phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Αρκετοί έχουμε βάλει Madico BP, συν παρμπρίζ. Προσωπικά έχω δει διαφορά, δε ζεματάει το τιμόνι όταν πας να το πιάσεις μετά από ώρες στον ήλιο (αν και συνήθως προτιμώ να βάζω και ηλιοπροστασία). Έχω βάλει 20 πίσω και 35 στα μπροστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_nak Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 7 ώρες πριν, megapaixtaras είπε διαβασα οτι στην carglass μονο οταν εχει προσφορα αλλιως δεν συμφερει.απο τεχνιτες δεν ξερω,γενικα δεν εχουν καλες κριτικες και στα τζαμια.πηγα και μιλησα εκει και μου φανηκαν λιγο χυμα,ο τροπος που μιλουσαν,ασε που εκαναν μιση ωρα να μου μιλησουν.γενικα δεν θα τους εμπιστευομουν. εσυ εβαλες Black Pearl NC? γιατι εκτος 3Μ? τι γνωριζεις γιαυτες? αμα σου πω οτι σχεδον ολοι αυτες βαζουν εδω. ηθελα πολυ να βαλω αυτες,εχει καταστημα εδω που ειναι αντιπροσωπος αλλα ειναι η μονη που δεν φερνει. https://www.protectorautomotive.com/en/products/sky-blue ταιριαζει πολυ το μπλε με το ασπρο που εχω χρωμα σαν αντιθεση.σαυτο το χρωμα περιπου ειναι σαυτο το χρωμα περιπου ειναι και οι foliatech αλλα πρεπει να τις αγορασω εγω και να παω σε καποιον να τις βαλει.ειναι καλη μαρκα,καποτε τις δουλευε ενας σαλονικα. για τις 3μ αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι εχουν μεινει πισω στην τεχνολογία τους. ( δεν ειναι ειδικος αλλα αυτο εχω ακουσει) . κορυφαία θεωρουν την LLumar. madico . armolan . και johnson window. εγω εβαλα τις black pearl nc .75 μπροστα που ειναι το νομιμο και 45 στα υπόλοιπα. μια επιλογη είναι να κλεισεις ραντεβού εδω αθηνα σε καποιο ταξιδακι σου αν κατεβαινεις και κανεις την δουλεια σου. τωρα αν δεν σε φερνει ο δρομος σου . πρέπει να παίξεις μπαλιτσα εκει 😟 6 ώρες πριν, Klausx είπε Έχω καταλήξει σε black pearl madico αλλά από χειμώνα γιατί τώρα πιθανόν να γίνεται χαμός. Τις έχει δοκιμάσει κάποιος; Είναι οκ για το Παρμπρίζ; 75% Παρμπρίζ 35% όλο το υπόλοιπο θα έλεγα να μην υπάρχει διχρωμία εγω εχω βαλει 75 παμπριζ και 45 στα αλλα . ειναι τελεια από ορατότητα εμενα δεν με δυσκολευει καθολου. ούτε μου εχει κανει ιριδες που φοραω πολωτικά γυαλια . μην το αφήνεις πολύ γιατι μου ειπε ο μάστορας ότι αναμένεται αυξηση. αληθεια ψεμα δεν ξερω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε για τις 3μ αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι εχουν μεινει πισω στην τεχνολογία τους. ( δεν ειναι ειδικος αλλα αυτο εχω ακουσει) . κορυφαία θεωρουν την LLumar. madico . armolan . και johnson window. εγω εβαλα τις black pearl nc .75 μπροστα που ειναι το νομιμο και 45 στα υπόλοιπα. μια επιλογη είναι να κλεισεις ραντεβού εδω αθηνα σε καποιο ταξιδακι σου αν κατεβαινεις και κανεις την δουλεια σου. τωρα αν δεν σε φερνει ο δρομος σου . πρέπει να παίξεις μπαλιτσα εκει 😟 εγω εχω βαλει 75 παμπριζ και 45 στα αλλα . ειναι τελεια από ορατότητα εμενα δεν με δυσκολευει καθολου. ούτε μου εχει κανει ιριδες που φοραω πολωτικά γυαλια . μην το αφήνεις πολύ γιατι μου ειπε ο μάστορας ότι αναμένεται αυξηση. αληθεια ψεμα δεν ξερω α πολυ καλη πληροφορια αυτη γιατι και εγω φοραω πολωτικα και μου ελεγαν οτι θα βλεπεις ιριδες και σταγονες.οποτε ειναι οτι πρεπει. στο παμπριζ λενε οτι εχει απο το εργοστασιο μια ελαφρια εγκατεστημενη η' οτι ειναι μεσα στο γυαλι.μπορει απλα να ειναι αποχρωση και οχι προστασια.τωρα αληθεια ψεμματα,παντως ολα τα τζαμια εχουν μια ελαφρια αποχρωση σκουροτητας αν το προσεξει καποιος πολυ. 45 ειναι αυτο που λενε μεσαιες? ωραια φαινονται στο δικο σου,ευχαριστω για την φωτογραφια.! να σου πω οτι δεν περασε απο το μυαλο μου ,αλλα η αληθεια ειναι οτι θα κατεβω εκει αλλα εχω κλεισει αεροπορικο.εχω κανει τοσες πολλες φορες το αθηνα θεσσαλονικη οδικως που και μονο στην σκεψη τωρα βαριεμαι,δεν υπαρχει περιπτωση. θα δω η' θα βαλω αυτες που εβαλες η' θα παραγγειλω foliatech. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Την Πέμπτη θα πάω Αθήνα για 2 μέρες και θα ήθελα να πάω σε κάποιο μαγαζί να δω τις μεμβράνες με το τεστ με τη θερμότητα. Θα είμαι κέντρο. Υπάρχει κάτι εκεί για να μιλήσω; Με ενδιαφέρει Llumar, Xpel και θα ήθελα να δω και την babyguard της Skyfol που είδα σε αυτό το βίντεο και ο τύπος λέει ότι τεχνολογικά είναι ανώτερη από Llumar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_nak Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου το φιμε που έχουν τα μαμισια τζαμια ειναι μονο στην σκουροτητα. δεν εχουν την προστασία που δινουν οι μεμβράνες. αυτο το εχω δοκιμασει και αληθευει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_nak Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, broxopios είπε Την Πέμπτη θα πάω Αθήνα για 2 μέρες και θα ήθελα να πάω σε κάποιο μαγαζί να δω τις μεμβράνες με το τεστ με τη θερμότητα. Θα είμαι κέντρο. Υπάρχει κάτι εκεί για να μιλήσω; Με ενδιαφέρει Llumar, Xpel και θα ήθελα να δω και την babyguard της Skyfol που είδα σε αυτό το βίντεο και ο τύπος λέει ότι τεχνολογικά είναι ανώτερη από Llumar. κεντρο κεντρο δεν γνωριζω , αλλα Συγγρου εχει ενα για LLumar .δεν ξερω ακριβως , ψαχτο στο google 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε για τις 3μ αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι εχουν μεινει πισω στην τεχνολογία τους. ( δεν ειναι ειδικος αλλα αυτο εχω ακουσει) . κορυφαία θεωρουν την LLumar. madico . armolan . και johnson window. εγω εβαλα τις black pearl nc .75 μπροστα που ειναι το νομιμο και 45 στα υπόλοιπα. μια επιλογη είναι να κλεισεις ραντεβού εδω αθηνα σε καποιο ταξιδακι σου αν κατεβαινεις και κανεις την δουλεια σου. τωρα αν δεν σε φερνει ο δρομος σου . πρέπει να παίξεις μπαλιτσα εκει 😟 εγω εχω βαλει 75 παμπριζ και 45 στα αλλα . ειναι τελεια από ορατότητα εμενα δεν με δυσκολευει καθολου. ούτε μου εχει κανει ιριδες που φοραω πολωτικά γυαλια . μην το αφήνεις πολύ γιατι μου ειπε ο μάστορας ότι αναμένεται αυξηση. αληθεια ψεμα δεν ξερω Έβαλες 45 στα μπροστινά πλαϊνά; δεν θαχεις πρόβλημα με το κτεο ή υπάρχει κάποιο χαρτί που στο επιτρέπει; Επεξ/σία 18 Ιουνίου από atrigane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Το βράδυ υπάρχει πρόβλημα με την ορατότητα αν βάλεις μεμβράνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Δε νομίζω πως είναι τόσο σαφής η απάντηση και πως ισχύουν για όλους τα ίδια. Σαφώς όσο πιο σκούρα η μεμβράνη τόσο πιο δύσκολα θα βλέπεις απ' τους καθρέπτες αν θες να παρκάρεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτό που σκέφτομαι εγώ, είναι ότι σε δύσκολες περιπτώσεις και μεμβράνες να μην έχεις πάλι δε βλέπεις και μπορεί να χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ή να χρειαστεί να κατέβεις για να τσεκάρεις. Επίσης, τις περισσότερες φορές μπορείς να κατεβάσεις παράθυρο. Τώρα αν βρέχει και έχει και σκοτάδι, μάλλον είναι το χειρότερο σενάριο. Θεωρώ πως τα ζυγίζει ο καθένας βάσει των εμπειριών του και της καθημερινότητάς του και αποφασίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_nak Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 17 ώρες πριν, atrigane είπε Έβαλες 45 στα μπροστινά πλαϊνά; δεν θαχεις πρόβλημα με το κτεο ή υπάρχει κάποιο χαρτί που στο επιτρέπει; το κτεο δεν ασχολείται. στο προηγουμενο που ειχα το ειχα παρει μεταχειρισμένο και ειχε σκουρα φουλ αφου με δυσκόλευε . και δεν μου ειπαν τιποτα ενω το περασα 5 κτεο στο διάστημα που το είχα. η αστυνομία δεν ασχολειτε ιδιαίτερα . αν ειναι το παμπριζ εκει σιγουρα θα εχεις θεμα. αλλα μπορεις να πας σε γιατρό να σου γραψει οτι έχεις θεμα με τον ηλιο στο δερμα . δεν υπαρχει αλλο χαρτι που να σου δωσουν και να σε καλύπτουν. εγω προσωπικά περνω το ρισκο μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Για όσους βάλανε στο παρμπρίζ, με το e-pass υπάρχει θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Παιδια στο εμπροσθιο αν βαλουμε διαφανη ειμαστε εντος οριων; Θελω να βαλω της babyguard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 37 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Παιδια στο εμπροσθιο αν βαλουμε διαφανη ειμαστε εντος οριων; Θελω να βαλω της babyguard Μόνο μπροστά θα βάλεις babyguard ή και στα άλλα; Με ενδιαφέρει κι εμένα να δω την babyguard αλλά δεν την έχω ακούσει αλλού. Θεσσαλονίκη θα πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Για όσους βάλανε στο παρμπρίζ, με το e-pass υπάρχει θέμα; Με Madico Black Pearl δεν υπάρχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.kostas. Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου καλησπέρα, πήρα προσφορά από κατάστημα στην Άνοιξη για Madico Onyx (πίσω τζάμι και 4 πλαϊνά) 180€ για suzuki swift 5πορτο. πως την βλέπεται την τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα