαθα είναι από τις υψηλές!

Δημοσ.
Στις 19/6/2024 στις 2:41 ΜΜ, .kostas. είπε

καλησπέρα, πήρα προσφορά από κατάστημα στην Άνοιξη για Madico Onyx (πίσω τζάμι και 4 πλαϊνά) 180€ για suzuki swift 5πορτο.

πως την βλέπεται την τιμή;

καλη τιμη αλλα στο ειπε νομιζω οτι δεν ειναι οι νανοκεραμικες,ειναι προηγούμενη  τεχνολογια αν δεν κανω λαθος. γιατι οι νανοκεραμικες black pearl  πανε 270 περιπου. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε

καλη τιμη αλλα στο ειπε νομιζω οτι δεν ειναι οι νανοκεραμικες,ειναι προηγούμενη  τεχνολογια αν δεν κανω λαθος. γιατι οι νανοκεραμικες black pearl  πανε 270 περιπου. 

Ναι το ξέρω, οι νανοκεραμικές είναι και +100€. Οι Onyx απ ότι μου είπε είναι κάτι καλύτερο από την πρώτη σειρά (desert νομίζω). 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, .kostas. είπε

Ναι το ξέρω, οι νανοκεραμικές είναι και +100€. Οι Onyx απ ότι μου είπε είναι κάτι καλύτερο από την πρώτη σειρά (desert νομίζω). 

εφοσον σε ενημερωσε για τις διαφορες,τοτε  προχωρα το. το σίγουρο ειναι οτι θα εχεις προστασία με τις μεμβράνες . και η madico είναι καλη εταιρεία 

• Like 1
Δημοσ.
On 23/06/2024 at 15:26, Andrew_2k said:

Κάποιος απο Θεσσαλονίκη που να έβαλε πρόσφατα,

Έχει να προτείνει κάποιο μέρος?

Έβαλα τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Masterfilm. Πολύ καλή τοποθέτηση.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω τουλάχιστον στο εμπρός τζάμι σε 3 θυρο Corsa C . Έχω μια ευαισθησία στα μάτια και λόγω πάθησης και μερικές μέρες με ενοχλεί αρκετά ο ήλιος .

Απλώς δε έχω ψάξει καθόλου τι ποσοστό επιτρέπει. Βασικά ίσα να κόβει θέλω , δε θέλω σκούρο πολύ . Δε ξέρω εάν υπάρχουν και διαφανές να κάνουν ίδια δουλειά .

Από εταιρείες ποιες προτείνετε ; Για το ΚΤΕΟ από ότι ξέρω δίνουν και βεβαίωση.

Δημοσ.

Μέχρι 75% επιτρέπει ο νόμος για το παρμπρίζ.

Υπάρχουν νανοκεραμικές συνήθως.

Δεν ξέρω όμως αν κάνει για την περίπτωσή σου, θα στο πει οφθαλμίατρος.

Δημοσ.

δυστυχως ουτε η καργκλας βαζει μαντικο πλεον στην θεσσαλονικη, αλλαξε σε xpel.και δεν εχει πουθενα μου ειπε ο αντιπροσωπος εδω πανω καποιον,το ψαχνουν.κριμα.μου αρεσαν πολυ οι black pearl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης ρωτησα σε εναν αλλο που βαζει 3Μ  για παπριζ και μου λεει απαγορευεται δεν βαζω,εκτος αν υπαρχει χαρτι για προβλημα.

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.
3 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

δυστυχως ουτε η καργκλας βαζει μαντικο πλεον στην θεσσαλονικη, αλλαξε σε xpel.και δεν εχει πουθενα μου ειπε ο αντιπροσωπος εδω πανω καποιον,το ψαχνουν.κριμα.μου αρεσαν πολυ οι black pearl

δεν είναι καλές οι xpel?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...